Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Mi-am amintit acum de Mirina... cum ziceti si voi, banuiesc ca deja Kinder-ul a fost deschis. Ea era foarte prompta la raport... Parca nici nu-mi vine sa cred ca sosesc bebeii!

Azi noapte l-am visat pentru prima oara pe Mirciulica. Era blondut si rozaliu si dolofan si cuminte. Dormea in cosulet si eu langa el si ma tot trezeam sa ma uit la el sa vad daca e totul in ordine. Si la un moment dat se trezise, dar statea acolo cuminte si se juca cu degetelele. M-am trezit plina de drag. Nici nu pot sa-mi imaginez cata bucurie si implinire o sa aduca puiul cel mic.

Diana 37+ cu Mirciulica

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Diana..eu zic sa te gandesti la pompa de san..mai mult ca sigur ii va fi utila sau o geanta din aceea incapatoare si colorata pentru bebe in care sa bage tot ce are nevoie..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna burticilor,

Blanca eu mi-am luat chiloti de unica folosinta din cora 4 buc/pachet cu 16 lei.
Ellyshorule mi-e gandul la voi. Stai cumintica si cand bebelul vrea sa vina noi il asteptam cu bratele deschise. Eu as suna doctorul sa ii spun macar sa stiu in ce stadiu sunt. Sora mea a baut si galactogil sunt niste granule care se pun in apa.
Viginia ai vazut ca nu am exagerat, a vazut si Ioana exact ce am vazut eu o frumoasa graviduta.

Tigruta ai dreptate eu va citesc zilnic insa nu mai apuc sa va si scriu. Astept cu nerabdare sa vina ziua de marti cand mergem la doctor (marti se fac 5 sapt de cand nu am mai fost la control). Eu am inceput sa beau ness – sa nu dati ca il fac mai slabut decat in mod normal. Imi place mai mult gustul de ness in perioada asta.

Vad ca vorbiti de zodii – sotul meu e scorpion si este adevarat ca este foarte capos, insa nici eu nu sunt prea departe de el ca eu sunt capricorn. Suntem de 7 ani si jumatate impreuna si pana acum nu ne-am luat la bataie.

Astero – asa cum zicea si Virgina timp sa se intoarca mai este, deci nu dispera, si eu stiam ca poti sa o ajuti pe bebelina sa se intoarca daca stai in patru labe si eventual pe scari sau ceva, adica sa stai cu fundul mai sus decat iti este capul.

Eu, fricoasa odiseei, nu imi fac griji daca se intoarce sau nu pentru ca inclin catre cezariana.

Diana mie mi se pare o idee buna leaganul electric insa treb sa vezi daca e si de acord sa il foloseascal. De ex. cumnata mea nu l-a leganat deloc pe ala mic al ei - Nici macar in brate.

asta e cam tot ce imi amintesc din ce am citit. neuronul meu gravid este in concediu.

multi pupici pentru mamici si pentru burtici

[32+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Burtici, am sunat-o pe dr mea. Mi-a zis sa stau linistita cu secretia ca e normala. E de la col si de la dop. A zis sa vin la spital doar dc incep contractii puternice sau se rupe apa.

Mi-a zis luni la 7.30 sa fiu la spital, ca sa-mi faca asistenta fisa.
A zis ca duminica seara pot sa pap, dar luni de dimi sa beau doar apa dc imi e sete, atat.

Elly 37+ cu Babyboom

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Va pup si eu pe ziua de azi. Noi suntem ok, inca o noapte si jumatate de zi trecuta cu bine

Ellyshor, vai ce putin mai ai... luni o sa il tii pe Babyboom in brate

Andra este ok, am vorbit cu ea dimineata

Ioana 36+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
Eu tot trista sunt
Azi dimineata am fost la analize,ultimele si dupa ce ieri am stat mai bine de 1 ora doctorul sa imi dea trimitere(nu era ,lasase bilet ca lipseste cateva minute)mi-a scris pe aceeasi trimitere analizele de sange si cele ptr.streptococ b.Aici e mai complicat trebuie sa sun sa ma programez si imi cer un anumit cod de pe trimitere,iar azi la cele de sange mi-a oprit acea hartieDeci luni iar la docotrul de familie la coada!
ASTERO din aceleasi motive imi sar si mie nervii,imprastie jucariile in toata casa si nu se joaca cu nimic,vrea desene toata ziua,stau cu gura pe el sa manance ,parca e turc de la o vreme,sau poate nu mai am rabdare eusotul zice ca eu sunt schimbata.
Azi intra el in priza ca de vreo 3 zile nu am mai dat cu aspiratorul si e tare praf peste tot
DIANA eu zic sa iei un leagan (am avut ptr.ALEX unul de la fischer price si l-am folosit mult,acum e pregatiti si ptr.MATTEO,al meu vibreaza si are lumini si cantecele)sau daca zici ca pune si cumnatul un scaun ptr.papa(pe asta l-am folosit cel mai mult,de la 6 luni la 3,6ani si inca incape in el)
VIRGINIA imi pare rau ca nu reusesti sa dormi
ELLY deci luni soseste babyboom?Mai e putin si o sa ai printisorul in brate!
Eu ma duc la somn poate imi mai trece starea asta aiurea!
Am uitat sa va spun aseara am fost la Alex la sedinta si a venit si un psiholog cred si ne-a vorbit asa frumos despre cum e sa fi mama si tataSi cum in ziua de azi se fac cursuri ptr.orice si cum de nimeni nu face un curs despre cum e sa fi parinte.
A vorbit foarte frumos si avea dreptate in tot ce spune!

Ella35+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor ne am intors de la medic. Colul e sters, centrat cica se pregateste.

A ramas sa nu mai iau deloc pastulute , sa asteptam momentul si saptaman viitoare sa merg iar la control . Daca nu nasc pana atunci pe 29-30 arilie facem cezariana. Deci m ai este putinnnnn.

Elly inca putin, asa putin de imi dau lacrimile.

Eu mi am cumparat un brau elastic, am tot auzit ca e bun . Acum sa vedem daca o sa l si folosim.

Alina, si sotul meu tot scorpion este iar eu capricorn. E drept de batut nu ne am batut pana acum insa m si invatat sa mai lasam de la noi.

Ma bag putin la somnic ca m am rasfatat cu KFC, uff pe pofta imi era.

Ioana, mamica lui Cristian 36 / 37 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna!

Virgi sorry ca nu poti sa dormi..nu esti singura...io am incercat su perne si a fost singura noapte in care nu am putut dormi DELOC: cu perne ar insemna sa dorm cu fata in sus, ca nu pot pe o parte, iar cind stau cu fata in sus se agita ala micu de numa'. Daca reusesc sa adorm pe la 12 noaptea, ma trezesc o data pe la 3 pentru vizita la baie, apoi reusesc sa mai adorm uneori pina pe la 5 jumate, cind ma trezesc pentru o a doua vizita la wc, apoi se trezeste asta micu si incepe sa foshcoteasca, asa ca ma resemnez si imi fac nechezolul. Mai prind uneori o ora dupamiaza pe la 5, inainte de a veni al meu de la serviciu.

Centura mi-am luat si eu, acuma, daca o sa o folosesc, om vedea. Unii spun ca nu e bine, ca mai bine lasi musculatura sa lucreze fara ajutor bla bla bla! Da' ce, asta ar insemna sa nu mai purtam nici sutien, nu? ca sa "lasam musculatura sa lucreze"...cred ca mi-ar ajunge pina la genunchi Prostii! Daca nu o sa ma deranjeze operatia, o sa o folosesc cu rivna si avint pionieresc. Arata cam asa:

www.baby-walz.de/Mode-fuer-Mama-Kind/Umstandsmode/Fitness-Wellness/group/25/product/4326371/L/0/Formungsguertel.a833.0.html?pgpkl=9670ec28c1ab8fea6a7e037e31a9c604" target="_blank">http://www.baby-walz.de/Mode-fuer-Mama-Kind/Umstandsmode/Fitness-Wellness/group/25/product/4326371/L/0/Formungsguertel.a833.0.html?pgpkl=9670ec28c1ab8fea6a7e037e31a9c604

Despre zodii: eu nu pun prea mare pret, adica ramin la nivel de divertisment...Noi suntem amindoi pesti (linistiti, visatori, bonomi)si cel mic va fi tauras..eh, Doamne ajuta! O sa fie cel putin interesant.

Cred ca am inceput sa pierd si eu din dop...scuze de detalii...doar pe hirtie aare un mucus transparent (ca la ovulatie daca mai tin bine minte), uneori este roz, uneori e curat, nik.
Sper sa rezist pina lunea viitoare, sa nu ma ia la harcea parcea intre doua cez. programate

Dana, 37+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Mai..si eu ma gandesc ce sa fac de 01 mai ca parca as pleca pe undeva..si voi va pregatiti de nasteri....cred ca stau linistita in banca mea ca atunci fac si eu 35 sapt..e devreme dar cine stie..o las pe un gratar ceva aici aproape de casa..

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Tzuky centura ca a ta am si eu, o foloseam cand mergeam la aerobic..sauna faci sub ea..e cauciucata si transpiri la greu, fiind si vara (spor sa o suporti, eu nu am reusit dupa nastere, poate de data asta)..eu pe asta o am : http://chicco.ro/product--centura-reglabila-postnatala-s--1569.html si m-au cam deranjat balenele alea gen corset mai ales cand stateam in sezut ( de aia o purtam afara la plimbare sau la somn)

Mergi la inceput