LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. deci se poate laringita pe fond alergic? Si asta cum e, fara febra, doar cu raguseala? Si oare de ce doar la copii e cu respirat greu (caci cica eu cand mi-a disparut vocea, recent, am avut laringita, da' foarte bine am respirat si dormit, de-aia ma tot intrebam de ce la copii e periculoasa laringita asta si oare pana la ce varsta?!) |
Da,fara febra doar raguseala....(am inteles urmatoarele:)la aceasta laringita pe fond alergic se inflameza corzile vocale...de fapt din cauza alergiilor exista posibilitatea sa se umfle pana la asfixiere.Din fericire eu m-am prins repede(in timp ce-i dadeam cu mixtura) ca-i alergie si am actionat cu siropelul(nu cel mai bun dar decat nimic a fost f bun si claritine-ul).Doar ca nu stiu de la ce a facut acea alergie ...incepand de pe picioare ,glezne pan ape pulpe si pe maini de la incheietura pana aproape de subbrat.Nu era imbracata cu ceva nou,substanta chimica la indemana ei n-am...nu stiu...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Si-amu sa fac si io testu':
1. Credeti ca "mi-e dor de tine" e noul "te iubesc"?
"Mi-e dor de tine" e foarte frumos spus cand exista distantza fizica, daca mi-ar zice asa cand sunt langa el as lua-o ca pe o jignire/ reprosh sau as realiza ca s-a instalat o distantza psihologica
2. Cate vieti crezi ca ai in dragoste?
Of, da' voi tot intrebari de-astea grele puneti, de nu m-am gandit veci la el...habar n-am, sincer; daca e vorba de regenerare, cred ca sunt capabila de mai multe ori.
3. Blind date! Ati avut? V-ar fi placut sa aveti? Va place ideea? Cum a fost?
Hahaaa, asta e tare, tre' sa va povestesc despre unicul meu "semi-blind-date":)))
Deci eram la o sala de fitness/proceduri corporale unde io mergeam gratis, pe motiv de prietenie si schimburi "reciproc avantajoase" cu patroana, in rest era numa "lume buna", adica cele mai bogate sau sus-puse doamne din oras, en fin. Alea mai in varsta mereu ma masurau ca pe o potentiala nora sau altele de genu' asta, ca deh, eram domnisoara si mai eram si "domnisoara profesoara" ceea ce le impresiona pe unele parvenite si ar fi vrut si ceva infuzie 'telectuala in familie:))
Asaaaa...era o dna directoare de gradinitza foarte simpatica (sotul ei era ultra-bogat) care netam-nesam mi-a sarit cu o propunere-rugaminte...ca are ea un tanar...(si mi-a tot zis povestea lui, cat de destept si frumos si de famelie buna e, cu tata fost inspector scolar:)) si ce ghinion a avut in dragoste si blabla) si sa ma duc io la o intalnire cu el
Aveam si io freo 26 de ani si inca eram la stadiul blegeala, nu puteam sa refuz, mi-era rusine de doamna sa nu-i fac pe plac, desi nici un cheeeeef n-aveam de asa ceva. Dar din vorba in vorba rezulta ca-l stiu oarecum pe tip, din vedere, era amic cu amicii altor amici:)), mai mare cu vreo 3-4 ani decat mine si cu un fizic ok. Prof de romana.
Ok, ma duc io fara nicio tragere de irima, imi dau seama ca intre timp i s-o mai rablajit fizicul aluia (nici inainte nu ma dadea pe spate), merem la o terasa...ca sa-i tai macaroana de la inceput, in sensul ca NU cumva sa ma placa, mi-am comandat o bere, ziua in namiaza mare, haaahaaa, stiam ca o sa fac impresie proasta (el, mimozul, si-a luat suc:)) si ma gandeam ca asa m-oi plictisi mai putin.
Fraaarteeeee, era asa de boring omul!!! Numai despre elevii din ziua de azi care nu mai citesc stia vorbi...iar eu...in timpul asta...nu-mi puteam lua privirea...de la...niste FUIOARE DE PAR CRETZ CARE-I IESEAU DIN URECHI!!
Da, tufete, atat de superficiala eram ca ma durea in p... de ochii lui verzi si parul ondulat, nu vedeam decat parul ala iesind din urechi si ma tot intrebam, pe parcurs ce goleam berea:"cuuuum, cuuum sa umbli cu fuioare iesind din urechi?!!!"
Aia a fost unica intalnire, va dati seama. Acasa se tot chinuia maica-mea sa ma descoasa si io-i dadeam intr-una cu parul din urechi!!!!
Intre timp am vazut ca a ajuns director la o scoala geberala si "expert in corpul de manageri" sau "manager in corpul de experti", care-i in invatamant stie ce-i cu porcaria asta de ultima ora:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Mneatza!
Scriu pe fuga (ca intotdeuna) ca mi-a ramas o parte de raspuns de aseara si corecturile de rigoare.
Chato- tin pumnii si incearca sa te relaxezi. Cand ti-am zis eu ca semeni cu barbatul meu. Ce atata incrancenare cu manageri, atmosfere si altele. De ciudati vom da toata viatza... Daca-i lasam sa se instaleze in ganduri si acasa la noi, cand mai traim?!
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
Hirstos a Inviat!
am citit si chestionare si urari, ma bucur ca per total s-au redresat treburile si v-ati ciocnit in sensul bun, atmosfera de sarbatori v-a satisfacut.
Noi tot cu tuse, asta dupa augmentin, treb s amergem oareucm al dr sa vedem cu ce continuam, ca parca mai "haraie" ceva.
De sarbatori am stat acasika, nici al Inviere n-am ajuns, c aploua cu galeata...deci lumina ioc.
Apoi am mers la socrii al masa si a doua zi am factu gratar ca vremea era super bunasi am colindat un pik dealurile si am mai "asezat" mielul prin buzunare.
am tot avut musafiri, Ariana super incantata, inconjurata de copilasi.
La multi ani ghioceilor , am vazut pozele faine rau de tot: David-Adela-Ana-Ada-Vladimir-Rarisel
Pentru chestionare zic doar atat: marimea clar conteaza, chiar fete patite si gandindu-se dupa cum joaca biliard sau nasul mare, si-au luat tzeapa,deci nu se pune, au dat de creioane cerate, asa ca degeaba, poate sa fie stramba sa faca minuni-cika exista si asa.
3.Iar la asta cu "blind date"-asa mi-am cunoscut husband-ul, si a fost chemistry de la inceput si am ramas agatati pana-n ziua de azi.
Eu iesisem intr-o rokie verde semi-transparenta, caci mi-era sila ca nu-mi plac astea "aranjate", intalnirile de genul asta,fata care treb sa ne insoteasca(si care ma rugase de n ori sa ma intlanesc cu un tip bun si cuminte) n-a putu sa vina ca era invatatoarea la ea in vizita, am mers undeva aproape ca ma gandeam dc nu-mi place tipul, ma ridic si plek, el era rusinat ca nu avea masina lu tac-su, ai lui erau la tzara plecati........ si uite ca nu ne mai saturam de vb...si apoi a cerut frumos nr de tel, si eu nu eram acasa...si pana la urma m-a gasit
Api i-am zis clar ca dc imi flutura cheile de al masina prin fata ochilor- nu mergeam nicaieri din start.
1.
eu cred ca si "mi-e dor de tine"=te iubesc", la mine se aplika uneori..
2.Iar la vieti in dragoste eu vreau "fara numar"
Si ca sa raspund si la celelalte, la fel cred ca inveti din celelalte iubiri, ca sa ia ceva de calitate, sa dureze, ca sa nu porti aiurea"gunoiul" cum a zis Pisik.de fapt ce a rasp Pisik cam 90% mi se potriveste si mie.
cafea?
Chato-sa fie de bine.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Ilinca, m-ai binedispus pe toata ziua
Esti totala cum povestesti, ma si vedeam la o masa alaturata admirand si eu frumusete de inspector manager in devenire
O intalnire din asta am avut si eu, in sensul ca stiam exemplarul, un avocat de succes care trebuia sa-mi aduca mie niste acte de la o prietena si cu care m-am intalnit la o terasa unde si eu ca Ilinca mi-am comandat bere si am fumat vreo 10 tigari in timp ce domnul ma scana si la final m-a intrebat daca eu fac ceva treaba in casa, imi place sa gatesc ?!! pt ca am niste unghii tare frumoase si lungi cu care crede el ca nu pot face mare lucru
M-am mai distrat putin cu povestile dlui care era inca baiatu' mamii , pe care a si sunat-o catre finalul discutiei sa-i pregateasca mancarica pe cand vine acasa , s-a lamurit ca de la mine nu vede el vreo tocanita degraba, drept e ca m-a mai tot sunat apoi vreo luna
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ilinca, cum e Sophihi ? a mai facut temperatura ?
Eu ma tot uit pe prognoze si ma enervez, cica iar ploua in wkd si noi cu colegii avem programata iesire aniversara in cinstea taurilor, suntem 7 bucati in firma, am inchiriat o cabana la Costesti pt chef vineri seara si sambata drumetie dar nu stiu zau ce iasa dar trebuie sa gandim pozitiv
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Neatza!
Grea e revenirea. De intrat in schema, nici nu pot vorbi. Poate mai tarziu...spre maine.
Dyana ma bucur ca ti-am trezit amintiri frumoase. Intr-adevar pensiunea Maria ofera si peisaj si servicii minunate si culmea, la bani ...normali. Ca la noi acasa, ba chiar mai bine.
Ilinca, si eu uitandu-ma acum la poze, am constatat "ce bine arat" (cioara, deh) in poza ceea. Nici n-ai gandi ca ma lupt eu cu kilograme cu 8 in fata
Novus, sa stii ca ne-am simtit bine. Cu totii am ajuns la concluzia ca parca am stat o vesnicie plecati. Ma simt de parca am stat cel putin o saptamana in vacanta.
Daca am vreme, mai pe seara, va povestesc peripetii. Insa, pana una alta, vroiam sa o intreb pe "pioasa" grupului...de cand e taxa de intrare la Voronet???????
Asta m-a dezgustat cel mai mult din toata plecarea. Nu suma ci gestul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Aseara, cind am ajuns acasa -12 jumate- l-am simtit pe Ian febril; la 1 jumate era deja fierbinte tare si i-am dat Nurofen; nu i-a scazut febra; logic ca n-am dormit deloc, asteptind sa se faca 5 jumate sa-i dau Panadol; dupa Panadaol, i-a scazut dar nu de tot; la 9 jumate i-am dat iar Nurofen; acum corpul are o temperatura normala, fruntea inca arde putin; ieri s-a jucat cu un var de-al lui Coco / ce tocami iesise dintr-o raceala; dar perioada de incubatie nu ar trebui sa fie mai mare?
Ce poate fi?
Cum a luat si de unde? Am stat si ne-am jucat in ploaie simbata vreo 10 minute. Dar eu credeam ca nu patesti nimic de la asta...
I-am mai dat oscilo si i-am cumparat Vic. C.
Ce sa-i mai dau?
Nimic, nu? Ceai cu lamiie si atentie.
inapreda spune:
Floric, reusita vacanta ati avut.
Si eu cred ca esti frumoasa. Cel mai mult imi place ca ati facut vacanta toti, adica si parintii. Sa fi fost pe sufletul vostru!
pisigri spune:
Taxa la Voronet e de citiva ani. Pe chestia asta nici nu am mai intrat acolo...tot de citiva ani.
Ina, sanatate lui Ian !
Ilinca, cu parul din urechi am ris eu ce am ris, dar la faza cu exclamatia sotului Dyannei ai fost mortala !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)