LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

1. Credeti ca "mi-e dor de tine" e noul "te iubesc"?
Pentru mine orice vorba "de iubire" are valoare

2. Cate vieti crezi ca ai in dragoste?
Cate te tine pingelele si...venele.

3. Blind date! Ati avut? V-ar fi placut sa aveti? Va place ideea? Cum a fost?
Da.
Cea mai tare a fost una, in care eu nu eram prevazuta " in scenariu", dar am aparut in zona taman(recuperam niste cafea pt maica-mea) cand una dintre petitoare s-a prins ca fata propusa de ea nu corespundea deloc d-lui respectiv(care, binecrescut, venise inainte de intalnire sa-si anunte prezenta in zona). Eu n-am apucat sa pricep bine despre ce e vorba si sa refuz, ca m-am si trezit cu buchetul regulamentar in brate si invitatia "la suc". La primul colt l-am anuntat ca nu cu mine trebuia sa se intalneasca si, cel mai imp, ca eu n-am de gand sa ma marit. Mi-a zis ca si-a dat seama, ca nu corespundeam deloc descrierii. Cica eram "prea" ireala. In sf, m-a mai sunat el ceva timp dupa....fara folos.
Idea in sine ...nu ma derajeaza. E o forma de "cunoastere". Asa cum ne imprietenim la coada la paine, in excursie, la scoala, pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ba tocmai, ca pana acum am fost!

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Revin cu raportul. Am ajuns azi pe meleaguri bucurestene. Abia de maine la lucru. A fost... ca la socri si am reusit sa ma cert cu toata lumea si sa pic eu de "suparacioasa", "prea nervoasa" etc.

Ce pot sa zic, bine ca incep munca...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ei, nu pune si tu la suflet; din fericire pentru tine, presupun ca nu esti neaparat "nora ideala" lucru valabil si-n cazul meu, sa stii; as muri -figurativ vorbind!- sa stiu ca sint pe placul socrului meu De gustibus...

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

1. Credeti ca "mi-e dor de tine" e noul "te iubesc"?
La modul general? Imi place mai mult cum suna "mi-e dor de mine pe vremea cind te iubeam"

2. Cate vieti crezi ca ai in dragoste?
Cite iti dai voie.

3. Blind date! Ati avut? V-ar fi placut sa aveti? Va place ideea? Cum a fost?
Nu-mi place ideea de intilnire aranjata pe NV dar am avut fara sa vreau si fara sa stiu. A existat "chimie" din prima si am avut o relatie aventuroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Venii cu si ceai, cornuri calde cu si fara cioco , va rog sa serviti

Si va mai rog sa-mi tineti pumnii de la 10H30 la 11H30 ora ro, e ceva very important

O sa incerc sa raspund la chestionarul 2, dar nu promit, am de lucru :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza

Tinem pumnii, Chato !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Iau si eu cafea si vreo doua cornuri , multumim Chatonel si tinem pumnii !! sa iasa fix cum vrei !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
v-am citit ,v-am admirat puiutii dar n-am avut la mine cuvintele ...

Isabella a facut acea alergie despre care scriam,am fost la dr si n-au stiut sa-mi spuna (ceea ce mi se pare firesc-deoarece a disparut reactia externa la ~1 ore dupa eruptie)de la ce o fi fost,laringita a fost cum am presupus pe fond alergic...si tare a chinuit-o ,ziua ca ziua,dar noapte nu putea respira si-am pazit-o vreo 3 nopti(pazita la propriu stat in fund,ridicat capul pe perna ,)prin urmare in ziua de paste,ca niciodata nu puteam vorbi de obosita,am trimis cateva sms,dar majoritatea nu cred ca a realizat cine le-a trimis sms...dar nu conteaza)..si a fost pentru prima data in ~11 ani cand ne-au sunat cumnatele mari pe noi...cu urari si toate cele.
Ieri noapte si azi noapte a dormit si ea f bine,de fapt acum inca doarme(asta se intampla cam o data pe sezon)

Chato sunt aici si eu

Roro sper ca-i mai bine Alex,desi stiu ca dureaza pana se "sudeaza" osul la loc

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Jumatate din promisiune.

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Paste%202012/

Povestiri despre offroad, alta data ca acum imi este tare somn.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Foarte fain! Da' stiu ca ati pus copilu' pe ditamai calu'!;))
Dar tufato, ai o poza, unde esti in verde, cu o cana in mana, zici ca ai 50 de kile!! Esti superba oricum in toate pozele De Rares ce sa mai spun, ca seama-na cu ma-sa;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

si dimineata m-a trezit Cristi cu o exclamatie de " vaaaaaaai Doaaaamneeeeeeee"!! de am sarit ca arsa.

Am crezut ca a racnit asa ca si-a dat seama ca n-ai fo fata mare!!

Mergi la inceput

Tinem pumnii, cum sa nu, Chatonule!
Vai, DODO, ce aventuri ati avut si voi...deci se poate laringita pe fond alergic? Si asta cum e, fara febra, doar cu raguseala? Si oare de ce doar la copii e cu respirat greu (caci cica eu cand mi-a disparut vocea, recent, am avut laringita, da' foarte bine am respirat si dormit, de-aia ma tot intrebam de ce la copii e periculoasa laringita asta si oare pana la ce varsta?!)

Mergi la inceput