LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
Olga, evident ca nu am avut rabdare pina la cafea si am savurat acum pozele, linga un pahar de vin (intre timp, am treminat si varza calita+carnitza la dry cooker). Imi place mult -poate pentru ca la asta semanam- atentia ta pentru detalii si felul in asortezi decorurile cu evenimentul. Felicitari!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Eu cred ca sint in alta extrema, in sensul ca-l laud pe Ian prea des; dar, asa imi vine pentru ca mi se pare absolut genial tot ce moshmondeshte el peste zi. Si, imi scol toata lumea in cap cind ii spun (dupa vizita sau musafiri, de ex) "sint mindra de tine pentru ca ai fost foarte cuminte" pentru ca toti il considera pe Ian oricum, numai cuminte, nu. |
Si eu procedez la fel cu Ada, o laud mereu si ii spun nu stiu de cate ori pe zi ca o iubesc si cat de mandra sunt de ea ! si adevarul asta este , sunt innebunita dupa ea !!
Acum de 3 zile vad ca face kk si de cele mai mult eori pipi numai la olita sau la toaleta asa ca nu contenesc cu laudele mai ales ca eu ma lasasem pagubasa pana la vara
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Aoleu cat e ceasul si la noi distractia e in toi, Ada se joaca cu Pisi si noul ei catel de plus , fac niste scenete super distractive !!
Fug la spalat si ma bag in patut !!
Noapte buna si sa visati frumos !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
si Amalia face la fel, inclusiv pusul manutei la gura mea ca sa tac , eu am pus-o pe seama dorintei de a fi mereu in centrul atentiei. Dar pana acum a facut asta doar cand suntem noi trei(si atunci nu m-a deranjat foarte tare, recunosc ), cand avem musafiri se ia cu altele, sau e bagata oricum prea mult in seama si nu simte nevoie unor gesturi de genul asta eu observ ca la Amalia explicatiile si vorba buna incep sa aiba efect, o vad mai receptiva si mai atenta la ce-i povestesc eu si o aud cum repeta exact cu vorbele mele papusilor ce au voie si ce nu si cel mai important, de ce au sau n-au voie (nu tot timpul functioneaza, evident, cand are ea frustrarile ei care se lasa cu bocete si tranteli, pot sa-i explic eu toata ziua ceva ca n-o scot din ale ei) |
Si Adela se baga repede in discutie cand vede ca vorbesc cu altcineva/ la telefon, e drept ca nu mi-a zis (inca) sa tac din gura.
La fel am observat si noi, ca la venerabila varsta de 3 ani, explicatiile incep sa aiba sens... ca pana acum nu prea aveau. tare mandrii suntem ca avem "fetita mare". Mai rau e ca eu am fost cam... nevropata in ultimele zile si mi-am pierdut rabdarea... cam brusc. dar ne impacam repede!
A! V-am zis ca am deadline la o lucrare... ieri?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Alexandra, in afara de tine si Amalia, imi place tare mult de mama ta, imi pare o Doamna in deplinul sens al cuvantului. Iar poza asta e favorita mea: https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Paste2012#5732677677768675106 [...] Andiaroro, mie imi place "arbitrajul" tau - dar nu contest ca noi gandim cam la fel, asa ca e o alegere subiectiva! |
Va pup si io pe amandoua!
Vazut poze cu Amalia!
Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Ina si la noi cam la fel cu caca...zilele astea, cum a avut dureri de putica si facea de n ori si cate putin pisu pe el, l-am lasat cu pampers si a facut f bine si treaba mare. Azi nu i-am mai dat pampers, nu a mai facut nici caca...dar maine sigur face. 3-4 zile mi se pare prea mult pt oricine.
Chestia cu panoul am avut-o eu la Chiti si functiona, dar fara buline negre. Noi aveam magneti (animalute din acelea magnetice). Primea magneti cand isi facea curatenie in camera, ducea gunoiul, isi facea temele fara greseli (ea este f isteata, dar se grabeste si scrie cu picioarele de nu intelege nimeni nimic), se spala pe dinti (aici cam am probleme si cu ea si cu David, tre sa trag de amandoi). La x numar de magneti o duceam la piscina, la y numar de magneti la un loc de joaca, la z numar de magneti se uita la desene etc Recompensele erau lucruri pe care si le dorea, dar nu ceva de care ar fi avut parte oricum (mers in parc,dulciuri, etc). Ideea era ca trebuia sa depuna si ea un pic mai mult efort de efort, caci si eu la randul meu depun efort, timp si poate chiar bani pt activitatile ei. Nu a functionat caci a inceput David sa-i fure magnetii si sa se joace cu ei , dar noua ne placea tare mult si chiar ma gandeam sa reiau activitatea. Daca este sanatos sau nu, inca nu-mi dau seama, voi sa-mi spuneti. Eu n-am vazut nimic rau in asta.
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Mi-a adormit bebeul (mainem facem 2 luni ) asa ca fug si eu sa ma spal si repede la somn. |
La multe lunitze, Leon!
Vazut poze frumoase!
Tre sa ma invredniceesc sa urc si eu pozele... dar nu stiu cand...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute