LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Floric, si Ada are tehnica din aproape in aproape la intrebari pana se plictiseste si ne distram pt ca apoi ii pun eu intrebari

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Cu greu mai apuc sa scriu ceva. De citit mai reusesc sa citesc de pe tel cand il adorm pe David (sau mai bine zis incerc sa-l adorm, caci de 3 zile nu mai vrea sa doarma la pranz ) sau cand il alaptez pe asta mic (dar la ce viteza are nu dureaza prea mult ).

Ilinca asta cu scosul afara o patesc si eu destul de des. David cand se distreaza bine cu Chiti ma scoate din camera si-mi tranteste usa in nas. Si eu care credeam ca asta se intampla abia pe la 13-14 ani Nu mai zic ca in noaptea de dinainte de ziua lui, David l-a adormit pe taica-su iar el a stat pe youtube pana la aproape 3 dimineata. S-a uitat la filulete cu angry birds. Am crezut ca innebunesc cand mi-a zis Cristi. Acum suntem f atenti sa nu adormim inaintea lui

Am vazut poze cu frumoasa Alexandra si tinutele ei dementiale , cu Amalia cea ghidusa, Ana cu ochisorii blanzi, Raresel frumusel si Ariana delicata. Toti foarte frumosi

Mi-a adormit bebeul (mainem facem 2 luni ) asa ca fug si eu sa ma spal si repede la somn.

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sor' mea a incercat chestia cu panoul; il are si acum, pe perete, in hol; in cazul lor, a functionat fix 3 zile, timp in care Mark era super incintat de bulinele rosii; apoi, ii spunea -din proprie initiativa si cu seninatate maxima- sa-i puna bulina neagra

Nici eu nu agreez acest tip de "aranjament"; poate si pentru ca nu ni se potriveste deloc, deloc. Nici Ian nu e un monunent de "ascultoshenie"; de fapt, face numai ce vrea el; uneori, ii spun ca eu tin cont de dorintele lui si i le indeplinesc si, in consecinta, il rog si pe el sa tina cont de ale mele; functioneaza apropae intotdeauna; ma pun in genunchi -sa fim la acelasi nivel- il iau de minute si il privesc in ochi; mie imi lasa impresia ca pricepe. Dar fac asta numai cind e vorba de ceva important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aha, deci se intampla si la altii sa fie scosi afara:)) Mie acum mi s-a intamplat prima data, adica asa, din camere, m-a mai dat, in joaca, dar chiar sase indispuna ca am venit acasa...
Pisik, chestia aia cu panoul mi se pare ingrozitoare, absolut ingrozitoare, transmite niste mesaje fucked-up rau

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

INA, din ce am inteles eu de la prietena mea, ei nu au buline negre, defapt nici nu stiu daca e pe buline, e un soi de tablou al faptelor bune, asta am inteles eu cel putin, mi s-a parut un pic diferit de sistemul nanny

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Am si eu o problema si astept multe raspunsuri
De cind nu mai are pampers, Ian e constipat; pina la renuntatarea la scutec, Ian nu a avut nici o zi -nici macar una, fara exceptie!- in care sa nu faca macar un kk pe zi. Acum, face o data la 3, 4 zile si se chinuie de mor de mila lui; de obicei, face in chiloti -stie ce urmeaza, deci nu se scapa- , cu cineva linga el dar nu avem voie sa ne uitam la el; uneori, se mai ascunde cind face; "ascunde" e impropriu spus: merge, de ex, dupa usa.
V-ati confruntat careva cu asta? Cum solutionati problema? Sint convinsa ca ati tot citit despre "antrenamentul cu olita"; nu ati intilnit, pe undeva si situatia asta? Inca nu i-am dat laxative -desi dna R. numai asta imi zice de imi vine sa o string de git; ma si acuza -indirect!- ca nu-mi pasa de copil; eu stiu ca nu e ok sa obisnuiesti organismul cu laxative -nici macar la adulti- si mai cred ca problema lui Ian e una psihologica. Ce e de facut?

Mergi la inceput

Nu stiu daca am mai facut-o dar, plecind de la principiul ca "mai bine de 2 ori decit deloc", vreau sa va multumesc pentru sfaturile legate de febra lui Ian.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Nu stiu cum era la Nanny pentru ca mie nu-mi placea de ea; si sor' mea ii "rasplatea" faptele bune: stat cuminte la masa, strinsul jucariilor, ne-lovitul parintilor intr-o zi, venitul pe jos de la gradinita etc.

Eu cred ca sint in alta extrema, in sensul ca-l laud pe Ian prea des; dar, asa imi vine pentru ca mi se pare absolut genial tot ce moshmondeshte el peste zi. Si, imi scol toata lumea in cap cind ii spun (dupa vizita sau musafiri, de ex) "sint mindra de tine pentru ca ai fost foarte cuminte" pentru ca toti il considera pe Ian oricum, numai cuminte, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga wowwwww , nici nu stiu cu ce sa incep: cu decorurile care sunt de sarbatoare de fiecare data , stilate , elegante si rafinate, tu care arati de milioane , parca esti si mai frumoasa, pe bune , David care a fost trendy trendy de ziua lui si e frumusel de numa', tare-mi place atitudinea lui , Leon pe care abia astept sa-l tin si eu in brate si pe Chiti sa o pup !!
Sunteti o familie de milioane !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput