Probleme cu bunicii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Q, depinde ce lucreaza ei! Ca daca sunt medici/politisti si au garzi sau lucreaza in schimburi numai ai cum sa ai un program normal cu cel mic. Io nu as fi asa de vehementa pe confortul lor, al parintilor. Iti dau dreptate, am sesizat si nuanta asta, dar fiecare isi doreste din cand in cand o seara cu consortul sau numai cu adultii. Eu sunt contra la dusul copilului toata saptamana la bunici pe motiv de comoditate a bunicilor.

In fine, pun pariu ca nu trece o luna si Irina isi va reorganiza viata in asa fel incat sa il aiba pe cel mic alaturi de ea. Eu cred in ea, ca mama!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

normal ca iti doresti cate o seara cu consortul, unii o au o data pe luna, unii la doua saptamani, ..dar da-o-ncolo, sa-ti vizitezi copilul in weekend mi se pare un pic exagerat;
uite, noi in prezent, cand simtim nevoia de adult time (desi il putem avea in fiecare seara dupa ce doarme ea), avem o bona tinerica si nu trebuie sa trimit copilul altundeva pentru 2-3-5 ore cat iesim noi (nu ca as avea unde)

de-aia zic, solutii exista pentru confortul tuturor, dar la varsta asta cred totusi ca []]]] confortul lu' ala micu' ar cam trebui sa fie pe primul loc; si confortul unui copil atat de mic este legat, in my opinion, de casa, de familie, adica de mami/tati care ar trebui sa fie elementele "fixe" din viata lui...

la modul ideal:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

este printre putinele dati cand mesajele converg toate catre acelasi punct:copilul are nevoie de o relatie apropiata cu mami si tati lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Qamar
[eram destul de mare incat sa le spun eu alor mei ca vreau sa merg si sa ii anunt cand m-am saturat :-)

Eu nu m-as fi saturat nici sa stau pe-acolo non-stop
Off topic: ce-ti mai face frumoasa ? V-am mai spionat pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Q, plaseaza-i nr. bonei voastre intr-un PM catre Irina. Cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Blackgirl, eu sunt f sensibila cand vine vorba de bunici asa ca ori de cate ori am ocazia ii apar cat pot eu de mult si incerc sa vad cum se vede de la ei.

Eu una nu as schimba cu nimic lunile intregi de vacanta petrecute la tara la bunica si la unchiul si matusa.
Mama si tata ne trimiteau acolo fix cum luam vacanta si mai veneau sa ne ia inainte sa inceapa scoala, 3 luni mai tarziu. Ce zile, ce momente, ce timp....

Si ce n-as da sa am acum un asemenea loc si asemenea oameni minunati pentru cei mici.......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:
citat din mesajul lui Qamar
[eram destul de mare incat sa le spun eu alor mei ca vreau sa merg si sa ii anunt cand m-am saturat :-)

Eu nu m-as fi saturat nici sa stau pe-acolo non-stop
Off topic: ce-ti mai face frumoasa ? V-am mai spionat pe FB

si eu as fi stat la bunici tot asa...fara numar :D dar eram >5-6 ani, aveam gasca de prieteni, stateam atarnati prin copaci toata ziua

Veselia e clasa 1 deja, stirba si cu personalitate :-)) Da-mi add, eu nu te-am gasit pana acum!!

Mergi la inceput

Citat:

Q, plaseaza-i nr. bonei voastre intr-un PM catre Irina. Cine stie?

my preciousssss, cum sa o dau?:D
dar daca ar vrea, as putea-o ajuta sa isi gaseasca; e o gasca de fete/studente 20-21 de ani, unele din ele lucreaza part-time la noi la scoala ca bus-assistants si provin majoritatea din familii cu multi copii, sunt foarte foarte OK..insa nu genul de bona de 50 de ani (no offence) care vine, face mancare si sta la TV; adica eu o am pentru joaca, pentru citit impreuna, etc..nu [pentru chestii domestice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Arturicii, si eu am fost crescuta de bunici! De la 2 ani, 6 luni din an am stat cu bunicii din Brasov, noi fiind din Sighet. Pt mine era raiul pe pamant, nu tin minte prea mult de mama si de tata, dar stiu din povestile mamei cat de greu i-a fost ei ca mama. Ca murea de dorul nostru, ca isi cauta des delegatii in Bucuresti doar sa ne vada 10-12 ore. Ca se stingea pe picioare de dorul nostru. Dar ca a ales tot asa, din dragoste pt noi si nu la insistenta socrilor. In fine, lucrurile s-au remediat, ne-a angajat femeie sa aiba grija, prea mult nu a taraganat situatia asa. Si abia mia tarziu am realizat ce sacrificiu imens a facut mama, sa ne dea la 450 km distanta de ea.

Dar, mey, aici vb de maaaxim 25 km. Nu se poate compara situatia!

Mergi la inceput

Citat:

Arturicii, si eu am fost crescuta de bunici! De la 2 ani, 6 luni din an am stat cu bunicii din Brasov, noi fiind din Sighet. Pt mine era raiul pe pamant, nu tin minte prea mult de mama si de tata, dar stiu din povestile mamei cat de greu i-a fost ei ca mama. Ca murea de dorul nostru, ca isi cauta des delegatii in Bucuresti doar sa ne vada 10-12 ore. Ca se stingea pe picioare de dorul nostru. Dar ca a ales tot asa, din dragoste pt noi si nu la insistenta socrilor. In fine, lucrurile s-au remediat, ne-a angajat femeie sa aiba grija, prea mult nu a taraganat situatia asa. Si abia mia tarziu am realizat ce sacrificiu imens a facut mama, sa ne dea la 450 km distanta de ea.

Dar, mey, aici vb de maaaxim 25 km. Nu se poate compara situatia!

mie ce-i cu rosu mi se pare diferit total de povestea irinei

("Copilul este bine, doar ca mi se pare mai marait ca de obicei, face foarte urat cand nu i se ofera ceva si nu mai suporta nici un refuz. In rest mananca normal la ei, doarme ziua, noaptea, e vioi, se joaca, nu plange. E foarte bine ingrijit.")

Mergi la inceput

*adica altfel e pusa problema; mama ta suferea de dor, pe cand aici mi se pare asa o analiza aproape medicala a unui copil "bine ingrijit", "in parametri", etc

Dar pana la urma fiecar face asa cum crede ca e mai bine, imi pare rau ca m-am ambalat, dar asa sunt io :-)

Mergi la inceput