Aradence DC (171)
Raspunsuri - Pagina 15
alinamoro spune:
DianaR, ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi. Asteptam si poze cu piticii mari si mici.
La multi ani si pt. Timeea!
Moni, multumesc! Io-s Elena.
Gabi, felicitari inca o data!
Azi iar n-am dus-o pe Ade la balet ca nu are chef sa mearga mai nou.
Ioana vrea tot timpul, are chef?
Alina.a, voi nu mai mergeti la balet?
Ada, e ok Vlad dupa intepatura de capusa?
Avem o graviduta in listuta!
Am pus carucior roz, deci e fetita.
Nu pot adauga pe prima pagina numai cand deschid subiect nou.
Va las pana maine sa ghiciti cine-i. Unele stiti de pe FB.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Neata. Alina...hai zi-mi cine-i ca-s curioasa si n-am vreme sa bantui pe FB.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Vlad nu pare sa aiba nimic. Locul s-a vindecat foarte repede si bine. O sa mergem candva pentru analize... Acum e la Alba la bunici, asa s-a exprimat el ca vrea. Il aduc inapoi pe serbare.
La timi a fost urat, imbulzeala maxima si copii mofturosi. Miha cred ca are mai multe de povestit ca ei au stat mai mult.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Buna dimineata,hai ca dau o cafea!
Imi pare rau ca fu asa aiurea la Timisoara ...
ALINA atunci inca odata la multi ani Eleno !
Despre graviduta va zic eu,e vorba de Cristale ,stiam de la inceputul lui martie vestea,dar doar recent am aflat ca e fetita cum si-a dorit Deci baiat si fetita Se mai inscrie cineva? Anca la voi nimic?
alinamoro spune:
Da, despre Cristale ii vorba.
V-am facut curioase?
Moni, stiam ca tu stii ca ai dat like pe FB.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA dupa ce-am scris m-am gandit ca mai bine "taceam",ca poate voiai sa le mai ti in sah un pic
Claudelu spune:
Timeea
Vlad
Ada cum poti spune ca a fost urat la Timi? a fost intristing 3 dracusori si multaaaaaaaa lume (zici ca intreaga Timisoara si-a dat intalnire in Piata Operei), sonorizare extrem de proasta, dar o experienta faina, zic eu Si de ce nu, o excursie pe nepusa masa
Diana, ma bucur ca ai mai dat pe la noi!
Elenelor
Claudia si Raul-Andrei
Claudelu spune:
aualeuuuu ce era sa uit
Pe 1 iunie avem carnaval la scoala si mi-ar trebui un constum...aveti careva un costum de carnaval? ca n-as mai da banii pe inchiriat
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ALINA dupa ce-am scris m-am gandit ca mai bine "taceam",ca poate voiai sa le mai ti in sah un pic |
Moni, ce sa le mai tin ca au "sarit" pe mine cu telefoanele azi.
Clau, io n-am costum, da' Miha sigur are.
alinamoro spune:
La multi ani Ada!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puii tai!