LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***
Raspunsuri - Pagina 6
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Dar gata! Sa nu ne certam! |
Bianca, io-s de partea ta, chiar daca n-as impusca pe nimeni intre ochi Credinta mea -care exista!- nu are nimic a face cu afacerile bisericesti care imi fac sila. Inteleg exact ce ai spus tu acolo pentru ca si pe mine ma calca pe bataturi. Daca ar fi dupa mine, n-as vedea veci picior de popa la casa mea dar Jambo si tat' su sint disperati dupa festanii, slujbe -toate contra cost, evident- si platesc cu religiozitate contributiile la biserica si nu stiu ce slujbe pentru un an intreg DAR nu intervin in credinta lor, atita doar ca eu nu particip la ritualuri. Jambo imi da pace dar tac' su incepe sa ma dispere ca vrea el musai sa ma aduca pe calea aia dreata si, cum ma prinde prin ocol, ma imbie cu prescura
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda CHESTIONAR DE SARBATORI 1. Ce vi se pare cel mai sexy la un barbat? 2. Dar la o femeie? 3. Fizicul conteaza? 4. Marimea conteaza? 5. Dar tehnica? 6. Dar experienta? 7. Cit de mult ne influenteaza comportamentul in relatia actuala, relatiile trecute? 8. Mentineti legaturile cu fostii iubiti? 9. Dragostea e eterna? 10. Cum e cu "dragostea" si "ratiunea"? Aici fiecare poate aborda suiectul dn ce perspectiva vrea. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
1. Sa fie vesel. Sa fie sigur pe el si sa aiba maini frumoase
2. Nu imi dau seama. Cred ca tine de atitudine. De cat de sigura pe ea este in momentul respectiv, de cat de bine se simte in hainele pe care le are in acel moment and so on...
3. Conteaza si fizicul. Sau...fizicul ajuta:)
4. Da. Categoric
5. Mai ales tehnica. Sa fie atent la mesajele pe care le transmiti si sa isi adapteze tehnica in functie de asta
6. Si xperienta este importanta. Nu ati vrea sa aiba 2 maini stangi:))
7. Nu m-am gandit niciodata. Fiecare relatie isi are trasaturile specifice. cred ca o relatie anterioara influenteaaza o relatie imediat urmatoare la inceputl acesteia.
8. Nu. As fi vrut, dar nu vor ei:d
9. Habar n-am
10. Dragostea, de fapt indragostitul bate ratiunea. Cu timpul dragostea se transforma si nu mai este ca cea de la inceput. Aici isi face loc ratiunea si devine dragoste rationala. E greu de explicat aici. Sincer nu stiu exact cum sa explic.
Ilinca_M. spune:
Aoleu, subiectul cu religia/preotzii/credintzae un fel de...coloana infinitului, prefer sa stau pe tusha:))
Phiphi doarme de cand va zisei asa ca imediat ma bag si io langa ea, sa nu-i vina idei;))
Cat a fost plecat huzband m-am uitat la..."Schimb de mame" Cred ca nu m-am uitat de ani de zile si atunci ma uitam din an in Paste; eeei, cum e Paste, m-am uitat:)))) Da' chiar a fost interesanta emisiunea asta, vreti sa v-o povestesc?:)))
Pisigri, da' Sarah J. Parker nu e lunga deloc, de unde ai scos-o? Adica io stiam ca e chiar micutza (ma rog, pe la 1.60), tre sa caut sa ma conving;)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Hahaaa- lunga cat o zi de post, zici, pisigri? S. J. Parker are 1.59 Traiasca platformele, tre sa ma inspir de la ea!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Hahaaa- lunga cat o zi de post, zici, pisigri? S. J. Parker are 1.59 Traiasca platformele, tre sa ma inspir de la ea! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ti-am zis io
Sa stii ca, la inceputuri, si eu eram reticenta, obisnuita fiind cu o cu totul alta forma la pantofi; acum, in afara de stiletto, numai platformele imi plac; zic ca te vei indragosti de ele in scurt timp!
Ilinca_M. spune:
No www.agentiadepresamondena.com/special-sunt-pitice-de-inaltime-insa-au-mare-succes/" target="_blank">IACA. Apoi la unele chestii nicicum nu ma asteptm: Nely Furtado 1.55?! Imi dadea impresia ca e o femeioaca! Iar Shania Twain doar 1.63, in majoritatea clipurilor imi dadea senzatia de 1.80, asa osoasa-cal-mare-de-rasa cum pare...
Ce ti-e si cu aparentzele astea...
Bianca2503 spune:
Pe unde sunteti?
Vladimir a inceput sa tuseasca. Sper sa doarma relativ bine in noaptea asta. Cred ca de la barca din Cismigiu (de ieri) ni se trage.