LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
Noi acum am aterizat acasa, tare fain a fost in vizita, Ada a fost in forma maxima,am mai fi stat dar deja era un fum sa-l tai cu cutitul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
io-s inca aici, dar am sa trag pe dreapta, miine ma trezesc iar la 5
sanatete lui vladimir si somn lin tie, bia
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel io-s inca aici, dar am sa trag pe dreapta, miine ma trezesc iar la 5 sanatete lui vladimir si somn lin tie, bia Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Avand in vedere ca a dormit 4 ore dupa-amiaza, cred ca mai sta putin.
MIe nu mi-e somn aproape deloc ca am dormit si eu cu vreo 2 ore...
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Bianca, io-s de partea ta, chiar daca n-as impusca pe nimeni intre ochi Credinta mea -care exista!- nu are nimic a face cu afacerile bisericesti care imi fac sila. Inteleg exact ce ai spus tu acolo pentru ca si pe mine ma calca pe bataturi. Daca ar fi dupa mine, n-as vedea veci picior de popa la casa mea dar Jambo si tat' su sint disperati dupa festanii, slujbe -toate contra cost, evident- si platesc cu religiozitate contributiile la biserica si nu stiu ce slujbe pentru un an intreg DAR nu intervin in credinta lor, atita doar ca eu nu particip la ritualuri. |
Cam asta vroiam si eu sa spun dar se pare ca nu m-am exprimat corect de am ajuns pe cealalta parte a baricadei
Asadar draga Bianca, sunt de partea ta dar tot nu l-as impusca
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Cam asta vroiam si eu sa spun dar se pare ca nu m-am exprimat corect de am ajuns pe cealalta parte a baricadei Asadar draga Bianca, sunt de partea ta dar tot nu l-as impusca www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai, am rectificat. Am fost prea dura (nu as putea sa fac asta). Dar nemancat l-as tine cateva zile si cu lumina aprinsa:)).
novus spune:
Sanatate lui Vladimir !
Chatonel, somn usor !!
Pisigri, mi-a placut raspunsul tau amplu la chestionar
Anaan spune:
N-am vrut sa construiesc baricade, mi s-a parut doar exagerata vehementa Biancai azi. Opinia mea nu se referea la biserica ortodoxa/credinta/patriarh/afacerile bisericii etc., era strict legata de o atitudine care mi s-a parut nepotrivita in context, chiar daca eu nu sunt defel si de fel bisericoasa. Probabil ca atitudinea mea a dat senzatia ca sunt naiva si dezinformata, dar n-am de gand sa o contest in vreun fel.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Anaan N-am vrut sa construiesc baricade, mi s-a parut doar exagerata vehementa Biancai azi. Opinia mea nu se referea la biserica ortodoxa/credinta/patriarh/afacerile bisericii etc., era strict legata de o atitudine care mi s-a parut nepotrivita in context, chiar daca eu nu sunt defel si de fel bisericoasa. Probabil ca atitudinea mea a dat senzatia ca sunt naiva si dezinformata, dar n-am de gand sa o contest in vreun fel. |
Imi pare rau. Am fost intr-adevar nesimitita ca am adus vorba de asta chiar aastazi, ba mai mult am si divagat de la subiect. Chiar nu am citit mesajul dupa ce l-am scris si numi-am dat seama ca suna a revolta. Ca nu asta a fost intentia.
daca vreti sa dezbateti problema in continuare, va rog sa o faceti. Eu nu mai zic nimic. Sper sa ma abtin si pe viitor cand vor mai fi discutii pe teme religioase.
Ana, iarta-ma!
Monnvas spune:
Hristos a inviat!
Si eu ma recuz de la chestionar, din lipsa de... experienta
La discutia cu PF (cum suna, ca PFA ) inteleg ca a fost doar o figura de stil si desi fac parte din grupul pioaselor nu m-am scandalizat.
Mi se pare insa ca prea des uitam ca Biserica este o institutie divino-umana si asta inseamna ca
a. iertam prea multe nereguli din cauza ca are o componenta divina;
b. o judecam prea des ca pe o institutie umana, in care bagi banu' si tre sa se vada rezultatul investitiei.
PS. Eu inca mai vad rostul bisericii pe pamant si cred ca daca fiecare si-ar trai relatia cu divinitatea doar in suflet, fara intermediar, fara sfatul unui preot... ar fi cam haos, ar fi muuulta imaginatie si... poate lipsa de comuniune?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan N-am vrut sa construiesc baricade, mi s-a parut doar exagerata vehementa Biancai azi. Opinia mea nu se referea la biserica ortodoxa/credinta/patriarh/afacerile bisericii etc., era strict legata de o atitudine care mi s-a parut nepotrivita in context, chiar daca eu nu sunt defel si de fel bisericoasa. Probabil ca atitudinea mea a dat senzatia ca sunt naiva si dezinformata, dar n-am de gand sa o contest in vreun fel. |
Total de acord !
Si chiar nu mai zic nimic la subiectul asta , oricum de la inceput am spus ca nu mi-a placut tonul nu esenta mesajului si partea cu baricadele se referea la noi contra PFA-ului