LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***
Raspunsuri - Pagina 19

Ilinca_M. spune:
In alta ordine de idei vad ca fiecare a interpretat chestionarul altfel;)) Eu cand am raspuns la "ce nu i-as putea ierta" m-am gandit la chestii pe care s-ar putea sa le faca; normal ca nu i-as ierta veci violentza asupra mea sau a lui Phiphi, incestul, drogurile sau alte enormitati de-astea, dar sunt lucruri de care nu l-as vedea capabil nici intr-o mie de ani, asa ca de ce sa le iau in calcul?
La fel cu fanteziile, presupunerea e ca totusi nu intra in patologic, nu? Ca raspunsul lui anamariame e foarte tare, dar tocmai luand in calcul presupunerea asta, dar in materie de fantezii nu stii niciodata ce-i poate tuna mintea omului, presupun ca ati citit "Luni de fiere"...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce parere aveti despre acest topic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171850 ? Mi-a venit sa plang!!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
sincer, nu am stat sa citesc si parerile celorlalte mamici. Am citit doar "problema". daca atat o duce pe ea capu' sa isi lase copilul in grija bunicilor, sa il vada seara, sa nu il ia acasa in cursul saptamanii in conditiile in care bunicii locuiesc aproape de ei....nu am ce sa comentez

Bianca2503 spune:
Ilinca, acum am vazut ca au scris doar 2 mamici.
as folosi iar metafora cu impuscatul, dar iar ma intelege lumea gresit.

Bianca2503 spune:
Offff, ma apucasem sa ii scriu "mamei" cu copilul la bunicii. Dar am recitit mesajul si dadeam rau de tot in ea. Nu merita atentia!

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Offff, ma apucasem sa ii scriu "mamei" cu copilul la bunicii. Dar am recitit mesajul si dadeam rau de tot in ea. Nu merita atentia! |
Vezi numa sa nu e-nvarti de un avertisment, ca io-s patzita:)) In rest, poate ar fi bine sa vada si ea ca ce a expus nu e "o problema comuna mamicilor" si ca mama ei se comporta ok date fiind circumstantele pe care chiar ea si onor sotzu' so le-au creat.
In alta ordine de idei, ieri si azi, poate si alaltaieri, nu-s sigura, Phiphi a avut febra 37.6 rectal (aseara chiar mai mult, dar dupa vreo 2 ore de tzopaituri si chiuituri).
In mod normal n-as fi dat atentie dar acum sunt cam panicoasa dupa episodul povestit de colega cu encefalita, am angoase.
M-am enervat si mi-am luat si io temperatura cu acelasi termometru: am 35.8 la axila si 37.2 rectal!
No, ce ziceti, ce are Phi e febra sau ce? In mod normal nici n-as fi stiut cat are ca nu i-as fi masurat fara simptome, dar de-o vreme is obsedata, ii iau temperatura macar de 2 ori/ zi

pisigri spune:
Hai sa incerc sa raspund si eu...
1. Vi s-a schimbat viata sexuala de cind sunteti mame? Nu ma refer la lipsa de timp, la ora de culcare a copilului etc, ci la senzatiile si trairile personale
Da, si nu neaparat in bine. Nici neaparat in rau :)).Eram mai pasionala si mai dornica inainte, asta e sigur, imi intram mai repede in rol sau in roluri era o bucurie si o provocare. Acum libidoul e mult redus; e drept si ca "cerintele" pt "succes" sunt mult diminuate, si asta o pun pe seama sarcinii si a schimbarilor din timpul ei...
2. "Prima data" a fost cum v-ati imaginat? A fost mai bine sau mai rau decit va asteptati? V-a parut rau? Regretati alegerea facuta atunci?
Nu prea m-am asteptat la nimic. Pe moment mi-a parut rau, exact in clipa aia dar acum stiu ca a fost cea mai inspirata alegere pe care as fi putut-o face. Oricum, era si cazul sa "scap" de "problema" aia...
3. Care este scenariul unei seri perfecte cu partenerul?
Iesim in oras, ne facem de cap, bautura, muzica buna....oricum, IN NICI UN CAZ luminari, bai cu spume etc
4. Aveti vreo fantezie pe care nu ati impartasit-o partenerului? De ce ati ales sa nu? Renuntarea la fantezia respectiva stirneste regrete sau e liber si optimist asumata?
Da. Nu regret, dar nici nu vreau sa o pun pe tapet pt ca nu este genul lui de fantezie
5. Credeti ca exista fantezii ale partenerului carora sa "nu le faceti fata", pe care n-ati putea sa le acceptati nici in ruptul capului?
Oh da....
6.Regretati vreodata/ati regretat vreodata ca sunteti angajate intr-o relatie monogama pe viata, atunci cind ati rezistat unei "ispite"?
Nu a fost cazul, io nu-s monogama decit dpdv al sentimentelor
7. Partenerul tine legatura cu vreo fosta? Va deranjeaza asta?
Da. In general nu. Sau acum, nu. Dar a fost o perioada in care m-a deranjat.
8. Ce nu i-ati putea ierta partenerului?
Violenta, droguri, tradare. Nu, nu sexuala...
9. Ce credeti ca nu v-ar putea ierta partenerul?
la fel, tradarea.
10 Puteti face o scurta prezentare a "femeii care as fi vrut sa fiu" ?
Aici am avut si eu perioade si perioade. Inca mai am. Ba fragila, delicata si independenta, cum s-a mai spus, ba apucata, indrazneata, "masculina' in sensul de implicata in activitati mai degraba masculine, in companie preponderent masculina. Oricum, nu am vrut niciodata sa fiu "o mare doamna" :))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri spune:
Ilinca, potoleste-te. Nu are nici o febra. Nu mai chinui copila. Termometrele digitale nu-s bune de luat temperatura la subrat, dupa cum tocmai ai observat. Ilinca dupa topaiala facea si 38.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisik06 spune:
Hello again!
Ne-am intors din hoinareala, am fost la mall, in parc cu rolele si acum Ana adoarme, eu mananc si dupa amiaza mergem la nasi.
Multumesc pt pareri. ILINCA, era o gluma cu certatul
. Pt mine sunt f valoroase sfaturile/parerile/experienta voastra. Majoritatea le aplic si eu, unele comportamente, cu precadere ale INEI si ILINCAi mi se par de sfanta de-a dreptul si eu una stiu ca nu sunt in stare de atata zen, asa ca nici nu imi propun
, aleg o cale mai de mijloc. Oricum, sa stiti ca aproape mereu cand intalnesc o situatie dificila ma intreb "oare INA/ILINCA (dupa caz) cum ar fi reactionat acum?" Pt mine sunteti mame etalon si va admir f mult
. Sa nu se intaleaga ca nu apreciez si alte mamici, dar INA si ILINCA mi se par din alt film - in sens bun
Am citit topicul cu bunicii. Eu una nu as putea, oricat imi e de greu, oricat ma enervez eu cu Ana, chiar daca mai am si iesiri necontrolate, dar nu as putea sa o tin departe de mine, sa stiu ca mi-o creste altcineva, indiferent cat de devotat sau bine intentionat este.
Mami de minune mica

anamariame spune:
Pai Ilinca, la fel ca si tine am gandit si eu, inclusiv cand am raspuns la intrebarea legata de fantezii Eu stiu sigur ca sotul meu nu ar ridica niciodata mana asupra mea, de aia nici nu am zis nimic de violenta. La fel si cu fanteziile, cam stiu cat il duce mintea
, si de asta mi-am si permis sa raspund cum am facut-o

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui pisigri Ilinca, potoleste-te. Nu are nici o febra. Nu mai chinui copila. Termometrele digitale nu-s bune de luat temperatura la subrat, dupa cum tocmai ai observat. Ilinca dupa topaiala facea si 38. http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Merci mult, m-am mai linistit!

De unde eram zen cu febra si racelile, acum am dat-o-n paranoia de cand cu povestea colegei, desi nu am toate datele pentru acel caz...
Pisik, merci de aprecieri, da' ti-am zis ca si eu am episoade cand fac ca Tarzan si apoi regret, ca tot eu tre sa sterg lacrimioarele de suparare si sa legan 13-14 kile in bratze:)) E adevarat ca in mare parte din situatii sunt "zen" dar pentru simplul motiv ca eu nu consider probleme chestii pe care altii le considera, deaceea mi-e usor si chiar nu fac eforturi in acest sens. Daca ceva ma enerveaza cu adevarat, mi-e si mie greu sa raman calma, deci la mine asta e singurul secret: putine lucruri legate de Phiphi ma enerveaza! Nu vrea sa manance ceva ce m-am straduit sa fac/ nu vrea niciodata shosete in casa, nici pe gresie/ nu vrea caciula afara/ vrea sa asorteze rochitza spumoasa cu tenisi rapciugosi/ isi uda bluza si vrea sa stea asa in casa (asta i-a trecut, dar era o chestie zilnica intr-o perioada:))/ vrea sa doarma in jeansi- nu ma deranjeaza! Pur si simplu nu ma deranjeaza, deci nu am niciun merit ca raman "zen", merit ar fi de m-ar enerva ceva cumplit dar as ramane cu zambetul pe buze