LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Merci ca ai inteles ce am vrut sa zic, conteaza mult pentru mine, fiindca incepusem sa ma simt ca intr-un film suprarealist si nu-i deloc placut sentimentul.

Imi pare rau pentru malentendu
Cind am spus ca o sustin pe Bianca, ma refeream la faptul ca, la fel ca ea, nu sustin practicile:
-taxe aiurea fara chitanta
-bani chetltuiti aiurea pe biserici grandioase
-popi imbogatiti
-etc. etc (as putea sa scriu fara sa ma mai opresc )

Antagonismul nu era Bianca/Anaan.
De-a lungul timpului cred ca mi-am facut cunoscuta pozitia total anti-violenta, anti-gilceava si anti-scandal, la fel cum am explicitat, in mai multe rinduri ca abuzul fizic nu are nici o scuza, in opinia mea. Motiv pentru care ar fi fost redundant sa mai spun o data asta.

Pliiiiiiz nu fi suparata, da?

O si pt tine Tare-mi place cum argumentezi

Aseara recunosc ca am fost debusolata de turnura pe care o luase discutia si crearea unor tabere imaginare si imi era ciuda ca nu pot explica ( in scris ) mai bine ce m-a deranjat de fapt , probabil postarea mea a parut a fi doar o sustinere a mesajului lui Anaan (nu ca nu as fi fost total de acord cu ea ) si de acolo au aparut taberele, in fine nu mai intru in detalii bine ca e bine vorba unei prietenele de-ale mele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Io vreau sa faca Ilinca sau Novus un kestionar (vaz ca voi sinteti pe receptie) pentru ca:
-vreau sa ma bucur de surpriza intrebarilor
-daca iar il fac eu, o sa credeti ca numai de barbati si ale lor accesorii stiu sa vorbesc.

Mergi la inceput

Citat:

Io vreau sa faca Ilinca sau Novus un kestionar (vaz ca voi sinteti pe receptie) pentru ca:
-vreau sa ma bucur de surpriza intrebarilor
-daca iar il fac eu, o sa credeti ca numai de barbati si ale lor accesorii stiu sa vorbesc.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Io cu drag l-as face dar zau de am vreo idee de intrebare in cap dar as raspunde la intrebari fara problema asa ca mai incearca-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
. Eu, pina la onorabila virsta de 37 de ani, traiam cu impresia ca marimea chiar nu conteaza

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Marimea nu conteaza...daca-i mare...abia daca-i prea mica intervin problemele:))). Sau: daca ai unca de dimensiuni onorabile acasa, ce te costa sa le consolezi pe altele si sa le mangai pe cap ca "marimea nu conteaza"?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca, rizi tu rizi, da' din perspectiva asta eu nu m-am gindit

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

La marime e cam asa: de lunga poate sa fie oricat de groasa, de scurta sa nu fie prea subtire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am zis ca nu ma bag, dar nu se poate.

Io zic invers decat Chato: cu ce te incalzeste daca el poarta L cand tu esti... XS?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

BIANCA

INA credeam ca-s singura care se indragosteste de... conversatie si de cum gandeste omul N-am io cine stie ce experienta, daaar n-am iubit niciodata un prost

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Io zic invers decat Chato: cu ce te incalzeste daca el poarta L cand tu esti... XS?

CRISTIAN (7.03.2009)

1. Pentru ca vaginul e elastic
2. Pentru ca si "impresia artistica" se puncteaza?...
:)))

Mergi la inceput

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)

Corect si ff adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)

Apelez si eu la Mada sa ma corecteze daca gresesc.

Din cite stiu eu, vaginul este format din tesut muscular si este elastic; ceea ce inseamna ca se "muleaza", se "ajusteaza" dupa marimea partenerului (a nu se intelege ca daca penisul e mic, vaginul devine si mai mic )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

BIANCA

INA credeam ca-s singura care se indragosteste de... conversatie si de cum gandeste omul N-am io cine stie ce experienta, daaar n-am iubit niciodata un prost

CRISTIAN (7.03.2009)

Ei, cum sa fii singura, ai uitat ca esti intr-un club select?:P
Io pot sa spun ca am iubit un prost sau am crezut ca iubesc un prost, dar de fapt nu e chiar asa, caci prost nu era, asta mi-e clar, in schimb cam de la inceput mi-am dat seama ca, lasand modestia la o parte, nu se ridica la nivelul meu (dpdv al culturii generale/ conversatiei/ umorului etc.) dar eram si eu mica si nestiutoare, deh, prima "relatie serioasa", nu stiu, nici acum nu pot sa-mi fac o introspectie realista care sa-mi dea raspunsul la intrebarea: de ce mama hoherului am stat 6 ani in relatia aia?
Referitor la acelasi lucru pe care l-ai spus, eu pana n-am vazut in conversatiile de mess purtate cu tanara-mi consoarta (atunci la nivel de "dvs.", ce vremuri:))) ca NU face greseli de ortografie/ exprimare (lucru destul de rar in zilele noastre, din pacate) si pana nu mi-am dat seama ca e foarte inteligent si am inceput sa-i acord atentie...eu NU observasem ca huzband are ochi albastri, va jur:))) Si trecusera vreo 6 luni de cand il vazusem prima oara, dar nu m-am uitat la el cu adevarat pana nu mi-a atras atentia mintea lui

Mergi la inceput