LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am zis ca nu ma bag, dar nu se poate.

Io zic invers decat Chato: cu ce te incalzeste daca el poarta L cand tu esti... XS?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Apelez si eu la Mada sa ma corecteze daca gresesc.

Din cite stiu eu, vaginul este format din tesut muscular si este elastic; ceea ce inseamna ca se "muleaza", se "ajusteaza" dupa marimea partenerului (a nu se intelege ca daca penisul e mic, vaginul devine si mai mic )

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Io ce ziceam mai sus, de-am postat exact in acelasi timp cu novus?...Nu degeaba suntem cuscre

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pina propuneti careva o tema , io merg sa fumez o tigara; am deschis o sticla de frizzante -nu shampanie!- cind a venit socru' la udat pentru ca voiam sa-l servesc cu ceva mai special; mi-a spus ca e o poshirca si m-a intrebat daca n-am un vin fara sulf.
In cinstea lui, imi pun si un pahar de poshirca si, daca nu-i dati crezare lui, va servesc si pe voi Hai, noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Asta ar fi valabil pt grosime, dar zau ca nu cred ca te ajuta la lungime.

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:

Citat:

Io zic invers decat Chato: cu ce te incalzeste daca el poarta L cand tu esti... XS?

CRISTIAN (7.03.2009)

Din cite stiu eu, vaginul este format din tesut muscular si este elastic; ceea ce inseamna ca se "muleaza", se "ajusteaza" dupa marimea partenerului (a nu se intelege ca daca penisul e mic, vaginul devine si mai mic )

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Io ce ziceam mai sus, de-am postat exact in acelasi timp cu novus?...Nu degeaba suntem cuscre

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Asta ar fi valabil pt grosime, dar zau ca nu cred ca te ajuta la lungime.

Citat:

Citat:

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

CRISTIAN (7.03.2009)

Aham, ba chiar iti poate crea un disconfort

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Monn, din cite stiu eu -si stiu! - in timpul...iubirii, se modifica si lungimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mama ce discutii...!
Teoria e cum zic cele doua cuscre, practica demonstreaza ca novus si Monn au dreptate cel putin in ce priveste lungimea.
La fel de adevarat e ca daca exista vointa si intelegere si...preludiu, peste "prea mare" se poate trece ajustind unghiuri si pozitii, dar la "prea mic" nu prea se gaseste solutie...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Mno, amu m-ati facut curioasa si am dat cu search-ul si pe net, ca am zis ca poate experientza mea e subiectiva:))
Dar cica e asa cum credeam si eu: lungimea vaginului se poate mari in stare de excitare cu pana la 15 cm, deci chiar mai mult decat in latzime. Eu stiam ca sunt destul de rare cazurile de incompatibilitate pe motiv ca penisul e prea mare si vaginul prea mic si asta apare ori cand domnu' e chiar un harmasar de 25-30 de cm (ceea ce, ierte-ma Dumnezeu, chiar nu mi-ar placea, ca vreau sa semene a specie umana, totusi:))) sau mai des cand vaginul nu e lubrefiat cum trebuie (nu s-a ajuns la excitatie deplina) sau in cazul unor pozitii mai dureroase in cazul disproportiei penis-vagin.
Da' cred ca important nu e nr. de cm (c'mon, cine a stat sa masoare buduganu', mai mult e o masurare ochiometrica si standardele sunt diferite, poate ceea ce i se pare uneia mare mie mi se pare strumf sau vitzavercea:)) ci compatibilitatea si modul in care te simti. Si sa nu fie totusi atat de mica (2-10 cm in erectie) incat sa iti frustreze si micutzu' tau vagin:)).
Doamne, despre ce povestim si noi, fumei serioase suntem?!

Mergi la inceput

Vai de capu' meu, discutiile astea mi-au adus aminte de un banc oribil de care faceam mare haz in studentie:)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Pina propuneti careva o tema , io merg sa fumez o tigara; am deschis o sticla de frizzante -nu shampanie!- cind a venit socru' la udat pentru ca voiam sa-l servesc cu ceva mai special; mi-a spus ca e o poshirca si m-a intrebat daca n-am un vin fara sulf.
In cinstea lui, imi pun si un pahar de poshirca si, daca nu-i dati crezare lui, va servesc si pe voi Hai, noroc!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

E si preferatul meu dupa sampanie asa ca iau si eu un pahar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Vai de capu' meu, discutiile astea mi-au adus aminte de un banc oribil de care faceam mare haz in studentie:)))))))

??????

Mergi la inceput