LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***
Raspunsuri - Pagina 10
Ilinca_M. spune:
Curat lancezeala...
Phiphi doarme de la 12.30. Intre timp m-am uitat cu huzband la un House. Si fiindca aici nu e miscare, am luat un subiect din arhiva:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141411&whichpage=1
Foarte, foarte interesant...am ajuns la pagina 18 (l-am citit si mai demult dar eu sunt cu recititul:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Hello !!
Vremea astazi a tinut cu noi asa ca ne-am baut cafeaua ( a doua ) in parc impreuna cu prietenii nostri, fetele s-au jucat in pamant ( ca nisip nu era in acest parculet) langa un iepure decorativ, am facut si o sedinta foto dar diseara descarcam aparatul
Acum am venit acasa sa ne tragem sufletul putin si apoi plecam cu udatul
Voi ce faceti ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Merci ca ai inteles ce am vrut sa zic, conteaza mult pentru mine, fiindca incepusem sa ma simt ca intr-un film suprarealist si nu-i deloc placut sentimentul. |
Imi pare rau pentru malentendu
Cind am spus ca o sustin pe Bianca, ma refeream la faptul ca, la fel ca ea, nu sustin practicile:
-taxe aiurea fara chitanta
-bani chetltuiti aiurea pe biserici grandioase
-popi imbogatiti
-etc. etc (as putea sa scriu fara sa ma mai opresc )
Antagonismul nu era Bianca/Anaan.
De-a lungul timpului cred ca mi-am facut cunoscuta pozitia total anti-violenta, anti-gilceava si anti-scandal, la fel cum am explicitat, in mai multe rinduri ca abuzul fizic nu are nici o scuza, in opinia mea. Motiv pentru care ar fi fost redundant sa mai spun o data asta.
Pliiiiiiz nu fi suparata, da?
inapreda spune:
Roro, imi place ca gasesti intotdeauna solutii la indemina si pe gustul copiilor.
Si-mi pare rau de suferinta lui Alex dar si de a ta, vazindu-l pe el suferind.
Ilinca_M. spune:
Mno, 3 ceasuri a dormit pufalaga mea. Amu o distreaza tata'so, rad dincolo de numa, mai ca-mi vine sa ma duc sa vad de ce...dar neaah, nu merg inca, mai am vreo 8 pagini din topicul ala:)))
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Hello !! Vremea astazi a tinut cu noi asa ca ne-am baut cafeaua ( a doua ) in parc impreuna cu prietenii nostri, fetele s-au jucat in pamant ( ca nisip nu era in acest parculet) langa un iepure decorativ, am facut si o sedinta foto dar diseara descarcam aparatul Acum am venit acasa sa ne tragem sufletul putin si apoi plecam cu udatul Voi ce faceti ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La noi a fost socru' la udat, ocazie cu care mi-a criticat din nou crengile ouatoare Apoi, am fost noi la udat la niste rude de ale lui Jambo care locuiesc la tara. Apoi am fost pe terasa noastra preferata (a se citi "a lui Ian" ). Am fost numai noi 3 si a fost fain. Ian acum doarme, motiv pentru care eu hoinaresc pe aici, in speranta ca imi voi gasi companie. Se baga cineva?
Dupa amiaza, vor veni tata si sor' mea&co. De abia astept.
Cu siguranta, voi avea si musafiri nepoftiti dar vor fi bine primiti
inapreda spune:
Hai sa va sochez nitezl: ma bucur ca am facut acest chestionar pentru ca ati reusit sa darimati un mit. Eu, pina la onorabila virsta de 37 de ani, traiam cu impresia ca marimea chiar nu conteaza si ca e doar o gaselnita care intretine competitia intre barbati. Si, de fapt, nu e deloc asa; toate, fara exceptie ati spus ca marimea conteaza.
PS. M-a distrat Chato la faza cu "daca port M sau L".
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Hai sa va sochez nitezl: ma bucur ca am facut acest chestionar pentru ca ati reusit sa darimati un mit. Eu, pina la onorabila virsta de 37 de ani, traiam cu impresia ca marimea chiar nu conteaza si ca e doar o gaselnita care intretine competitia intre barbati. Si, de fapt, nu e deloc asa; toate, fara exceptie ati spus ca marimea conteaza. PS. M-a distrat Chato la faza cu "daca port M sau L". "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda . Eu, pina la onorabila virsta de 37 de ani, traiam cu impresia ca marimea chiar nu conteaza "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Marimea nu conteaza...daca-i mare...abia daca-i prea mica intervin problemele:))). Sau: daca ai unca de dimensiuni onorabile acasa, ce te costa sa le consolezi pe altele si sa le mangai pe cap ca "marimea nu conteaza"?
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Marimea nu conteaza...daca-i mare...abia daca-i prea mica intervin problemele:))). Sau: daca ai unca de dimensiuni onorabile acasa, ce te costa sa le consolezi pe altele si sa le mangai pe cap ca "marimea nu conteaza"? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca, rizi tu rizi, da' din perspectiva asta eu nu m-am gindit