LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***
Raspunsuri - Pagina 9
inapreda spune:
Stiam eu ca-s irezistibila (pe linga modestia, evidenta): tocmai a venit Iepurasul again: am primit Saharienne de la YSL (nu stiu daca am scris bine ca nu m-am uitat atent pe sticla)
PS. Ma duc sa caut si eu cadoul pe unde l-am dosit.
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, e deja 16 aprilie...
LA MULTI ANI, BIG BOSS SI MAI NOU BIG BROTHER- DAVID! Multi pupici tie, desi esti ditamai domnisorul ultra-trendish si multi pupici intregii tale familii, in frunte cu mamica Olishka, Alba ca Zapada + Zana cea Buna la un loc
LA MULTI ANI, BRISUCA! Mi-e dor de tine si de mama ta, sper sa mai arunce un ochi pe aici din cand in cand!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
LA MULTI ANI, David!
Sa fii sanatos si fericit!
La multi ani voiosi de mamiceala, Olga!
Ilinca_M. spune:
Chiar ca ai avut o zi amestecata, Pisik, "de la agonie la extaz", ca sa zic asa Eu astept si pozele care de obicei completeaza modul fain si amanuntit in care povestesti
Cuscra, imi place cum ai raspuns la chestionar, chiar esti romantica
Da' sa nu-ti faci o impresie gresita mentionez ca NU am avut relatii indelungate sau "serioase" cu oameni la care nu-mi placea intelectul, n-as putea niciodata, dupa ce ca m-as plictisi mi-ar fi si rusine "sa ies in lume" cu ei:))) M-am referit la "relatii calduroase" in sensul de strict fizice (si nici alea "pana la capat":)); am avut o perioada intre 25 si 29 de ani cand, in asteptarea "marii iubiri", ca sa nu stau degeaba, facusem un fel de pasiune de a ochi super-frumusei prin cluburi si a vedea daca-i pot cuceri...si culmea, puteam, in ciuda fizicului meu banal, da' nu pot sa-mi explic de ce:)))
Dar desi si eu sunt romantica sunt totusi mai "pragmatica", adica nu reusesc sa-mi imaginez o relatie pasionala cu cineva cu sex-size 0. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, am avut o relatie super-pasionala...strict virtuala care a durat ceva si m-a consumat mult, a fost super mishto, eram indragostita...bine, cand am aflat unele amanunte reale s-a fleoshtit dragostea, a ramas atractia si admiratia pentru intelectul deosebit al respectivului, dar nu as fi purces veci la o relatie in real cu el.
Mama, ce limbaritza am! A, Phiphi a vomat cam la o ora dupa ce s-a trezit cam tot cremeshul-minune...huzband se tot distra parafrazand-o pe ma-sa, al carei slogan a fost ieri ("in 3 minute l-ai si facut"- cu referire admirativa la prajitura-instant) tot spunand, pe acelasi ton:"in 3 minute l-ai si vomat!":)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Mneatza si-un ou rosu. Le-a placut asa tare "jocul de-a oul", ca mai am comanda.
Altfel:
-sunt in ac barca cu tiza in ceea ce priveste impuscatul (nu conteaza al cui), dar cred ca stiti deja asta, ca doar eu am pus paie pe foc, cand a fost vorba de Basescu. Am o reactie epidermica la vorbele aruncate in vant (fiindca sunt convinsa ca Bianca nu ar face-o "concret") si asum asta
-nu am nicio o pb sa discut "discutii" de genul asta in ziua de Paste si nici sa dau cu aspiratorul tot atunci, daca e cazul, dar recunosc ca eu nu le-as initia in veci (sa incep eu cu povesti despre ortodoxism sau ateism cu vecina musulmanca, cand e in Ramadam- exemplu). Si nu-mi plac nici "bombele" lansate fix, cand e cazul, fara argumente.
Am uitat, ce mai vroiam sa zic .....Ca amuzament, sambata am testat Quick (concurentul fr al Mac-ului). Alex tr sa mearga la o aniv si a inteles, ca nu e "sigur" pentru el la o distractie cu amicii topaitori, dar era trist, pentru ca el nu fusese niciodata la Quick si rateaza ocazia. I-am propus sa-l ducem noi (alt rest) si a fost superidee, fiindca aia aveau o tanti care facea picturi pe fatzaul copiilor si Anastasia a fost in extaz. Apoi am intrat intr-un magazin, unde aia aveau un Snoopy, ca lansau niste tricouri cu personajul. La terorizat mandra pe animator, ca s-a indragostit de catel ...n-o mai puteam urni de acolo.
Pe Alex il doare cat de cat la miscari bruste si atunci cand s-a lovit a plans cu sughituri si noaptea in somn.
Mada-stiam ca iezplicatia mea stiintifica o sa te amuze
novus spune:
DAVID
Sa fii sanatos dragul nostru si sa ai o viata fericita si plina de impliniri si numeroase bucurii alaturi de minunata ta familie pe care o iubesc !!
Olga, esti o mamica fericita si implinita, nu-ti doresc decat sanatate ca in rest le ai pe toate !! Te iubesc
Sa aveti o petrecere frumoasa
Va imbratisam cu drag !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, ma bucur ca te-a gasit iepurasul !!
Mi-au placut tare tare mult si raspunsurile tale la chestionar , esti deosebita dupa cum stiam deja
Citind ce ai scris, ma gandeam ca si pt mine mintea conteaza mult la un barbat, detaliile fizice dupa cum am spus le vad mai importante la femei
Andiaroro, ca de obicei te admir pt raspunsurile tale , de data asta ai transmis fix ce gandeam si eu dar nu am reusit sa expun pe cateva pagini
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Buna dimineata!
La multi ani, David! Iti doresc sa te bucuri de familia ta frumoasa, de sanatate si dragoste!Olga, felicitari pentru baietii tai minunati si o gramada de!
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro[exemplu). Pe Alex il doare cat de cat la miscari bruste si atunci cand s-a lovit a plans cu sughituri si noaptea in somn. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Of, eu credeam ca nu-l doare... Sa-i treaca repede si sa nu mai repete experienta!
Merci ca ai inteles ce am vrut sa zic, conteaza mult pentru mine, fiindca incepusem sa ma simt ca intr-un film suprarealist si nu-i deloc placut sentimentul.
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!
La multi ani David!
Sa fii sanatos,norocos si mereu fericit
alaturi de fratele tau sa
aduci mereu bucurii
parintilor tai!
Oli
Roro recuperare rapida lui Alex
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus DAVID Sa fii sanatos dragul nostru si sa ai o viata fericita si plina de impliniri si numeroase bucurii alaturi de minunata ta familie pe care o iubesc !! Olga, esti o mamica fericita si implinita, nu-ti doresc decat sanatate ca in rest le ai pe toate !! Te iubesc Sa aveti o petrecere frumoasa Va imbratisam cu drag !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La multi ani David, baiat rasfatat de viata cu asemenea parinti si familie
oli, multi