Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
baby78 spune:
HRISTOS A INVIAT, DRAGELE MELE si ADEVARAT A INVIAT...
Ne-am repatriat si noi acasa.....A fost scurt concediul dar frumos ca am fost noi 3....
Laurica felicitari mami! Doamne ajuta sa fie sarcina usoara si sa fie bine pana la capat!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+
bumblebee spune:
La multi ani, Gabitza! Mamica frumoasa si inimoasa!
Sa fii sanatoasa, voioasa, implinita si fericita!!
Si V e innebunit dupa oua. Ii dau o data la 2-3 zile, dar de gaina. ?Nu stiu exact raportul.
baby78 spune:
La multi ani cu intarziere pentru Robert de Katalina!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+
michelle1981 spune:
La multi ani Gabita! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu
Cris2010 spune:
Hristos a inviat!
Adevarat a inviat!
Am ajuns si eu la birou, v-am citit repede, repede, am zis sa va salut, dupa care m-apuc de lucru.
Ma bucur sa citesc ca ati petrecut frumos. La noi, in subordinea sotului intra ouale vopsite. Nu stiu daca-l convig sa le vopseasca data viitoare eco.
SN a ramas la bunici, pana vineri cand mergem s-o luam... deci doua zile jumate nu ne vedem, eu socoteam o saptamana inainte sa mergem. Pana acum am dat doar doua telefoane.
Ieri a fost la noi ultima zi de tratament. Mai are putin muci, dar nasul tot infundat e.
Si eu m-am tot holbat pe net despre polipi, opinii pro si contra operatiei si despre doctori. Pe saptamana viitoare fac programare la doi medici. Sa vedem ce ne recomanda. SN e infundata rau de doua luni jumate cu doua tratamente la activ.
Mi-e tare mila de ea cum se chinuie cu nasucul. Tocmai am citi ca polipii netratati pot duce la deformarea fetei, a vocii (asta intr-un articol medical). Daca sunt de operat, nu mai asteptam pana la 6 ani... Deja "mama" s-a tranformat intr-un fel de "baba" din cauza nasului infundat.
In alta ordine de idei, si noi am petrecut frumos, cu multa mancare, multi musafiri si in musafiri, am fost si la biserica.
La noi sarbatorile au mare incarcatura spirituala (ca sa nu zic religioasa). Si la noi se sfinteste pasca si ouale vopsite. A, si inca ceva, in comunitatile noaste se saluta pana la Inaltare cu "Hristos a inviat".
In natura nu prea am iesit cum ne e obiceiul a doua zi de Paste, n-a tinut vremea cu noi.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 crissy, mersi de info...m-am lamurit...si alte mamici mi-au spus treaba asta...desi unele sunt incantate si zic ca e ok...dar cred ca renunt totusi la ea... nicole... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII 2012... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
MIE IMI PLACE! dar noi avem din sticla...
nu stiu daca o fi diferenta fata de vitroceramica???
la primul apartament am avut de inox tot Electrolux
acum am luat-o pe www.electrolux.ro/Products/Echipamente_de_gatit/Plite_incorporabile/Plite_cu_gaz/EHT60435K" target="_blank">ASTA
pai fata de cea din inox se curata de 100 de ori mai usor
intr-adevar si daca fierbi un ibric de apa se vede, dar inoxul e exact la fel!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Bumblebee ma bucur pentru tine! Cand te prezinti dincolo? Mult succes!
Laurika, fetita? Sarcina usoara in continuare!!!
ochidut spune:
Bumblee, pupam pe bolnavior si sa nu mai faca febra. Felicitari pt noul job, eu zic ca ai facut o alegere buna sa incerci dincolo, si programul e foarte bun si cred ca pe viitor si atributiile, oricum esti de admirat ca incerci si sunt sigura ca vei gasi ceva cum trebuie
Criss, cred ca deformarea vocii se face in mult timp, probabil ani de polipi netratati, nu iti mai fa idei, tu du-o la controale si daca va fi cazul o sa te sfatuiasca doctorii ce sa faci
de Larisa Ioana 24.06.2010
Cris2010 spune:
Si mie mi se par mult mai usor de curatat cele vitroceramice fata de cele clasice. Eu am una de la ariston si mie mi se pare ca se vede mai greu pe ea murdaria.
Eu vreau sa iau pentru la tara o plita cu inductie, ca tot n-avem gaz acolo, decat la butelie...