Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hristos a Inviat!

Noi ne-am intors luni seara, dupa niste Sarbatori gen "maraton", sper sa ne invatam minte la anul sa stam locului. Am fost si la parintii mei, si la socrii am tot facut si desfacut la bagaje. A plouat mai tot timpul cat am stat la socrii, dar pe Victor nu l-am putut tine doar in casa, plangea langa usa incuiata ca vrea "faia" (afara) A fugit prin balti incaltat cu cizmulite de cauciuc, s-a udat si umplut de noroi tot, a tras si o tranta intr-o balta Soacra-mea s-a minunat ca il lasam, dar eu nici nu m-am gandit altfel, cand l-am vazut cat e de fericit...hainele se spala

La multi ani cu sanatate BTZ!

Bumblebee asa de mult ma bucur pentru tine. Stiam eu ca Doamne-Doamne are grija si apare ceva mai bun. Sper sa-ti placa noul loc de munca si sa fie totul bine. Programul e oricum super. Multa sanatate lui V!

Laurika f. frumoase pozele, ce vreme superba era in Martie

Rodi cum e Isa?

Paula astept sa suni. Ce sperietura ai tras cu verigheta...eu sunt sigura ca Raul n-ar fi putut sa o inghita ca imi amintesc de la MI2 ca e destul de voulminoasa.

Cris2010 si eu zic sa nu-ti mai faci ganduri rele cu SN pana nu mergi la medici. Sanatate multa!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

De cand avem cizme de cauciuc si eu o las pe Larisa in toate baltile.....ba char am lasat-o sa intre si in cele mai mari ca sa testez cizmele . Plus ca acum are si o geaca oarecum cauciucata, impermeabila, ce sa mai...e echipata bine asa ca nu ii mai sta nimic in cale Luni am fost prin Brasov si am lasat-o tot asa sa se bage in balti, am stat la o terasa in Piata Mare si ea s-a tot dus dupa porumbei, prin balti, urcand si coborand niste trepte.......a cazut de 3 ori, odata fix pe burta si cu mainile intinse, culmea in cea mai mare balta, avea apa si pe fata. Dar era tare simpatica, nu a zis nimic si a continuat sa tina strans in mana bucatica de covrig pt porumbei

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Aaaa e ziua lui BTZ????? LA MULTI ANI!!!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, cris, mersi...asa ceva vroiam si eu...e vitroceramica...ioi tu fete, acu is in mare dilema...

cris, pupam pe SN...si nu te ingrijora, daca chiar e cazul sa faceti operatia candva...e o chestie banala, mai mult pt noi e o experienta nasoala... iti pot spune mamicile care si-au operat copilasii de polipi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ooana, cred ca vitroceramica e sticla rezistenta, deci tot aia e. Eu nu am avut de inox, dar fata de aragazul obisnuit (care nu e din inox), plita vitroceramica mi se pare mult mai greu de intretinut.

Cris2010, povestea soacra-mea ca o colega de servici de-a ei si-a luat plita cu inductie si acum trebuie sa-si cumpere vase de gatit speciale. Mai intereseaza-te, tipa asa zice, ca nu se poate gati pe ea in vase obisnuite.

eladea, daca iti iei plita, inseamna ca urmeaza sa iei si cuptor. Recomand electric, nu pe gaz (coptura iese f fain, nu se arde, coace uniform).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

E si ziua palominei, asa zice FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata

Laurika, frumoase locuri ati vizitat!

Si eu ma gandeam la un mini-concediu la mare, cat de repede posibil se poate face baie in mare, dar nu stiu daca sa ma incumet. Ati mai fost careva in luna a 8-a la drum lung/ la mare?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Eu in luna a 8 a am fost la Piatra Neamt.....de la Constanta si a fost ok

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Palomina
La multi ani btz!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani palomina!

eu mi-am gasit niste carti pt doctorat. sunt faine, e tot ce imi trebuie, numai ca-s fffff scumpe.
incerc sa conving vreo biblioteca sa le cumpere, iar eu sa ma ocup de tradus/recenzii etc.
sper sa mearga.
consta in jur de 50 de euro bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

ooana, cred ca vitroceramica e sticla rezistenta, deci tot aia e. Eu nu am avut de inox, dar fata de aragazul obisnuit (care nu e din inox), plita vitroceramica mi se pare mult mai greu de intretinut.

[Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

DA asa e

ca sa lamurim treaba ca eu le-am avut pe toate 3
cel mai usor se intretine plita aia emailata de aragaz clasic! no' asta pica clar din schema mea
apoi sticla
si abia la urma inoxul
parerea mea

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput