Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!!
Ce sperietura am tras iar cu Raul. Dar eu sunt de vina...de cate ori imi vede copilul verigheta ii tb si lui. De obicei nu o mai port, dar de cateva zile am luat-o iar. Azi ii dau verigheta si l-am pierdut din ochi 1 minut, cand ma uit la el nu avea verigheta. Am inlemnit...am cautat la ea 2 ore disperata , am intors casa pe dos...am sunat pediatra, nu mi-a raspuns. Am vb cu Ramo la telef, ea imi zicea ca nu ii incape pe gat...Raul nevinovat, il intreabm unde a pus-o, se ducea la pat. Bineinteles ca nu era in pat, sub pat, dupa pat, nicaieri. Intr-un final am gasit-o!!!! Era dupa o usa.. M-a sunat si pediatra dupa ce am gasit-o si mi-a zis ca, daca nu o gaseam tb sa mergem sa-i fac radiografie...

Eu fac bagaje. Eu merg la Cluj si Raul la bunici. Cosmin e la o inmormantare in Braila. Fetele din Cluj ne auzim la telefon, da?

Nici Raul nu imi zice ca face kk. Sta pe olita bietul, cand il pun, dar nu il nimeresc aproape niciodata.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

V a facut azi noapte febra, nu am dormit deloc, micu' tot a avut frisoane, gemea, vroia apa. Tati a ramas cu el acasa, eu stau si bocesc pe aici.. Au fost si la urgente, ca avea 40 si nu-i scadea febra cu impachetari si novocalmin. Nu muci, nu tuse, medicul de la urgente spunea ca poate apare de acum ceva in gat..
In seara asta mergem la homeopata, pediatra nu e in tara.
Aici si o ora daca pleci este consemnata si ti se ia din concediu , nemteste..
Nici azi nu stiu daca discut despre contractul de munca, mai am in seara asta o intrevedere cu un director de firma (am trecut de primul interviu) si maine probabil voi fi mai lamurita in aceasta privinta.
Mi-e ciuda ca-s cu fundu'n sapte zari, dar nu stiu cum sa fac sa fie bine si sa am macar we-ul pt familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hristos a inviat!

LMA Robert!

Si noi am fost plecati la Botosani, ne-am intors aseara. Si Bianca la fel de pofticioasa, a mancat tot timpul cand vedea platouri cu mancare si cam orice.. A gustat si drob si fripturi si cozonac si pasca. Si la fel a ciocnit oua, ii place tare
De Inviere a plouat si a fost doar socrul sa aduca lumina.
De mancat nu mai zic cat am mancat si nici nu indrazenesc sa ma urc pe cantar, doar ca m-am simtit ca un balon de umflata, acum e ceva mai bine. In schimb arsurile sunt la ordinea zilei, noroc ca imi trece cu o gura de lapte.
Aseara aveam o burta cum o aveam in luna a 9-a la Bianca.. of si cand stiu cat mai am ma ia groaza.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Hristos a inviat!

Ce de copii pofticiosi, si a mea cere orice oricand dar ii place sa rontaie apoi scoate pe unde apuca prin casa.

Noi am stat pe acasa mai mult,ieri am fost la Ferma Animalelor,nu am stat mult pentru ca incepuse sa se aglomereze.Maria nu a fost atrasa de animale,ea a vrut sa fie plimbata cu tractorasul.

A mea nu face kk la olitza,doar pishu cere cand isi aminteste, dar este timp. Matei la 2 ani si 2 luni a scapat de pampers singur,pana atunci il pusesem pe olitza de 5 ori maxim. Intr-o dupa-amiaza cand am plecat cu el cu masina mi-a zis ca face pipi,i-am zis sa faca ca are pampers si nu a vrut.Am coborat din masina sa faca afara,nu a vrut nici afara,deja ma speriasem.Dupa 2 ore am ajuns acasa si a umplut olitza. Chiar nu stiu ce a fost atunci,pur si simplu dupa somnul de pranz s-a facut schimbarea,oare o fi visat ceva?eu si acum ma mir si ma intreb ce l-a determinat sa renunte asa dintr-o data.

Crispro ma bucur ca Vladut e spre bine, rosu in gat si ganglionii mai pot persista ceva timp dupa,ganglionii se retrag mai greu

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

la noi olita este inca jucarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene
Noi am stat pe acasa mai mult,ieri am fost la Ferma Animalelor,nu am stat mult pentru ca incepuse sa se aglomereze.Maria nu a fost atrasa de animale,ea a vrut sa fie plimbata cu tractorasul.

unde e ferma asta?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

unde e ferma asta?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Apropos, fetele din Iasi, este si pe la noi o ferma cu animale, pe langa Barnova.

Bambo, ca mi-am amintit, cozonacul a iesit excelent! A iesit nuca cu cozonac in loc de cozonac cu nuca Se pare ca am pus cam multa compozitie, dar a fost fff apreciat
Pufos, cu multa compozitie (am pus pudra de roscove in loc de cacao), nu f dulce, intr0un cuvant, minunat! Abia astept sa mai fac, si cu alte compozitii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

Citat:

unde e ferma asta?

<hr noshade size="1" /> 1an + 08.07.2010

Noi 2

Apropos, fetele din Iasi, este si pe la noi o ferma cu animale, pe langa Barnova.

Bambo, ca mi-am amintit, cozonacul a iesit excelent! A iesit nuca cu cozonac in loc de cozonac cu nuca Se pare ca am pus cam multa compozitie, dar a fost fff apreciat
Pufos, cu multa compozitie (am pus pudra de roscove in loc de cacao), nu f dulce, intr0un cuvant, minunat! Abia astept sa mai fac, si cu alte compozitii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Si eu am inlocuit cacao cu pudra de roscove.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:

Citat:

unde e ferma asta?

1an + 08.07.2010

Noi 2

Este in Bucuresti http://www.fermaanimalelor.ro/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

e frumos la ferma, cred ca vlad a fost cu scoala la sfarsitul clasei I la aceasta ferma!

Mergi la inceput