Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Greseala mea! Credeam ca vorbiti de anuntatul la locul de munca actual. Am uitat ca Cris era "ilegalista".
La Primarie am depus si eu cerere pt reintoarcerea la munca!

Cris- o fi vreun apropo ca e cazul sa faci si o fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Hahaha ... ce am mai ras Cris de povestea "fetitei" tale

Nu mai pot de fericire ca s-au anuntat din nou ploi, tocmai cand incepeam sa savurez statul pe afara imbracata lejer ! Deja s-a intunecat, nu cred ca fentam ploaia astazi !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 30+ ( AMR 9 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ilinca
Diana
Nicolas Timotei
Evelyne Maria
Tudor
Tudor Andrei

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 37+ cu brotacel drag , Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare fetelor !

Vin si eu cu vesti proaspete despre noi. Am fost aseara la control si brotacelul s-a urnit din loc cu luatul in greutate; noroc ca a avut mai bine de o saptamana avans, ca acum suntem doar cu cateva zile in urma... Buba e alta acum: la controlul preanestezic m-au gasit cu probleme la coagulare, cica nu coagulez cum trebuie si se tem sa nu sangerez nasol la nastere. Am intrebat daca nu mi se trage de la tratamentul cu aspenter, dar mi-au explicat ca nu exista legatura, aspirina regleaza ceva si mie mi s-a dereglat altceva (nu intru in detalii, sa nu va plictisesc vorbind "chineza"). Stau si ma intreb acuma daca nu oi fi sangerat ca porcu' cand am nascut-o pe Adelina, tot din cauza asta, si toata lumea a dat vina doar pe praevia... Drept e ca atunci n-am facut analizele astea, si nici acum nu le-as fi facut daca n-ar fi avut anestezistul ceva banuieli. Maine ma duc iar la intepat, sa mai vedem niste chestii... Oricum, deja m-am detasat de toate lucrurile astea, nu mai am nervi sa ma gandesc la ele, eu stiu ca de azi in doua saptamani trebuie sa nasc, si cu asta basta, fie ce-o fi, numai bine sa fie !

Am vazut ca vorbeati de perlele copiilor, si va scriu si eu cateva de-ale Adelinei:

"tata lucu, Mia tot lucu, mama... culu male!" - tata-i la lucru, Mia (sora-mea) tot la lucru, mama.. c*ru mare! - asta dupa ce i-am explicat ca nu ma pot imbraca cu pantalonii ei, ca eu am posteriorul mare

eu - Adelina, cum vrei tu sa-l cheme pe bebe?
ea - bebe
eu - bebe si mai cum?
ea - Pampes Bebi!
eu - hai, mai Ade, cum sa-i punem nume de scutecel?! spune-mi alt nume.
ea - Tomaaaassss!!! (trenuletul Thomas adica )

trenuletul Thomas se indreapta cu viteza spre usa de la dulap si se loveste zdravan de ea; Adelina se prinde cu amandoua mainile de par si striga "ai de capul meeeu!!!" - nu ma intrebati de unde-a scos-o, ca n-am habar

la targul de Pasti era un nene imbracat in Donald ratoiul; Adelina il fugarea intr-o veselie strigandu-i cat putea de tare "tzuca Donas, pune maaac!!!" (ratusca Donald, spune mac!) - dar nenea n-a vrut nicicum sa faca mac ...

Si nu la capitolul perle, va povestesc ca Adelina a invatat sa expresia "lasa pace", pe care ma bucur sa vad ca o foloseste de cate ori cineva incearca sa o prinda de obrajori, sa o pupe, sau sa o ia in brate si ea n-are chef de asta . Daca insistam eu sa-mi lase in pace copilul, eram considerata "ostila", asa rezolva ea singurica situatiile de genul acesta, fara sa se supere nimeni .

Va las, ca nu ma mai lasa iubiricea la calculator

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 37+ cu brotacel drag , Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Nana, sanatate multa cu burtica! Iar Adelina e o scumpa cu 'lasa pace'

Mergi la inceput

Neata !

Va dau eu cafeaua pe vremea asta ploioasa !

Nana : tu stresul cu sangerarea abundenta, eu stresul cu anestezia ( sa nu mai reactionez urat la ea ) ... mama ei de treaba ! Ma ia si pe mine un stres cand ma gandesc, dar prefer si eu sa ocolesc gandurile astea ca altfel cred ca as innebuni. Vorba ta ... de nascut tot trebuie sa nastem , important e sa fie bine !

Ioana_pos : ce mai faceti ? Nu mai povestiti nimic de voi ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Tudor

Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Mersi de cafea Roscy,pe cea reala o astept sa soseasca
Nana,bine ca a ales sa-l cheme Thomas pe bebe si nu Donald

Fetele mai aveti asa putin si nasteti iar noi mai ca nu am vazut poze cu burtici frumoase(decat pe a Nanei am vazut-o dar era micuta)

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza si de la mine!

Nana- ma bucur de vestile despre voi! La tine nu se coaguleza cum trebuie si la mine se coaguleaza prea repede! Nemultumiti mai sunt doctorii astia!

Nastere usoara si tinem pumnii ca totul sa fie Ok.
Adelina "m-a facut paf"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare,

La multi ani feiriciti floricelelor de liliac ce s-au serbat zilele acestea

Nana, super...dar super simpatica Adelina

Cris...nici Sebi bebi nu e mai departe...am murit de ras la faza cu vinul din beci...

Noi nu ne laudam inca cu perlele...in schimb, Tudor tace....si le face...el e omul actiunii, dom`le...Am constatat cu stupoare ca se poate urca singur in cada (cada normala de la baie) de la buni...si dupa ce a escaladat rapid marginea cazii, si-a turnat pe haine niste CIF (care era pus chipurile la loc sigur)...Noroc ca nu a luat Domestos si ca nu a dat decat pe haine, ca a intrat maica-mea peste el pt ca era suspect de liniste in zona....deci....la noi e greu....

In rest...Tudor va pleca cateva zile la tara, cu buni...am emotii dar am eu ceva treburi si sut nevoita sa il las...Acolo macar scapam de mersul in parc, ca se poate juca in curte...

Va pup,

Mergi la inceput