Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)
Raspunsuri - Pagina 13
n_a_n_a spune:
Neata fetelor !
Azi, Miruna, micutul nostru ingeras violet ar fi implinit 2 anisori! Ne gandim la tine, micuta minune, si la mamica ta, Ana !
Noi tot 2 in 1, asteptam ziua de maine cu nerabdare. Cu Ade mi s-a rupt apa la 38+6, se pare ca brotacelul e cuminte si asteapta 39 fix. Sau finala Europa League ...
Deci, maine la sapte jumate ma prezint la clinica, si pe la 8-9 intru in sala... Wish me luck !
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 38+ cu brotacel drag , Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
n_a_n_a spune:
Dragos Andrei
Antonia Maria
Matei Stefan
Sonia-Alexandra
Maria Sofia
!!! Bravo Virgi !!!
!!! Bun venit Daniela Nectaria !!!
ps: am vazut pe fb ca a nascut Virgi
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 38+ cu brotacel drag , Radu Florin - DPN 16 mai 2012
n_a_n_a spune:
Si felicitari in avans, ca nu stiu cand o sa mai intru pe la voi (dar sigur va trimit sms sa va anunt ce si cum cu nasterea) pentru floricelele din perioada urmatoare:
Matei Sebastian
Maia Alexandra
Ema
Andreea Miruna
Nicolas
Sebastian Mihai
Emma
Luca Stefan
Sara
Eva Alessia
Antonia
Alexandru Matei
Tudor Mateo
Ioana
Ana Sofia
Patricia
tigruta spune:
Salutare noi suntem tot 2 in 1, multumim de intrerbare Roxy dar sa stii ca nu mai pot, nu mai am rabdare iar termenul dupa Um e 12 mai iar joi cand am fost la eco dupa masuratori ne-a dat 18 mai
Asta e acum asteptam!!
Nana nastere usoara iti doresc!!
LA multi ani tuturor floricelelor de mai!!!
Va doresc o zi frumoasa ca ma trage Luca de mana
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 39+
marylenac spune:
Oare ce o face Nana noastra draga? sper ca e bine si deja isi tine in brate cea de-a doua floricica....Asteptam vesti....
mai_iun_2010 spune:
Ieri a nascut Nana ! Mesajul suna asa !
"SALUTARE! DE AZI DIMINEATA DE LA ORA 10:15 SUNT MAMICA DE BROTACEL DRAGALAS RADU FLORIN, 3600 GR, 50 CM, APGAR 10. PUPICI !"
Felicitari NANA !
BINE AI VENIT BEBE RADU FLORIN !!!
aka spune:
Matei Sebastian
Veronicach felicitari, sa-ti traiasca flacaul.
neata. capucino doriti?
Ioana P imi pare rau ca angajatorul tau a procedat asa. ma gandeam ca in asemenea companie nu se intampla de genul asta. si abia asteptam sa incepi sa ne vedem de 2 ori pe saptamana. vii azi dupa amiaza?
noi ne pregatim pentru maine. ne-am gandit ca tema petrecerii va fi Tinkerbell . am niste emotii...
NicoletaB spune:
Neatza!
Felicitoari, Nana! Flacau sanatos si mancacios si fara de colici iti doresc!
Acomodare usoara in postura de mama de 2 prichindei!