Colectia de toamna-iarna 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, din ce-mi mai amintesc eu cu inducerea... am fost destul de libera, ca tin minte ca la no 1 mi s-a rupt apa undeva pe un culoar . (la no 2 a fost mult prea rapid, s-au intamplat toate de-a valma in jumatate de ora - poate o ora, ruptu apei si nasterea au fost simultane )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miri_b, dr. Stefan Tiron, emisiunea o gasesti www.antena2.ro/video/traieste-sanatos-sindromul-de-ochi-uscat-dureri-de_6507" target="_blank">aici, in partea a doua vb. Dr. S.T.

lavi, ai inceput sa te "caini" asa ca eu scot motatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
[lavi, ai inceput sa te "caini"

Crissy, poti sa traduci, te rog?

Lavi tu esti ca si povestea cu lupul si oile
si cind nimeni nu te mai crede ca mai nasti vreodata, tocmai atunci se intimpla minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ina a vrut sa spuna ca se vaita.

Crissy merci mult, tineam minte ca are si clinica, dar nu si numele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ina, e un termen folosit mai mult pe la tara, "a se c#259;ina". Uite explicatiile din dex: http://dexonline.ro/definitie/c%C4%83ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

oare nu cumva "cainezi" ? nu ca ar fi mai lizibil...

hmm, ce sa va povestesc despre noi ? copiii sunt intr-o joaca continua, play-date-uri la greu. Cristi deja e satul de gradi, numai bine incepem scoala. Ma pregatesc de dus munca de lamurire cu Ana care va trece la grupa mare cu alta educatoare - ea o adora pe actuala.
Printre ele, ma conversez cu grecii, sper sa reusim sa gasim o cazare decenta in thassos la sf. lui iunie- inceputul lui iulie. Pana facem noi sedinta de familie sa ne decidem mai trece cate o saptamana...

deci si Corapina si Crissy spun ca vine,vine evenimentul colectiei...

Mergi la inceput

eu estimez ca maine seara (cam 21:00 asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Crissy + Miri - multam' fain !

M-am gandit ca poate asta inseamna, insa am citit ca Lavi s-a resemnat deja, ea asteapta linistita momentul, fara sa se mai agite, deci mi-am zis ca trebuie sa fie altceva

Maria iti doresc sa gasesti pret rezonabil si sa va bucurati de-o vacanta pe cinste!

Noi sarim peste vacanta de vara anul asta, avem alte planuri.
V-am povestit la inceputul anului, ca am doua variante; ori renovam, ori ne mutam. Deja ne-am decis.
Va las pe voi sa ghiciti ce-am decis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Corapina, si in asteptarea momentului o iei maine dupa pranz pe Lavi la ceva activitati ?

Ina, nu sunt buna la ghicit, presupun ca renovati, de-abia astept sa ne spui marea decizie!

Mergi la inceput

pai sigur ca am program cu ea , de-aia am si fixat ora 21, sa aiba timp de-un dush inainte, desi i-am pregatit si un itinerar direct pentru orice eventualitate

Mergi la inceput