Colectia de toamna-iarna 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Poll :
Cind naste Lavi ?:

Anda: cand vrea ea!
Ina: 27 aprilie
Noki_Lara: 28 aprilie
maria_alexia: 1 mai
roxisialexia: 3 mai
mihaela_80: 3-4 mai
corap: 5 mai
Virgil si fetele: 8 mai
Maya: 10 mai
miri_b: 11 mai

scuze daca am omis pe cineva, puneti-va pe listuta, pls!

Maria

Citat:
ce castigam?

Pai, sa supunem la vot,ce propuneti;
eu propun titlul de " cea mai buna prezicatoare a colectiei ptr anul 2012" si simpatia colectiei, of course!

Crissy
Citat:
O "sedinta" de ZU-bibileala

ma opuuuuuuun! nu este fair ptr toti; doar daca promite Lavi s-o trimita pe d-ra Zu intr-o deplasare cu taica-su' si atunci minoritatea colectiei din nord america poate profita de prezenta zuzulinei - bebelinei ( ca ptr Lavi ar fi mai greu, zic eu , sa se deplaseze si sa le lase pe senioare acasa cu tati, desi nu chiar imposibil ...)
Mima, Biculet, va bagati la o intilnire daca vine Zu?
- si nu numai!
da' va invit pe voi aici, ca eu sunt in minoritate
poate dam si de Monet si Simina, ca sa fie formatia completa

Miha, multumesc ptr pontul cu Ikea. la noi ar merge ceva din fier forjat zidit in perete, altfel nici o sansa.

Multumim ptr urari de ziua aniversara!
norocul cu telefoanele din tara, asa mi-am adus aminte ca-i ziua alor mei si am dat fuga sa le cumpar un tort sa-i putem serba. Da' acu' d-ra Rachie vrea si cadou!

Felicitari Silviei - matematiciana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Propun si eu un cadou, pe care il ofer eu: un obiect de bebe (suzeta/ jucarica/hainuta, etc) pentru urmatorul al castigatoarei! Dar mi-e frica sa nu ma aleg cu retrageri bruste din concurs.

Anda multu' de informatiile astrologice dar cum am vorbit si la telefon mai de mult, nu as vrea sa-i influentez destinul alegandu-i data nasterii.

Despre ingrijit la batranete, la noi in familie e jale: 5 adulti (eu si Virgil, sora lui Virgil, sora mea si sotul ei) care nu au alt descendent - copil sau sau nepot decat fetele astea. Deci le revin 1.66 shontorogi de persoana de purtat de grija la batranete. Fara ajutorul lui Zu au 2.5, si mai mult. Sper sa ne gaseasca un azil cat de cat curat si cam asta e. Pomeni nu pretind.

Mda, de la sora-mea speranta moare ultima, tare mi-as dori sa aiba si ea un/niste copilasi, dar de la sora lui Virgil nu prea mai sunt sperante.

Lavi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, nu ne-ai comunicat cand vrei sa nasti. ca sa stim daca eu castig concursul de predictii. asa, sunt trecuta cu "cand vrea ea":), dar nu stim cand vrei:) pls gandeste-te bine si spune cand ti-ar placea sa nasti.

Mergi la inceput

Anda, tu ai zis ca nasc cand vreau, eu am inteles ca daca imi vine ideea ca vreau sa nasc ma pun si bag o declansare intr-un fel sau altul si imi iese.

Paaaai daca e sa ma gandesc asaaaa, nu m-ar deranja 8 mai, cum zic fetele. Sau 9, sau 2-3-4 mai. N-as vrea pe 1 mai pt ca e zi libera si de obicei pleaca lumea din oras si va fi mai greu sa-i organizez ziua. N-as vrea 29 aprilie ca nu-mi place mie nr 29 nu stiu de ce.

Practic as vrea oricand (chiar si azi) in afara de 29 aprilie, 1 si 6 mai.

Gata, fug sa termin de strans de prin casa si apoi merg la servici sa duc concediul medical.

Lavi 37++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mergand pe exemplul meu ca nu vroiam 1 noiembrie ca e ziua mortilor, si tu nu vrei 1 mai, e posibil sa nasti pe 2 mai, Lavilone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Dragelor am trimis in contul comun niste poze cu noi
:)

Mergi la inceput

Am vazut poze!

Ina, uaaaaau ce bine citeste Rachel! Bravo! E tare dulce si draguta cum ii citeste fratelui ei! Niste scumpi amandoi! Imi place de Robert cum se mai uita la pistol, se mai uita la carte...

Roxi, misto pozele de la ziua lui Matei! Tare draguti amandoi, sa va traiasca! La Terra Park ati fost pana la urma? Cum s-au distrat copiii?

Noki, cam asa ca tine, doar ca la mine nu e asa puternica antipatia fata de data de 1 pt ca n-are o conotatie asa negativa.

Lavi 37++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi, am vazut acum pozele,frumos ati petrecut la masinute, Bobby ar fi topit dupa asa ceva! foarte frumosi si veseli puisorii tai, Alexia mi se pare neschimbata, insa Matei s-a inaltat si s-a maturizat putin, nu l-as mai fi recunoscut. Ah, cum il tii langa tine, protectoare , se vede se la o posta ca-i "puiul" casei mai face nazdravanii? ca dupa cum arata, zici ca-i un inger ( dar am eu o experienta cu cineva din familie care arata ca un sfant si la nebunii nu-l intrece nimeni ).

pup!

Mergi la inceput

Miha am gasit niste SMS-uri de-ale tale din 2010 (faceam curat la SMS-uri in metrou, eu le pastrez pe cele mai simpatice dar mereu mi se umple memoria), de prin august 2010 cand ma acuzai ca iti fac pofta de bebe si la un moment dat ziceai ca ar fi misto sa-i facem deodata. Si uite ca asa s-a si intamplat, dar cu un an dupa discutie, avem mai putin de o luna diferenta intre sarcini.

Ina, Roxi, Ioana, cum ziceam, foarte interesante familiile voastre cu baieti pe post de frati mai mici.

Ina hai ca de acum ma semnez si cu zilele. Sunteti tare simpatice!

Mi-a zis Silvia ca azi le-a zis doamna la Educatie pt sanatate de capuse si zice Silvia: ce diferenta fata de acum 2 ani cand am avut eu si cand nu stia mai nimeni de capuse!
Si eu ma bucur ca in sfarsit s-a mediatizat problema si poate de vor lua si masuri sa mai dezinsectizeze macar parcurile.

Lavi 37s4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

si pana la urma care e conduita recomandata cand gasesti o capusa?

Ieri a fost maica-mea la urgente cu un specimen - a primit anti-tetanos si antib. De dimineata imi povestea Coralia ca si ei au gasit una pe Cristi - la urgente copii i-au spus ca e la latitudinea ei daca-i da sau nu antib. Ma enerveaza rau astia, nu ei ar trebui sa decida??

Incerc sa evit panica, e plin prin presa si printre mamicile locale de horror-stories. Iar cei de la urgente nu par sa stie nici ei ce-i de facut...

Mergi la inceput