Colectia de toamna-iarna 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

si eu raspunsesem la poll : 1 mai

ce castigam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

O "sedinta" de ZU-bibileala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Poll: 28 aprilie. Ca sa fie fix la 6 ani jumate de Natalia.
Desi sambata burta era sus inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Pai da, dar cica bb3 poate sa coboare si chiar inainte de nastere.

Laaaavi, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ei unde e? la piata, cumpara 30 de kile de capsune sa le faca dulceata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

neee... pt dulceata asteapta capsunile de Ro.

Ioana, LMA pt George al tau

LMA Rachel Georgia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77
Eu zic ca asta e semn de inceputul sfarsitului:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

ei unde e? la piata, cumpara 30 de kile de capsune sa le faca dulceata...

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Mutumesc, gagici, pentru bursa pariurilor si ca v-ati ingrijorat pt mine. Stati linistite, daca nasc va dau de stire. Nu prea mai dau drumul la comp de dimineata pt ca incerc sa ma ocup de treburile casnice, mai degraba dau drumul dupa masa sau seara cand sunt oricum mai obosita fizic si nu mai am atata energie pt treburi.

Ina aoleu, nasoala treaba cu dulapul, te cred ca ati trecut prin ceva emotii. Cam asa fac astia mici si energici, se catara pe dulapuri ca sa ajunga la rafturile de sus sau la ce e deasupra. Ale mele s-au catarat pe un sertar deschis din camera lor si bineinteles ca l-au stricat
Eu stau pe Sincai, cam pe la mijlocul bv, intre Tineretului si Timpuri noi.

Crissy sa speram ca nu v-ati procopsit cu streptococul. Mmmm de abia astept capsunile romanesti!

Eu zau ca n-am niciun instict de cuib, pur si simplu incerc sa mentin ordinea si curatenia zilele astea pt ca ma gandesc ca oricand pot disparea din peisaj pt cateva zile si as vrea sa micsorez riscul de a gasi dezastru cand ma intorc acasa cu bebe mic .

Va pupic cu drag,

Lavi 37+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urari!

POll- 3Mai

La multi ani, sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Sunt bucuroasa ca Silvia a luat 140 de puncte la concursul de matematica Cangurul (din 150), poate vi-l amintiti si voi, eu una l-am prins. A fost a 3-a din scoala si pe locul 7-8 pe sector. Acum se uita Virgil ca nici pe Bucuresti nu sta rau deloc.

E buna la matematica Silviuta mea doar ca uneori la concursuri nu e atenta, nu citeste tot enuntul asa ca e cam inconstanta. Ah, si nu munceste din proprie initiativa, nu e prea ambitioasa. Asta e copilul, eu cred ca fiecare, pe modelul lui, are sansa lui, de abia astept sa vad ce scolarita va fi Nati si ce scolarita va fi Zu.

Pana acum din experienta mea de mama de scolar (limitata deocamdata), poti sa-i modelezi/influentezi dar pana la un punct. Nu poti sa tragi infinit de un copil. Eu sunt multumita de Silvia overall.

Mergi la inceput