Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_lia Andra pupam baietelul sa mai stea la purtator cat vrea mamica. Si la Amana tot prin inseminare ai ramas insarcinata? |
Da, la amandoi la fel. Fara niciun fel de stimulare, nimic, totul pe ciclu natural. Am anticorpi antispermatici si din cauza lor nu urcau gigeii, doar mi i-au pus unde trebuia, sa treaca de bariera
Nimic complicat, dar au trecut ani buni pana cand am aflat de ce nu raman, multe innvestigatii, multi doctori...hehe
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
Andra_C spune:
Mmamita, chiar vroiam sa te intreb, tu cand vii in tara? Sau nu ai voie pana nu iei cetatenia? Habar nu am cum este...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mmamita spune:
citat din mesajul lui Andra_C Mmamita, chiar vroiam sa te intreb, tu cand vii in tara? Sau nu ai voie pana nu iei cetatenia? Habar nu am cum este... ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+ |
Hmm..aveam de gand in iunie anul asta (pe langa familie si prieteni, mai aveam si intalnirea de 10 ani)..dar uite ca a aparut minunea Maya si a trebuit s-o mai amanam. Nu trebuie sa astept cetatenia, pot veni oricand fara probleme (dpdv al actelor zic). Poate anul viitor.
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
Andra_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mmamita
Hmm..aveam de gand in iunie anul asta (pe langa familie si prieteni, mai aveam si intalnirea de 10 ani)..dar uite ca a aparut minunea Maya si a trebuit s-o mai amanam. Nu trebuie sa astept cetatenia, pot veni oricand fara probleme (dpdv al actelor zic). Poate anul viitor. Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+) |
Din ce oras esti?
Mmamita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andra_C
Din ce oras esti? ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+ |
Bistrita
joana2672001 spune:
Burticute luminate care mai scrieti pe forum si de pe tel. Deci vreau sa fac si eu lucrul acesra insa va jur ca ma holbez de cateva ore bune ba la tel ba la calc si nu stiu sa ma conectez.
Sa va explic: eu vreau sa adaug forumul prin rss (reader- adica) sa vad automat cand se scrie cate ceva nou, insa cand adaug rss ul imi apar cu totul alte forumuri. Asta insemna ca noi nu avem rss?
Voi cum faceti?Intrati direct la adresa de net? Sau aveti ceva program? Am iphone 3 si vreau sa am acces la forum usor pt cand o sa nasc:)))))
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
diana85 spune:
Elly, bine ai venit acasa!
N-am reusit inca sa citesc ce-ati scris (ca mult ati mai povestit ), dar vin cu vesti ... mari. Suntem bine, chiar prea bine. Conform ecografiei de azi avem 4kg . Ma asteptam sa fi crescut, dar nu chiar asa.
Asadar, medicii au decis ca saptamana viitoare, intr-un fel sau altul se naste inimosul. Mi-au dat termen pana marti cand revin la control ca sa incerc sa declansez nasterea (plimbari lungi si secsulet cat cuprinde) si atunci in functie de cum imi e colul ma programeaza pentru inducerea nasterii. Daca e incapatanat (lung si tare) ma programeaza pentru cezariana. Dar fie una fie cealalta vor fi saptamana viitoare.
Sunt mai mult decat bulversata, eu tot ma amageam ca mai e timp, o luna chiar. Motiv pentru care bagajul inca nu l-am facut. Ca doar este timp!
Diana 36+ cu Mirciulica
AMR 3+
Mmamita spune:
citat din mesajul lui diana85 Elly, bine ai venit acasa! N-am reusit inca sa citesc ce-ati scris (ca mult ati mai povestit ), dar vin cu vesti ... mari. Suntem bine, chiar prea bine. Conform ecografiei de azi avem 4kg . Ma asteptam sa fi crescut, dar nu chiar asa. Asadar, medicii au decis ca saptamana viitoare, intr-un fel sau altul se naste inimosul. Mi-au dat termen pana marti cand revin la control ca sa incerc sa declansez nasterea (plimbari lungi si secsulet cat cuprinde) si atunci in functie de cum imi e colul ma programeaza pentru inducerea nasterii. Daca e incapatanat (lung si tare) ma programeaza pentru cezariana. Dar fie una fie cealalta vor fi saptamana viitoare. Sunt mai mult decat bulversata, eu tot ma amageam ca mai e timp, o luna chiar. Motiv pentru care bagajul inca nu l-am facut. Ca doar este timp! Diana 36+ cu Mirciulica AMR 3+ |
Dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asta da veste! Ce emotiiiiii!!!!
Parca mie nu-mi vine sa cred ca te vei intalni in sfarsit cu inimosul, d-apoi tie - te cred ca esti super surprinsa, luata total pe nepregatite..dar in final e o veste minunataaaaa!
Plimbari, sex, alimente iuti, stimularea sfarcurilor....sa vina Mirciulica natural, asa cum e firesc si asa cum iti doresti si tu!
Sa vina, sa vina, sa vina inimosul grasuneeeeeeeeeeeeeeeeeeel si Doamne da sa iasa totul perfect!
joana2672001 spune:
Vai Diana in sfarsit vine si inimosul:). M am emotionat toata!!!
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
miha81 spune:
Oau Diana ce veste!!!!! Trebuie sa te apuci de bagaj, mai gasesti ceva magazine deschise?
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 32 saptamani cu PAUL FILIP