Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_lia spune:
Buna fetelor, profit si eu de un moment de respiro ca sa scriu, de citit apuc sa va citesc de la serviciu, dar de scris tare greu. Astazi am stat acasa, pustoica doarme asa ca pot scrie putin.
Cuchilici eu n-am reusit sa tin post, astazi am fost cu fetita la biserica sa trecem pe sub masa, iar maine dimineata la impartasit.
Aoauuuu ce fete harnicute, cozonaci, pasca si multe altele eu obosesc cand va citesc. La mine o parte din pregatiri le face mama, o parte sotul, iar eu lista de cumparaturi.
drum bun fetelor ce pleaca lm, cu opriri si mers lent nu sunt probleme. Si noi vrem sa iesim duminica pana la Ghighiu la manastire.
ana_lia spune:
Blanca vrem sa vedem si noi poze cu iepurasul La fel si cu cozonacii Onutzei, te cred ca sunt buni si soacra mea e din zona Moldovei si face o pasca si niste cozonaci dementiali.
Cum adica sa nu strigi copilul pe nume inainte de botez? Daca tineti la traditii, se poate chema imediat dupa nastere preotul pt. o slujba speciala care permite sa-i folosesti numele. Noi am stigat copii cu numele lor, inca de cand erau in burtica.
Elena din pacate acestea sunt preturile la serviile medicale, in tara, dar mai ales in Bucuresti. Fiecare morfofetala ne-a costat 600 lei, iar consultatiile sunt de la 150 lei. Nu mai vorbesc de pretul vitaminelor si al analizelor.
ana_lia spune:
Neuronul de gravida uita ceva fff important. ELLY bine ati revenit acasa tot doi intrunul si ca ati atins pragul de 37 spatamani.
Daca tu simti ca pt. bebe este mai buna cezariana apeleaza fara grija la ea, tot ce conteaza este sa fiti sanatosi amandoi.
Andra_C spune:
Virgi, e foarte bine gingia, am facut cum mi-ai zis, apa aia de gura e ingrozitoare, dar uite ca a fost eficienta. E adevarat ca apa de gura ingalbeneste dintii? Ma intrebai daca nu am somn, am adormit pe la 4 si m-am trezit pe la 6, apoi am adormit iar pe la 8 si m-am trezit la 10.
Elisor, noi am chemat preotul la 8 zile sa ii faca o slujba Amanei ca sa o putem striga pe nume, nu ca as fi tinut eu la asta, ci soacramea.
Blancone, te astept cu mare drag la noi acasa/la ferma, sa se joace fetele
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
ella81it spune:
BLANCA si eu caut locuri si oferte ptr.vacanta de varaAs fi plecat in Corfu dar nu reusesc sa fac actele ptr.Matteo.Oricum eu o sa fac prima calatorie cu baieteii mei prin iulie cand vin acasa.
ANA LIA maine se impartaseste?sau pot merge si duminica dimineata?Sotul lucreaza maine si biserica ortodoxa e cam departe si nu ma risc singura
Ma duc sa mai fac cate ceva prin bucatarie ca ma doare rau spatele si fundul de la stat!
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
Andra_C spune:
Azi fac 7 luni de la inseminare, daca mai sta bebelusul inca o luna ma declar multumita Parca mi-ar placea sa iasa taur, intotdeauna mi-au placut cei nascuti in zodia asta.
Andreea, copiilor le place mult in deplasari, cel putin aia mica e innebunita, sa mergem oriunde, nu conteaza, numai acasa sa nu stam Se va schimba sotul tau dupa ce vine bebelunu'
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+
ana_lia spune:
Ella eu stiu de manine te poti impartasi sau poate in seara in care se tine slujba de inviere dar fetita nu rezista pana la ora aceea. la noi, duminica dimineata de dupa PASTI toate bisericile sunt inchise, pe motiv ca toata npoatea a fost slujba.
Si noi ne uitam dupa oferte, am vea la prin septembrie sa tragem o fuga pana la bulgari sa prinda si fetita un pic de mare si de soare.
Cand am nascut-o pe Ana, la 7 luni am si plecat la greci cu ea la mare si te atunci numai sa ne spui ca e rost d eplecare si hop si noi.
ana_lia spune:
Andra pupam baietelul sa mai stea la purtator cat vrea mamica. Si la Amana tot prin inseminare ai ramas insarcinata?
Mmamita spune:
Fetelor, hai ca m-am suparat pe voi!
Pai cum frate cozonaci fierbinti si pasca? Sarbatorile sunt unele din putinele ocazii in care mi-e dor de tara...de piata cu bunataturi, de gatitul cu mama, de mersul la bunica pt cozonacul fierbinte si interzis, de ouale rosii, de seara de Inviere, chiar si de nenorocita aia de curatenie care dura o saptamana! Elly, ziceai de bunica ta ca e departe...in Severin...eu ce sa mai zic cu 10000km? Maine insa ma mobilizez si eu si fug la magazinul romanesc sa iau ce pot pt a aduce macar un pic din gustul de acasa pe masa de Pasti. Nu ma bag la creatii prea mari, voi face nelipsita mea rulada diplomat, pe mama o pun la cozonaci (muuulti muuuulti), niste sarmalute, miel nu mancam..eventual o ciorbica de burta daca mai avem timp..da' hai ca deja inghit in gol, ma duc sa-mi iau o cioco ca am cam fentat sapt asta - nu mi-am luat doza traditionala!
Raportez si eu prima noapte prost dormita de cand sunt insarcinata - am avut o stare naspa de greata si dureri de coaste..sper ca a fost doar un accident!
Va pupacesc cu drag burtoasele mele!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
tigruta spune:
Salutare burtici!!!
Apar si eu dupa 2 zile de munca, pe care le resimt acum disperata frate de parca vine sfarsitul lumii..dar macar asa frumos miroase a curat dar ma si dor toate, dar stiti cum rau de tot, solduri, spate, picioare, abia am dormit..ieri l-am dus pe Luca l;a soacra sa putem termina curatenia si n-a dormit la pranz, asa ca mi-a adormit de la 6 jum dupa masa la 9 jum seara..eii cine credeti ca n-a dormit aproape toata nopatea doamne si eram atat de obosita
Azi am zis ca stau potolita da de unde ca am mers la piata, am facut cumparaturi, sper numai sa fiu maine in stare sa pregatesc ce mi-am propus de mancare...va rog nu mai spuneti de cozonac ca nu mai rezist astazi coace mama cozonacii dar e departe, dar maine fac si eu unul sa vedem ce iese si pasca..sper umai sa nu fi cumparat aiurea 1,5 kg branza
Ely bine ai venit acasa..ce frumos din partea sotului tau ai rezistat eroic asa ca important e sa fiti sanatosi ce mai conteaza metoda aleasa pt a naste..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+