Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Deci asa zice..2-3 ani fara vacanta sa nu streseze copilul? ce idee ..o Doamne dar ce le mai place copiilor in vacanta, sa schimbe mediul, ce mai manaca si ce mai dorm...eu numai in vacante as tine-o si al meu copil la fel.

Sigur va gandii altfel dupa ce vine bebe, insa trebuie sa il mai impulsionezi si tu ca pana la urma graviditatea, sarcina si copil mic e lucru natural nu boala care sa te tina in pat/casa.

Sa vezi cand il veti avea pe al doilea ce mai stai tu jos/odihna in sarcina..mdaaaa..ahaa...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elly si noi la fel am strigat-o pe Eva pe nume abia dupa botez, in schimb pe bb Lucas deja ii spunem pe nume, ca vorbeste Eva despre el.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ylari ma bucur ca sunteti ok. Sa o tineti tot asa, dar mai cu grija in saptamanile ce au mai ramas ca sunt cele mai grele, din ce am vazut si eu.

Pe mine deja ma dor oasele ff tare...bazinul in special: coapsele, coloana, simfiza pubiana. Dar am vb cu dr si mi-a explicat ca e perfect normal ca se reaseaza bazinul pt a permite nasterea. Deci, suportam.

Blanca tu ce ai mai facut cu balaurul tau? A mai iesit la analize? Ai luat antibiotic?

Elly 36+ cu Babyboom

AMR 3+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Elly deocamdata nu am luat nimic, am repetat acum cultura din col si astept rezultatul. Sa mai duc o urocultura si vedem.

Chiar si cu balaur eu tot naturala vreau cu perfuzie de antibiotic si om vedea...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Incep asa:
Mai gospodina ca mine nu a-ti vazut niciodataaaaaaaaaaa:)))))))))) mi-au murit laudatorii:))) Elishor iti trimit prin fun curier.Pana dumnik ajung :)))

Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza din nou!
E greu tare sa ai TV in dormitor...am adormit instant si acum m-am trezit. Ce sa mai...nu pot sa stau in pat decat pt 2 activitati, se pare ca profit cam tare de una din ele...a doua e 0 barat de 7 luni.
Ylari ma bucur ca bebe Lucas e in grafic.
Elly cum de ai facut anemie?
Aever...eu imi iubesc pe langa sot si relatia de prietenie si complicitate cu el...dupa minivacanta de Pastele catolic deja ne gandim pe unde sa mai umblam de 1 mai, cu tot cu casuta lui Bebster, si dupa nastere tot calatori o sa fim, cum spune Blanca...as tine-o numai intr-o vacanta.

Elena 31+ cu Bebster AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ONUTZA,harnicutza,nimeni nu-i perfect...Is si eu om si am momentele mele de slabiciune oricat de optimista sunt de felul meu...doar ca-mi trec f repede toanele si imi place sa fac haz de situatiile critice prin care am trecut in viata...Sper ca nu te-ai obosit prea tare cu gatitul!Si in vinerea mare sa-i urezi tu soacrei sa-i ramana cozonacul in gat...
ALBINUTZA,buna idee sa auzim numa lucrurile bune ,macar zilele astea,da stiu eu ce sa zic....,ziua abia a inceput....Zilele astea sunt manechin manechinuit
MI_BEBELINA inca te mai chinui cu greturile?Si noi am facut o salata orientala azi...dimi am mancat o felie de cozonac si m-a rupt la stomac....(asa ca sa le razbun pe fetele carora le-am facut pofta...ELENA, iertare!)
ALINA,cu mare drag cafelutza,harnicutza nu-s deloc....caci dupa ce v-am servit kafiaua m-am culcat la loc si am dormit pan la 10.
ELLA,multumesc...eu de asta nu mai fac drob,ca a facut bebe in burta din ficatul meu

Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 14 zileeeeeee!

Mergi la inceput

AEVER,am fost foarte hotarata pt nastere naturala acum 9 ani cand am nascut-o pe Ioana...dar am sfarsit pe masa de operatie in urgenta la 35 de sapt.de aceea acum dritza se straduie sa ne duca la 38 de sapt(adik pe 27 apr) si nu ma lasa sa nasc vaginal de frica unei rupturi uterine...
BLANCA,va sa zica aveti iepuras frumos(imbracat) de Paste!sa-i faceti poze sa-l vedem si noi!
CUCHILICI,lasa remuscarile,ca ai tot timpul sa tii post dupa ce se va naste bebe!Iti poti alege simbolic orice zi din an ,eventual in preajma zilei de nastere a copilului si pe care sa o dedici postului,sau rugaciunii,sau oricarui lucru care te face pe tine sa simti ca multumesti pt minunea din burtik.Uite ,sotul meu in fiecare an pe 7 ian, de sf Ion(Ioana e nascuta pe 22 dec),se duce la biserica si aprinde o lumanare( e un ritual pe care-l respecta de 9 ani de zile,incepand din anul in care s-a nascut fata...ca tare s-a speriat atunci).Si crede-ma ca nu-i un om bisericos deloc .
ELLY,ma bucur ca te-ai odihnit in patutul si casuta ta!Acusica iar te muti...doar ca data viitoare va veti intoarce mai multi acasa.Nici nu mai conteaza cum vine bebe,la cate sacrificii ai facut tu in sarcina asta,cezariana e efortul final,cireasa de pe tort,care te va face sa fii cu atat mai mandra de tine si de comoara ta!
YLARI,e super ca va merge bine si nu mai aveti motive de ingrijorare!Sa fiti sanatosi in continuare!

AMR 14 zileeeeeee!

Mergi la inceput

DEEA,a mai trecut raceala?Poate saptamana care urmeaza,daca te simti mai bine, te urnesti si tu cu actele,daaa?
ANDRA_C,s-a potolit de tot gingia?Sau facem o clatire cu vodka in loc de apa de gura ,s-o amortim de tot?
MIRELLA,!Cum au mers cantarile la denii?
ANITTO,ia o pauza de la facut bunatati si imparte-le cu noi!

AMR 14 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor multumim ptr primire! Am crezut ca ne-ati uitat
Cuchilici eu nu am tinut post, i-am zis preotului ca n-am putut, as manca in continuu si mi-a zis ca nu-i nimic si m-a si impartasit.
Virgi, ce interesant gestul sotului de a aprinde lumanare de sf. Ion!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput