Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Feteloor, ce e cu somajul asta pe aici???
O la toata lumea sa invioram atmosfera.
Apropo de cafea, am primit una de la iepuras, dar nu scrie pe ea ca ar fi decafeinizata ci scrie "dopo cena" si cica asta inseamna ca nu are cofeina, imi poate confirma vineva? Ca inca nu am deschis cutia dar miroase deliciosssss (vorba lui Ka din cartea junglei, ca tot se uita Eva la acest film)
Anitta mai sincer ce aiurea cu contractiile! Si mie mi-a zis dra tot de scobutil in caz ca nu face fata nospa, dar vad ca sunt ok, dar ti-am zis eu stau muuuult in pat. Cat pot de mult. Slava Domnului mi-a trimis soacra o gramada de mancare, pana acum am avut de la mama, deci efort minim zilele astea. Aseara nu am mai asteptat sa ma trezeasca arsurile ci am luat rennie inainte de culcare, am dormit blana pana la 7:30
Va pup, o zi minunata va doresc.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Adevarat a inviat!!!

Revin si eu dupa cateva zile "grele": sarbatorile astea tare obositoare au devenit. Ma bucur sa aud ca la voi distractia a fost in toi, la munte, la curte: frumos de tot.
Bineinteles ca peste noapte am simtit si efectul ultimelor zile: niste arsuri groaznice de nu ma mai puteam intoarce de pe o parte pe cealalta. Dar de azi revin la ritmul meu de mancat obisnuit cu multe fructe si mancaruri usoare.
Las si eu o motata pentru Diana (uau 4 kg bravo inimosului!!!) si pentru cine se mai pregateste saptamana asta de marea intalnire.

Va pup

Cu bebe de 37+ in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor! Merci pentru sfaturi despre ochi si vergeturi! Pentru ochi mi-am luat ieri de la farmacie o solutie de la Aboca(eu cred ca tanti de la farmacia aia au o pasiune pentru firma asta ca tot de la ei imi recomanda). Eu as fi vrut o solutie usor salina, doar de clatit ochii dar n-aveau. Asa ca am luat solutia asta impachetata in niste flaconase mici si care contine ceva extract de musetel. Mi-am pus ieri de vreo doua ori si azi dimineata. Ustura cam rau dar vad ca ochiul e ceva mai bine. Nu cred ca am infectie, doar un ochi era rosu si eu stiu ca am ochii sensibili si banuiesc ca s-a iritat de la praf.

Ieri am fost in parc o gramada, n-as mai fi intrat in casa. Si m-a prins rau soarele pe fata, zici ca am stat toata ziua la plaja intr-o zi de vara. Daca m-as fi gandit ca o sa fie asa tare soarele sau pielea mea asa sensibila m-as fi dat cu o crema de protectie inainte. Cu vergeturile ma lupt, sper sa castig eu, dar e de durata si treaba asta. Vad ca nu s-au mai extins, poate fug de tot.

Fetelor, cu bagajul de spital e destul de complicat. Am vazut ca fiecare spital are regulile lui si trebuie neaparat intrebat medicul cu care nasteti care sunt regulile. E clar ca trebuie si betadina si apa oxigenata si vata si multe altele, insa unele spitale au astea si nu trebuie sa venim noi de acasa cu ele. Ca sa aveti tot ce va trebuie si sa nu carati lucruri in plus trebuie neaparat vorbit la spital. Eu am vorbit cu o prietena care a nascut tot la Elias(unde o sa nasc si eu adica) si spunea ca nici hainute nu ne cer ca nu permit alta imbracaminte pentru bebei decat scutecele de finet ale spitalului. Cica e o masura de prevenire a infectiilor ca scutecele lor sunt sterilizate acolo de ei. Eu inca n-am discutat cu doctorita detaliile astea, poate saptamana viitoare, desi s-ar putea sa spuna ca e tot prea devreme sa vorbim de asta.

Am asa emotii de fiecare data cand intru pe forum, de-acum ma tot astept sa se anunte bebeii. Inca fac prognosticuri care va fi primul sosit.

Andreea, 31+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Paste fericit

Salutare dragi burtici ce faceti voi? n-am citit ce ati scris zilele astra, desi am fost acasa nu am avut timp sa intru pe net, am avut musafiri pe fratele meu cu sotia si copii, ampetrecut linistit iar Luca a fost cel mai fericit ca a avut cine sa se joace..a plans dupa ei cand au plecat..
am avut si un incident, am fost la nasi ieri seara iar Luca a cazut de marginea mobilei, si-a taiat arcada asa ca am fost tare necajiti..are o taietura de toata frumusetea si i s-a umflat si ochiul de ieri, se mai lovise odata in ziua respectiva la acelasi ochi, asa ca era deja putin umflat.eu i-am luat bepanten sa il dau, dar sigur o sa ii ramana semn..daca mai stiti vreyun unguent pt asa ceva, cicatrizant va rog sa imi spuneti

In rest suntem bine, am mai vad ca am mai luat 2 kg de 2 sapt cred, chiar daca zic eu n-am exagerat acum de paste

Sper ca toata lumea e bine.
Diana n-am inteles eu bine sau vine Mirciulica sapt viitoare?

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Scuzati greselile dar am scris cu o mana

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of Tigruta imi pare rau de lovitura la arcada... Cand o vad si eu pe Eva ce acrobatii face... Mai nou ne-a adus iepurasul o bicicleta medicinala si se cocoata pe ea de imi sta ceasul cand o vad...
Aever imi pare bine ca ochiul e mai bine. Sa stii ca din experienta mea sunt bune produsele astora de la Abboca. Daca vrei te poti sterge si cu comprese sterile si ser fiziologic. Atentie sa nu te stergi cu aceeasi compresa la ambii ochi, sa nu intinzi si la celalalt infectia sau ce o fi.
Cu bagajul de spital va spun din experienta ca in cele 3 zild de stat in maternitate mai mult de jumatatd din ceea ce pusesem in bagaj a fost degeaba. Inafara de hainutele si produsele ptr bb, o camasa de noapte si cosmeticele mele totul a fost carat aiurea. Ah, scobutilul mi-a fost de folos, chiar am imprumutat si altora si incarcatorul telefonului. Eram atat de varza incat cred ca m-am pieptanat doar o data... Asa ca de data asta imi voi pregati o geanta muuult mai mica!
Vad ca arsurile au fost la ordinea zilei in perioada asta, eu cred ca de la atatea bunatati ni s-a tras! Eu cred ca ne vom reveni de-acum, ca reintram in normal.
Pupiiiiici!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Adevarat a inviat!

Va pup si va spun ca mi-ati lipsit foarte tare

Eu nu prea sunt in apele mele azi, m-am trezit cu fundul in sus cum se spune

Doamne ajuta ca bebeii care vin saptamana asta sa fie sanatosi si mancaciosi si mamicile sa aibe o nastere cat mai usoara.
Scot si cateva motate pentru voi

Deea 32+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata!

Anitta, Ana mi se pare un nume superb. Daca era fetita, Ana o chema si pe bebelina noastra. De contractiile tale nici nu stiu ce sa spun dar sigur nu par de bine. Stiu ca asta cu "odihneste-te, menajeaza-te" a devenit un laitmotiv aici la noi, dar ... chiar cred ca ar trebui sa urmezi sfatul.

Elena, nu stiu daca sa scoti motatele ori ba pentru mine... in cateva minute merg la medic si apoi am sa stiu exact cum stam. Nici nu stiu ce sa sper...

Aever, tanti ar putea avea comision de la firma aia si de acolo pasiunea pentru ea . Zic si eu dar nu stiu nimic despre ea, cum zice si Ylari ar putea fi foarte buna.

Tigruta, cat de rau imi pare pentru Luca! Stii ca astfel de lucruri se intampla de-a lungul copilariei (si eu am patit-o) dar ca mama tot speri sa nu i se intample puiului tau. Eu stiu de crema cu galbenele si propolis ca ar fi buna cicatrizanta, de la Plafar sau farmacie. Cica Mirciulica vine saptamana asta, nu urmatoarea . Am sa aflu planul dupa vizita la medic de azi.

Ionelu, voi sunteti bine? Sper ca doar "ocupate" cu sarbatoritul.

Si oare ce mai face Anxy?

Daca vrea cineva sa-mi dea niste contractii le primesc cu placere! Deocamdata, nici macar una bucata contractie cu toate ca ieri am fost plecata la Ikea, la ceva mall si la servici sa-mi rezolv ceva cu concediul de pe la 11 dimineata la 6 seara. Un pic de durere de spate care speram sa se transforme in contractii dar... nimic! Totusi, aseara si azi dimineata mi s-a parut ca pe hartie am vazut un mucus ...neobisnuit. Nu mult, dimpotriva, complet incolor dar fara dubii mucus ce nu face parte din secretia normala. O fi niste dop...? Oricum, prea multe nu poate sa insemne ca de cand incep sa il pierd (partial cum se pare) mai poate dura 1-2 saptamani pana la nastere. Ei bine, asta stiam deja ca urmeaza sa nasc in 1-2 saptamani .

A..., si ce surpriza placuta mi-au facut colegii, nici nu ma asteptam. Mi-au pregatit un pachetel cu o geanta din aia in care porti schimburile cand pleci la plimbare incarcata cu tot felul de produse pentru nou-nascuti de la Uriage, un costumas si o felicitare semnata de fiecare cu un mesaj. Nu ma asteptam deloc, cu atat mai mult cu cat consultant fiind si lucrand mereu in deplasare nu apuc sa formez relatii stranse cu ei pentru ca stau prea putin la birou, sunt mereu la client. De exemplu, n-am mai trecut pe acolo de anul trecut din iunie. Tare m-au impresionat. Si CEO a insistat sa ma felicite personal cand trec pe acolo asa ca a iesit ieri din ditamai sedinta numai pentru asta. El stia deja toata povestea noastra, a fost mai mult decat alaturi de noi de la inceput pana la sfarsit in moduri mai devotate decat ma asteptam. A fost un sentiment tare placut.

Despre bagajul de spital ... eu am pus strict ce scria pe site-ul spitalului - si nu prea multe sunt. Acum o sa ma mai uit si pe alte liste sa vad daca am omis ceva ce poate fi util.

Diana 36+ cu Mirciulica

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Hello!!

Iata ca a trecut si Pastele si mai avem un pic de tot

Tigruta ca sa nu ramana semn, poti da cu un unguent de propolis. Sa-ti zic ce-am patit eu cand eram mica. Mama calca rufele la bucatarie cu un fier de calcat clasic, cu fir. Firul s-a agatat de coltul mesei si cand a tras de el in spate ca sa se elibereze, eu tocmai ma zbantuiam prin spatele ei si ea nu m-a vazut. Mi-a dat cu fierul de calcat incins exact intre ochi, pe nas. In afara ca putea sa-mi scoata un ochi, aveam toata pielea luata pe nas si rana deschisa. Stiu ca propolisul este pentru arsuri, dar cica unguentul asta de propolis dat cat de mult posibil, face sa se vindece rana fara sa ramana vreo urma. Eu sunt cea mai buna dovada, nu am nici o urma pe nas, ca si cand n-a fost, doar amintirea si sperietura mamei

Ellyshor prin cate ai trecut in sarcina asta dovedeste iubirea unei mame pentru bebele ei. Mai ai putin, rezista!

Diana sa dea Dumnezeu sa vina inimosul cu bine si tu sa fii ok. Toate il asteptam

Luni pe 23 aprilie e ultima zi la job. De pe 24 intru si eu finally in concediu prenatal. Chiar nu mai puteam si abia astept sa ma vad libera fara program, poate iesim la o plimbare in parc Desi parca gandul ca o sa am atat timp liber, singura, acasa, nu ma atrage chiar asa de mult. Ma misc mai greu parca de la o zi la alta, prea mult n-o sa ies din casa.

Pe 26 aprilie m-am programat si eu la intalnirea cu anestezistul si neonatologul la Regina Maria. O sa fim in saptamana 36, mi se pare ireal. Parca mai ieri numaram saptamanile 5, 6, 7....

De Anxy mai stie cineva ceva?

O saptamana minunata!

Corina 34+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor!
Eu nu sunt prea vorbareata zilele astea... Astept evenimentele!
Multumesc mult ptr raspunsuri referitoare le eco. Cred ca voi suna si eu maine la dr sa cad cand ma programez la control... sunt deja 3 saptamani.
Elly, eu tot n-am inteles... tot mai stai in pat sau gata cu restrictiile? Deja esti la termen, nu?
Anxy, asteptam vesti de la tine!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput