Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BUNA FETELOR,
la noi e o zi minunata...iti vine sa nu mai intri in casa...Din seara de inviere o tinem tot pe coclauri...Intai am primit vizita de la finul nostru cel mai mic(si fratiorul lui),apoi am mers noi in vizita(si in ”petit”)la viitorii nashi ai lui bebe din burtik.Prima zi de Pasti ne-a gasit tot la aceiasi prieteni,pe motiv va au acceptat sa ne boteze,si da-i iar gratare si mancare(asta dupa ce am semnat condica in prealabil si la socri).Azi iar,la alta masa intinsa si apoi la aer cu catel,cu purcel,cu trotineta....Ma gandesc sa nu mi se rupa apa de cat e de plina burta.Noptile is din ce in ce mai uracioase...dar cat mai e???
CLARA,sunteti o familie frumoasa si vesela.Fie ca puiul din burtik sa va duca si mai multe motive de bucurie!
DIANA,cred ca nu ti-ai pus mintea sa recuperezi sexul pe care nu l-ai prestat in toata sarcina!
....desi ai toate scuzele...Hai inimosul!
ELLY,tu cum procedezi?Astepti sa se intample ceva sau te mai asteapta medicul la vreun control?Pt bebe,poti sa mai pui in bagajel un prosopel,un unguent impotriva iritatiilor(gen Bepanthen),eventual un biberon,iar pt tine daca vei face cezariana,niste picatuti laxative sau supozitoare.Evetual niste Betadina(sa te dea inainte de a-ti pune sonda urinara,ca sa nu te usture).MULTA BAFTA!
ELLA ,asteptam vesti bune!

Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 11 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Sunt franta,am facut un dus si am incercat sa ma epileznu stiu ce a iesit,sper sa nu se sperie doctorulMai trebuie sa imi taiu unghiile dar nu ajung
CORI si eu de vreo luna mananc fosrte multa sare nu stiu de ce,dar spre surprinderea mea nu mi se umfla nici picioarele
nici mainile
EVA eu citisem ca impotriva retentie de apa trebuie sa bei cat mai multa apa sau alte lichide.

Ella35+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bun gasit, burticilor!
Adevarat a Inviat!
Eu sunt la munte, suntem de ieri aici, e foarte relaxant. Contractii inca mai am, la fel de dese, dureroase, iau no-spa zilnic. Noaptea ma apuca durerea de spate si imediat pun mana pe burta, e tare, apoi ma apuca si durerea de burta. Nu tin mult, cam 30 de secunde, dar mi se intampla destul de des. De acum m-am cam potolit si eu cu actiunea, ma asez la casa mea, linistita si cumintica. Dienuta, iti pot imprumuta contractiile mele. Si eu stiud e uleiul de ricin, ca ar functiona sigur-sigur. Noi am declansat la sarcina trecuta travaliul cu nitel sex de inalta calitate si intensitate.
Si la noi bebelina sta fix intre picoarele mele, e greu cu miscatul si intorsul in pat, dar am un sot minunat care ma ajuta si-mi e sprijin, plus M, care se invarte mereu in jurul meu si imi ofera ajutorul lui neconditionat.
Va las, ma intorc la prieteni, ma bucur tare ca am citit vesti despre voi.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna burtici,

Dupa o absenta indelungata revenim si noi. Suntem bine si asteptam sa vina 24 aprilie ziua in care mergem la control sa vedem galuscuta.

Ellyshorule bine ai revenit!!!.
Diana deja m-au cuprins emotiile. Sa iti traiasca grasunelul! Oau 4 kg.
Virginia esti minunata, nu cred ca am vazut o graviduta mai frumoasa. Eu sunt mare cat o purcica si nu imi arde sa imi fac poze. Daca o sa prind curaj o sa pun o poza si cu balena de mine. Va avertizez ca o sa va ocup tot ecranul.

Tzuki nu da nimeni cu pietre, important este sa fie totul ok cand vin piticii pe lume indiferent de calea aleasa. Probabil si eu o sa bat apa in piua tot pentru cezariana pentru ca imi doresc ca bebelina sa vie ok si pentru ca si eu sunt foarte fricoasa si la mine se pune si durerea. Eu am niste chestii maronii care sunt pe sani insa mai spre axila. Am inteles ca in timp se duc… parca sunt murdara asa se vede.

Andra – eu nu sunt aproape de termen si mie mi-au aparut pe sub sani vergeturi desi m-am dat cu crema. Asta e ….

Ioana alunite din alea iesite in afara am si eu. Am inteles ca e de la hormoni. Eu am pe fata, gat, axila si una mica pe buric. O sa ma duc la dermato dupa ce nasc.

Eva de ieri am inceput sa ma dau si eu cu garmastan. Sper sa fie ok si sa nu fac vreo prostie.

Trimit ce am scris si mai revin dupa. Imi e frica sa nu pierd.

[30+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Cori si Virgi deocamdata noi asteptam. A ramas sa o sunam pe dr miercuri sa stabilim o intalnire ca sa discutam ultimele detalii.

In bagajul cel mare am pus pt bb de toate: schimburi, prospopel, paturici, Bepanthene, Baneocin pudra si apa oxigenata, sampon, ulei, etc.
Am pus pt mine supozitoare cu glicerina, tampoane de san, mi-am facut tampoane din vata si tifon pt lohii - 20 buc.

Eu vorbeam la bb de plasuta care se da la asistente in primele minute dupa nastere, cand il spala si il imbraca prima data, ca apoi are mami tot ce-i trebuie pt el.
Dar am vorbit acum cu prietena mea si mi-a zis ca se infaseaza si la noi in primele ore si ca doar cand il aduce la salon cer schimburi sa-l imbrace. Deci m-am linistit.

Si astazi am tot avut contractii, si dureroase si nedureroase. Sa vedem cum vom fi maine.

Elly 37+ cu Babyboom

AMR 2+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Anitta si tu cu contractii? Pacatoasele, nu ne dau pace!
Pt cele dureroase, Scobutilul e mai bun, dar dc dr nu ti-a recomandat nu lua inca.
App, cand mai mergi la control?
Ai grija de tine si odihna maxima ca destul te-ai fudulit

Alinush ma bucur ca esti ok. Tu cand mai mergi la dr?

Edit: Acum am vazut ca pe 24 mergi la control
Nu da cu rosii, ca zau nici cate urechi am in cap nu mai stiu.

Elly 37+ cu Babyboom

AMR 2+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Am revenit si am actualizat si semnatura. E clar nu am mai scris de doua sapt insa incerc sa citesc cat de mult pot.

Bytzza si de la mine cu mare intarziere “LA MULTI ANI!!!” multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.

Ella bafta la eco!! Te asteptam cu vesti.

Elly nici nu stiu ce sa zic. Unde nasc eu stiu ca ii infasa si nu treb sa duc prosop sau alte chestii in afara de pampersi, ceva pt spalat – cica prefera nivea, bepanthen si parca mai erau cateva chestii.

Era sa uit “ADEVARAT A INVIAT!!!!!”

Referitor la contractii sa stiti ca de vreo doua sapt au inceput si la mine contractiile dureroase. Adica banuiesc ca e vorba de ele pentru ca simt o durere ca la menstruatie. De luat nu am luat nimic pentru ca nu am mai fost la doctor si 2-3 contractii pe zi cred ca e normal, ma gandesc ca ne pregatim pentru nastere. Adica sper sa fie ok. Oricum pe 24 cand ma duc la doctor o sa intreb si de contractii.
pupici si sper sa revin mai des de acum inainte mai ales ca incep sa soseasca pruncutii.

[32+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor!
Hristos a inviat! Si Adevarat a inviat!
Anitta imi pare rau de contractii... Nu stiu ce sfat sa iti dau, pana sa stau acs aveam si eu destul de dese, in ultima saptamana s-au mai rarit, dar stau si in pat cat pot de mult.
Clara ce frumosi sunteti! Tortul mi-a facut cu okiul rau de tot!
Elly deci tu ai pregatit un mic pachetel ptr bb ptr imediat dupa nastere? Eu am dat tot pachetul deodata. Si din pacate s-au epuizat pana la externare, nu pusesem nici destule hainute nici destui pampersi, de data asta o sa iau mai multe, n-au ce sa strice. Apropo de hainute, am primit ieri de la nasa un sac de hainute si m-am speriat mai fetelor de body-utzele alea minuscule! Si camashutzele ce haioase sunt, le-am aranjat frumos pe toate, mi se pare asa bizar sa vad hainute albastre in casa, la noi unde te uiti vezi rosu si roz, loool!
Mai nou, Eva imi zice azi: "mami, Lucas nu o sa aiba jucarii la el in camera, o sa stau eu cu el si o sa-l iubesc" ce scumpa e!
Fetelor, voi va vaitati de vergeturi si maini/picioare umflate, eu nici una nici alta daaar m-au apucat niste arsuri de alaltaieri de zici ca imi iese stomacul/esofagul prin gura. A inceput totul dupa drobul de la mama, supercondimentat, alaltaieri iar ieri am continuat cu niste icre delicioase cu o gramada de ceapa verde prin ele, ma luase si cu greata, nu mai puteam, in final am luat un rennie si am adormit, doar pana la 3:30 cand m-a trezit un cosmar...
Am descoperit ca am si eu 2 pistrui dintr-aia in relief pe sanul drept, hm... Iar ieri am descoperit ca mi-au crescut ditamai sanii... Sexy mama!
Maine tot acasica, ce bine imi pare, totusi sapt asta trebuie sa mai fac un drum la Fundeni si sa ajung si la med de fam ptr prenatal, o placere!
Fetelor sunt cu gandul la voi, deja cateva dintre voi va veti vedea curand bebelacii, abia astept si eu. Mi se pare ca mai am atat de mult... Nu mai am rabdare, mi-a fost tare greu sarcina asta spre deosebire de cea cu Eva.
Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Sa aveti o zi minunata!
Ylari, te inteleg cu refluxul gastro-esofagian, eu mananc Rennie in fiecare zi, e foarte util. Sa nu te culci imediat ce ai mancat, pe mine ma ajuta sa stau in picioare o vreme, mai beau pepsi sau apa minerala, mai mananc un mar. Dar tot imi e greu din punctul asta de vedere.
Ce scumpa e Eva cu dragostea pentru fratior!!!
Elly, inca nu stiu cand merg la control, o sa discut maine la telefon cu ginecoloaga mea. Dr mea nu va putea sa fie la nastere, pentru ca e in CIC, dar va vorbi (sau cred ca a vorbit deja) cu dr cu care a nascut ea, in Iasi. Asa ca as crede ca saptamana viitoare voi fi in Iasi, sa ma cunosc cu acel dr. Nu mai e mult. Azi o sa-mi numar contractiile. Sunt treaza de vreo jumatate de ora si deja am avut doua dureroase si una simpla. Nu sunt genul care sa ma plang, dar daca e ceva serios, trebuie sa stiu pe unde stau.
De acum o sa ma ocup si eu incet-incet de hainute, de ce-i mai trebuie printesei, de bagajul de spital (care habar n-am ce ar trebui sa contina, ca vad diverse scheme si retete). Adica la apa oxigenata nu m-as baga sa iau, cu siguranta au in spital, doar dca imi va spune medicul. Ma bazez si pe ajutorul vostru, care veti naste inaintea mea si care o sa povestiti ce a fost sau nu de ajutor in spital. Noi nu ne-am pregatit nici cu nume, nici cu nasi, nici cu camera sau lucuri absolut indispensabine, dar mai avem 8 saptamani la dispozitie. Deocamdata ii spunem bebelina. Cam sigur ca o va chema ANA, dar un alt nume..... greu tare.
Cat sunt de frumoase fotografiile, Clara! Mai ales cele cu artistul si burtoaca!!! Copiii vor dormi in aceeasi camera? Nu retin daca ai scris. La noi, M va dormi in continuare in camera lui, iar fetita la noi in camera.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Anitta cum 3 contractii in jumatate de ora, din care 2 dureroase?! Oi fi eu mai rebela de am luat in total vreo 3-4 No-spa toata sarcina ca mi se par apa de ploaie, dar te rog eu stai cumintica si baga buline ca e devreme si bebelina trebuie sa mai stea la copt minim o luna.
Fetelor eu sunt intr-un umor..., m-a enervat sotul aseara ca nu m-a ajutat sa ma imbrac cum voiam eu de nu mai vorbesc cu el. Ma termina ca sunt neputincioasa si pentru lucruri banale trebuie sa apelez la ajutor si ma enervez f repede si tare.
O tai la scoala...
Va doresc o zi frumoasa!
PS: sa las vreo motata - doua pentru Elly, Diana sau Joana ?

Elena 32+ cu Bebster AMR 7+

Mergi la inceput