Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
elena_gd spune:
Hristos a inviat!
Ce liniste pe aici...eu m-am ocupat cu somnul pana acum. In weekend am decis cu sotul sa schimbam decorul din dormitor pe albastru, pentru bebster, asa ca am cumparat deja doua traverse de la ikea, dar nu ne-am putut hotari la draperii.
Aever nasol cu vergeturile, eu recunosc ca nu mi-am analizat inca ... partea dorsala si nici nu am dat-o cu crema, doar durtica si din cand in cand sanii, care nu s-au marit f mult. Despre ochi, depinde ce fel e inflamat, daca e de la curent o sa treaca de la sine, daca e infectie poti incerca ceai de musetel pana mergi la farmacie sa iti recomande un unguent...de obicei se foloseste unguent cu kanamicina, dar nu stiu daca e permis in sarcina.
Va doresc o zi frumoasa!
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+
ella81it spune:
Buna dimineata!
Hristos a inviat!
Si noi ieri am stat acasa,am mancat ,am dormit iar am mancat si tot asaPe seara am fost intr-o vizita scurta la soacra sa mancam ceva prajituri
Alex a facut de sambata seara febra si am fost si eu cam indispusa,zice ca il doare gatul si capul,azi mergem la pediatra sa vedem ce zice.
Diseara am si control la gine,cred ca ultimulo sa imi dea trimitere ptr.analize si imi face si eco sa vedem pe bebe,sa vedem colul.Poate imi spune si cam cat crede ca sta bebe in burtica
ELLY gata geanta?Am citit ca ai totul pregatiti dar nu gasesti geanta,si eu sunt cam in situatia ta,doar ca geanta mea e putin murdara si astept sa treaca sarbatorile sa o pot spala!
DIANA eu la prima sarcina am facut sex si am declansat travaliul(citiesem despre asta si am zis sa incerc)am mai citit ca uleiul de ricin poate declansa travaliul,doar ca iti da si stari de voma ,diaree,apoi ceaiul din frunze de zmeur ,plimbari lungii(la tine nu au nici un efect vad)
Va doresc o saptamana frumoasa.si asteptam vesti cand sa scoate motatele(Elly,Diana si Joana)
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
Ellyshor spune:
Pupicei!
Pe unde umbla toate burticile oare?
Ella bafta asta seara la dr! Sa fie totul super ok!
Nu am gasit geanta, in cele din urma am imprumutat una si am reusit astazi sa finalizez bagajul.
Nici nu-mi vine sa cred ca am totul pregatit si doar astept...minunea!
Voiam sa va intreb ceva.
Eu separat, i-am pus lui bebe un rand de schimburi, 2 pampersi, servetele umede, samponel si ulei, un scutec/paturica de finet. Toate sunt intr-o plasuta separat pt imediat dupa nastere. Stiu ca ies asistentele din sala si cer hainute sa-l imbrace.(la noi nu se infaseaza)
Ce sa-i mai pun in plasuta aia? Un prosopel?
Andreea imi pare rau ca ai probleme cu ochiul. Kanamicina nu cred ca e permisa in sarcina, iar de musetel auzisem ca nu e bun pt ochi(desi stiam exact invers).
Cat despre vergeturi, baga multa crema acum cat sunt in faza incipienta ca sa le starpesti.
Elly 37+ cu Babyboom
AMR 2+ saptamani!
BelissimaEva spune:
Buna burtici,
Eu sunt aici, nu am plecat nicaieri si doar incerc sa ma relaxez cat pot zilele astea
Ieri a fost cumplit pentru ca am avut toata ziua picioarele butoi.. parca ar fi fost luxate .. ajunsesem sa nu mai pot pasi dar aseara dupa ce mi-a facut sotul un masaj usor cu ulei , s-au mai descongestionat iar astazi vad ca sunt mult mai bine Nu pot sa imi explic de la ce sa fi fost pentru ca am eliminat aproape total sarea .. ( am mancat putina salata boef ca muream de pofta .. sa fi fost de la castravetii si gogosarii murati??!)
Maine avem intalnire cu anestezist + neonatolog + doctorul meu sa vedem daca s-a intors piciul( Doamne ajuta) asa ca acum fug sa ma fac bella , sa eliminam pilozitatile(cred ca o sa imi ia juma de zi)
Clara, unde ai pus pozele ca nu le vad ??
Sper ca nu pe facebook pentru ca eu una nu am cont acolo si tare mult am asteptat sa vad pozele mult promise Fie-ti mila si pune-le si pe Picasa , pleaseeeeeeeeee
Ellyshor, cred ca poti pune si o paturica si un prosopel in punguta bebelului.. macar sa fie acolo pentru orice eventualitate
Ella, bafta multa la eco! Doamne ajuta sa fie totul perfect
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
joana2672001 spune:
Dragelor ce facEti? Inca craieriti?
Noi suntem bine, acum stau pe o banca in Parc la soare sa ia pritisorul vitamina D.
Elly cred ca e oki si un prosopel Si poate putina crema
Pt fundulet. La noi se infasa la inceput asa ca mai
Multe chiar nu stiu.
Diana mie dr mi a tot spus ca pt dclqnsarea travaliului ajuTa daca iti
Mangai burtica circular. Poti incerca ca Mirciulica e in continuare tareee incapatanat:p.
Eu am zis sa incep cu Plimari scurte zilnic si incet incet sa ne apropiemmde marele
Moment.
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 37 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
elena_gd spune:
Eva, eu mananc f putina sare si vad ca de vreo cateva zile mi se umfla gleznele f putin, dar la maini e mai accentuata retinerea de lichide; m-am speriat si am scos bijuteriile ca fac atac de panica daca raman blocate pe degete. Nu stiu daca e normal sau nu, o sa intreb pe 23, cand am consultatie.
Eu folosesc cand imi simt picioarele obosite o crema de la Mustela pentru gravidutze - Instant Comfort Legs, sincer nu mi-am dat seama de eficienta ei inca.
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+
BelissimaEva spune:
Probabil ca edemele nu au cauza doar "excesul" de sare ci si de greutatea piciului, de cum este pozitionat.. zic eu!
Eu am intrebat doctorul acum 2 sapt ( atunci aveam doar f putin mainile umflate) si mi-a zis ca este normal la aceasta varsta a sarcinii iar ca recomandari, pe langa reducerea cat mai multa a sarii cica ar trebui sa reduc si apa( de la 3 l la 2,5l de ex), sa imi umezesc mai mult gura daca imi este f sete M-a asigurat ca asta nu va afecta in nici un fel sarcina , iar lichidul amniotic parea de ajuns
Acum.. sa vedem in ce ma incalt eu maine ! Cred ca dau atacul la incaltamintea sotului
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
Mmamita spune:
Burtici! Pe unde umblati?
Eu sunt pe baricade, la munca...mai am 4 saptamani (cu asta) si intru si eu in concediuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Clara, nici eu n-am vazut noile poze...si pe FB cred ca nici nu esti in grup, nu?
Diana, cum stai cu stimularea? Mai cauta pe net ceva metode, si eu stiam de uleiul de ricin pt declansarea sarcinii, cica functioneaza 100%...Multumesc de aprecieri, da..pitica mea e o dulceeee, o iubesc de numa'! Chiar am zis (in gluma) ca ar trebui ca acest concediu de maternitate sa fie de la 1 la 2 ani, nu de la nastere de la 1 an..copiii sunt asa de dulci atunci..Desigur ca si perioada de pana la 1 an are farmecul ei si bebe are nevoie maxima de tine atunci, dar dupa 1 an e super-super - sunt mai independenti, mai smecherasi, maaari figuri!
Elly, tu ce recomandari ai? Tre' sa mai stai cuminte sau te apuci si tu de declansari?
Eva, Elena, si eu am retinut apa mult mai mult decat la prima sarcina, dar mananc foaaaaaarte foaaaarte sarat, deci tac chitic si asta este!
Azi merg la doctor...va imaginati ce zi buna de cantarit dupa cat am mancat weekendul asta!
Fug sa schimb si saptamana, azi intram in 33 - mult a fost, putin mai esteeeee!!!
Pupicei dulci!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
ClaraJ spune:
BELISSIMA SI MAMMITA - creierul meu de gravida nu a fost prea coerent.:) Aveam un link catre webshots chiar sub textul pe care il scrisesem.
Uite, il mai atasez o data la mesajul asta.
Pozele noi le putti vedea aici:
http://family.webshots.com/photo/2304705780104756238eEzbUT
Sper ça le puteti vedea acum.
Pupici,
Clara- mami lui Bryce si Kaeden - 37+
joana2672001 spune:
Dragelor, Clara a pus pozele la semnatura. Vedeti ca e un link in josul postului ei.
By the way , super burtica aa a si super Bryce:) sa te bucuri de copilasii si sotulmtau la maxim Clara.
Ioana, mamica lui Cristian 35 / 37 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!