ce ati face?
Raspunsuri - Pagina 15
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Si-mi cer scuze daca a parut ca cred ca cineva vine peste credinciosi, in raspunsul dat lui almo, nu asta a fost intentia, ci era o replica la lasa-i si pe altii sa traiasca, mi s-a parut nederept sa fie vreun credincios acuzat de asta. In fine, sper ca ati inteles : mie una-mi face placere sa discut si cu credinciosi, si cu necredinciosi.De ex am intrat pe blogul lui JG si vinerea trecuta am facut de-acolo o reteta, ca tot zicea ca se simte nu stiu cum ca a intrat la Credinte, uite ca si eu am intrat pe blogul ei. |
si eu am intrat pe blogul lui JG zilele trecute.
michelle
J G spune:
La 8 ani alegi sa faci pe plac parintilor :)
Eu, recunosc, am o problema cu ne-lasatul copiilor sa aleaga in treburile astea. Dar fiecare vrea ce crede ca e bine pentru copilul lui, si binele sau calea cea dreapta sunt chestii subiective.
Katia sper ca ti-a iesit reteta :)
mihaela_s spune:
Dana e OK, te intrebam pentru ca ai facut paralela intre Michelle si mama ta. Dar ai dreptate, nu e relevant, fiecare avem drumul nostru.
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Mihaela,eu sunt crescuta de o mama foarte credincioasa,am mai precizat anterior asta! Si totusi...eu nu sunt credincioasa din categoria fetelor mentzionate anterior! Exact asta incerc eu sa spun,ca degeaba incearca ele sa -si incredintzeze copii DOAR credinciosilor,asta nu e o sursa de reusita a dorintzelor lor! De asemeni am dat exemplu de credincios( habotnic dupa parerea mea)si (ma rog e adevarat ca doar Katya a raspuns)dar nici aceatsa categorie nu e deplin satisfacatoare! Michelle,eu te-am intrebat pe tine,nu ma duc eu s-o invit pe 3x3 aici!Nu-mi amintesc ca ea sa fi avut interventzii la subcapitolul asta,doar la ...Paranormle!(majoritatea mesajelor) Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
daca 3x3 scrie majoritatea mesajelor la paranormale si nu la SC, mie asta imi spune ceva important si mai mult ca sigur, nu as incredintza copilul unei astfel de familii.
michelle
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Dana e OK, te intrebam pentru ca ai facut paralela intre Michelle si mama ta. Dar ai dreptate, nu e relevant, fiecare avem drumul nostru. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Mihaela,sa stii ca nu asta a fost intentzia mea,sa fac o paralela intre michelle si mama mea!
Eu mai mult am vrut sa arat pozitzia copilului crescut in familie credincioasa,ce poate deveni peste ani!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Michelle(da stiu ca asta s-ar putea interpreta aiurea,nu asta eintentzia mea insa)pai 3x3 face afirmatzii pe forum cum ca "s-a consultat cu ingerul ei!"
De ce nu intra in sfera preferintzelor tale?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Katya spune:
In ideea ca, bineinteles, nu ne certam, ci discutam, va intreb si eu pe celelalte:
Ii intrebati sau i-ati intrebat pe copii daca vor sa mearga la scoala? Sau ii tineti acasa intr-o zi daca n-au chef sa mearga? Sau le dati dulciuri de 3 ori/zi daca asa vor? Sau ii lasati la desene animate cu orele?
Cum se face ca numai cind vine vorba de credinta copilul e musai sa aleaga? In rest, nu:tb sa fie-n pat la 20 de ex., sa se spele pe dinti, sa faca aia si ailalta.
Ca uite, aici fetita mea cea mare a -nceput scoala la fix 6 ani, e mica, s-ar juca, o iau de la papusi si-o pun la lectii, cum e:alege copilul sau nu?
Nu cumva alegem noi pt ei ce credem noi ca e mai bun? A, poate vreti sa spuneti atunci ca parintii credinciosi aleg prost pt copii ca sadesc, cum zicea Kariguld, seminte...
Asta e diferenta: noi le mai spunem si de Dumnezeu in plus fata de voi. Si Dana e un exemplu: ca nimeni nu poate fi obligat de parinti sa faca ceva, nici macar sa se spele pe dinti! daca el ca adult nu va vrea!
almo spune:
eu, imi dau iarasi cu parerea, ca sa incerc sa fiu mai la subiect de data asta, cu toate ca tot nu sunt, pt ca subiectul se adresaza celor credinciosi...
michelle sper sa nu te superi ca imi dau si eu cu parerea.
eu mi-as credinta copilul unor credinciosi si unor atei fara nici o diferenta, atata timp cat eu as considera ca mi-ar creste copilul cu dragoste. Cel mai important pt mine e sa imi creasca copilul cu multa, multa dragoste si atentie si sa il lase sa isi decida sigur viitorul cu o minima indrumare. Fara sa il blameze ca nu e cum ar vrea ei sa fie.
Niciodata insa nu mi-as incredinta copilul unor habotnici, care ar putea sa ii ofere dragoste dar nu ar putea sa nu il blameze.
Katya spune:
Mihaela-s, acum am citit raspunsul tau de pe pag cealalta: da, asa e, fiecare parinte alege pt copil, fie credinta, fie necredinta, imp e sa nu ne judecam ca unii fac bine si altii fac rau. Eu ma straduiesc, incerc sa nu judec
JG, da, mi-a placut reteta, acuma nici am ales una asa complicata: era cea cu paste cu ton! Dar am mincat cu totii toata tava, era o tavoaie!
Mai vorbim, va pup pe toate!
edit-Almo, sb se adreseaza cred tuturor, bine-ai venit !
almo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle-usa
eu ma bucur ca intri pe forum la SC si din partea mea esti oricand binevenita sa vorbim ...doar nu ne impungem. chiar daca tu aparent nu cauti, nu ai nevoie de nimic, sufletul tau are. michelle |
te asigur Michelle ca sufletul meu nu are nevoie de credinta, daca la asta te referi, si nu am cautat subiectul asta anume sa ma regasesc.
Iar stii tu mai bine decat mine de ce are nevoie sufetul meu