Copilul meu are agenezie de corp calos si sindrom

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanageani spune:

buna, stefyned. si eu am un baietel cu agenezie partiala de corp calos. are 1 an si 2 luni si papa tot gavat...el are si palatul moale despicat, dar nu e important asta, pt ca cei cu aceasta afectiune mananca normal.el nu tine capul, e...practic o leguma. nici noua nu ne-au dat sanse de supravietuire prea mari...doar 24 de ore, dar el are 1 an si e...bine. in limita problemelor. are si sindrom plurimalformatic..in fine, multe. pentru mai multe detalii baga id-ul meu :oanageani@yahoo.com. sunt deschisa la discutii. daca pot sa te ajut cu ceva, te ajut cu cea mai mare placere. stiu prin ce treci mai bine ca oricine
pooop si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisroby spune:

buna si bebele meu are 4 luni jumate si are agenezie de corp calos fara diagnostic,are agenezie totala de corp calos si ii multumesc lui Dumnezeu avea un retard mintal de 2 luni jumatate,am fost la un ecograf la caputz si de acolo m-au trimis la psihiatrie recuperare copii sin sibiu si am facut 2 saptamani kinetoterapie vojta si a dat roade foarte bune,bebele meu si-a revenit mult,acum mai are intarziere de 1 luna deci recomand terapia vojta

Mergi la inceput