Bobocei de sept-oct 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Didi, seful meu a avut problema asta la un baiat. In cateva saptamani s-au absorbit si nu au mai fost probleme. Stiu ca e dificil, dar incearca sa te linistesti si sa fi pozitiva

+ 15 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Anda, sora mea a nascut cu un dr iranian foarte bun dar pe care il gasesti doar la euromaterna. Nasterea costa 8000 de lei dar ai 3000 de lei de la stat, astfel ca tu platesti doar 5000 lei. Daca nu ti se pare foarte scump, o sun pe sora-mea sa o intreb cum il cheama.

+ 15 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

'neata!

M-am trezit la ora 4 si de atunci sunt huhurez..mi-am citit blogurile preferate, am recuperat ce nu citisem in ultimul timp, m-am uitat la seriale pe net...de astea 'constructive'

Didi, sper sa fie totul bine...nu stiu ce sa te sfatuiesc..adica uneori sa citim singure pe net si sa cautam singure, ne facem mai mult rau decat bine. Asa ca eu as merge pe mana doctorului si as astepta sa vad daca se absorb. Te inteleg foarte bine, ca nici eu nu as sta linistita, dar incearca sa ai incredere in medic si cu Dumnezeu inainte. Sper din tot sufletul sa se rezolve cat mai repede si sa ai confirmarea ca totul e bine!

Anne, felicitari pentru cei doi flacai! Pune si tu la semnatura doua carucioare sau ceva distinct..ca mereu stiu ca e o mamica de gemenei, dar habar nu mai am cine

In legatura cu carutul, sfatul meu e pe cat posibil sa va duceti sa vedeti orice inainte de a cumpara. Daca nu gasiti in magazinele 'normale' mai sunt targuri de copii (gen babyexpo) unde sunt aduse muuuulte modele si va puteti juca cum si cat vreti cu ele. Adica sa vedeti daca va 'potriviti' cu modelul respectiv, sa va imaginati cu copilul intr-o mana si impingand carutul cu cealalta (si noua ni s-a intamplat de cateva ori pe motiv de copil plangand sau suparat sa trebuiasca sa il tin pe el in brate..si atunci ce sa fac cu carutul decat sa il imping cu cealalta?)....deci cred ca cel mai bine il vedeti inainte si dupa aia il comandati pe net sau rugati pe cineva sa va aduca din afara...

Ma bag sa fac capitol nou.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
19+

<hr noshade size="1" />
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Va invit la capitol nou si va urez un weekend minunat!
Oana

Mergi la inceput