Bobocei de sept-oct 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sandy_2008 g_rainbow, nu mai stiu daca carutul meu avea ceva detasabil, dar stiu ca l-am spalat la o spalatorie auto...au pus frumos furtul pe el si dupa aia arata ca nou :) |
ma gandeam sa-l duc la o curatatorie, aici spalatoriile auto nu sunt ca in romania
anidaz, m-am uitat mai bine la carut si cred ca este greoi. are rotile cum am avut eu la primul carut si la curbe era groaznic. tre' sa ai muschi nu gluma pt ca rotile sunt fixe. ma miram si eu dc e numai 200 de euro, eu ce am vazut prima magazine si mi-au placut erau cam 300. spune-le surorilor tale sa intrebe intai daca rotile sunt mobile si apoi sa-l comande. asta este sfatul meu
aaaa si poate ma treci si pe mine cu albastru
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 20+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
ramona7575 spune:
Mirabelac - eu ma duc luni pentru aminiocenteza la Mihalceanu, ce ai auzit de rau de ea ??? Mi-am facut programare deja, nu mai pot da inapoi...
Eu am intrebat aici daca stie cineva ceva de ea, se pare ca nu ai vazut mesajul meu...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 14
anne`mary spune:
incerc sa citesc tot ce ati scris dar sunt entuziasmata.
Elfica, link-ul pus de corina este retaurantul de care vorbeam. Este extraordinar. 4 insi cu scoici, frigarui de creveti, platou cu pesti din marea neagra si bautura nu am dat niciodata mai mult de 200 de lei. Un sfat: cand intri in bulgaria, schimba lei in leva. La restaurant poti plati in leva, euro, lei sau card dar te tepuiesc la schimbul valutar asa ca mai bine schimbi si platesti in leva.
corina imi pare rau ca ai avut probleme, dar bine ca ai trecut cu bine peste moment.
Paula mare grija cu dantura. Eu mi-am facut programare pt un consult dar abia peste 3 saptamani.
Lalu eu simt ca nu am aer fie cand stau in picioare mai mult timp, fie cand stau in pat rezemata...parca imi preseaza ceva pe diafragma si nu pot respira.
Si acum...la piece du resistence: am fost la dr care a cofirmat ca am 2 baieti . La masurat din cap pana in picioare....cu emisferele cerebrale, cu cerebel, toate oasele de la maini si picioare, stomac, ficat, rinichi... o ora am stat la ecografie. Colul are 3.8 cm, cordoanele au 3 vase de sange, unul este cu 2 zile in urma si unul este exact la timp. Lucian a zis ca se imbata in seara asta . Am insa o nelamurire. Conform dr din buzau eu azi am 4s si 5 zile iar dr de la bucuresti mi-a spus ca am 5 saptamani. EU nu stiu ce sa mai cred. Eroare de aparat?
Tzuki intrebai de morfofetala. Dr la care ma duc eu, herghelegiu, face morfofetala.
+ 14
anne`mary spune:
legat de carucior, eu m-am oprit la asa ceva http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-5766/carucior-pentru-gemeni-mikado-duet/ . Are landoul inclus dar daca ochiul vostru va cade pe ceva inneregula, poate imi atrageti atentia caci eu nu am experienta.
legat de transportul bebelui pana acasa, am eu probleme. Ma gandesc ca daca ii nasc la 2.5 kg mi se par f mici si nu m-as risca sa-i pun in scaunul de masina 115 km. Dar pentru landou exista un kit pentru masina, ce fixeaza landoul de bancheta. Problema este ca landoul nu are perne si pernute de atenuare a socului asa cum au scaunele de masina (probabil se poate improviza ceva cu prosoape) si, cel putin in cazul meu, nu stiu daca pot pune doua landouri pe bancheta din spate caci se fixeaza pe lungime. poate ma pot ajuta cei de la Ikea cand mai ajung prin bucuresti.
+ 15 Tudor si Stefan
anda82 spune:
Anema bucur ca a iesit totul bine la eco, si felicitari pentru baietei!
Elfica doream sa te intreb din ce luna te-a ;uat in evidenta medicul de la Isis?Tot imi fac calcule unde sa nasc, la Bucuresti la Giulesti mi-ar placea, am fst extrem de multumita, dar per total cu drumuri etc ma ajunge mai mult ca la Isis.
Nu mai e nimeni din Constanta, sa-mi spuna si mie de ce medici sunt mai buni la Isis?
Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani
_Irene_ spune:
lalu: eu am probleme cu respiratul inca de la inceputul sarcinii; am remarcat ca la cel mai mic efort incep sa respir mai greu si obosesc imediat
13+
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Anema bucur ca a iesit totul bine la eco, si felicitari pentru baietei! Elfica doream sa te intreb din ce luna te-a ;uat in evidenta medicul de la Isis?Tot imi fac calcule unde sa nasc, la Bucuresti la Giulesti mi-ar placea, am fst extrem de multumita, dar per total cu drumuri etc ma ajunge mai mult ca la Isis. Nu mai e nimeni din Constanta, sa-mi spuna si mie de ce medici sunt mai buni la Isis? Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani mie imi place de Beghim Metin de la Isis. il gasesti si in spital si mai este la un cabinet particular, dar nu mai stiu la care. mi se pare un medic cu care poti vb orice si ce mi-a placut mie, stia si de trombofilie in 2010. pacat ca am ajuns prea tarziu la el. imi fusese recomandat, dar nu stiu dc nu m-am dus la el. apoi l-am intalnit intamplator in spital si am vb cu el de cateva ori. mergeam sa-mi dea reteta de clexane si imi dadea desi nu era medicul meu si chiar ma intreba de fiecare data cum ma simt, se uita peste analize mereu si nu i-am dat nimic niciodata. mi s-a parut un supermedic. la isis stiu ca mai e si cristurean, dar nu am vb cu el niciodata, am auzit pareri bunicele despre el. oricum daca nasti acolo sa te feresti de zaher ca de al cu coarne. este un nenorocit, mi-a facut niste chestii in 2009 de mi-a venit sa-l dau in judecata. mare noroc a avut ca am plecat imediat in germania si acum tocmai am citit pe facebook la o cunostinta ca a nenorocit un baietel la nastere. s-a opus operatiei de cezariana si bebe a ramas fara aer la nastere cateva secunde. acum este o leguma, nu respira, este orb, l-au dus parintii la budimex, dar nu prea are sanse. vor sa-l duca in austria sa incerce ceva, dar slabe sanse daca te hotarasti pt isis, du-te in spitalul judetean odata doar sa vb cu el sa vezi daca te ia in evidenta si cum sa procedati, desi nu cred sa te respinga. din cate stiu eu are si rezerve bune in spitalul judetean, dar eu nu m-as risca pt judetean. oricum merita vb si vazut. |
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 20+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
anda82 spune:
g_rainbow multumesc mult, o sa ma interesez si poate o sa merg.La Zaher am fost o data(nu pe sarcina), nu m-a impresionat...nu am putut sa-mi fac o parere, f glumet...insa eu vreau un medic bun.
Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani
didi-anda spune:
fetelor, va rog frumos sa-mi treveti,care va pricepeti,un . am fost la dr si ne-a spus ca 99% ii fetita. ne-am bucurat tare mult,deoarece amandoi ne-am dorit fetita.
durerea mea este ca bucuria n-a durat mult,deoarece ne-a spus dr ca are doua chistulete pe creieras. in momentul ala a cazut cerul pe mine si pana la sfarsitul consultului am plans incontinu.mi-a spus dr sa nu ne gandim la cei rau, vrea si o a 2 a parere si ca peste 3 saptamani sa facem ecografia morfologica. el a spus ca se pot absorbi de la sine chistuletele. parca am mai vazut la cineva problema asta,dar nu mai retin la cine.
va rog frumos,daca puteti sa-mi dati un sfat...va multumesc tuturor!
va pup si sa dea Dumnezeu sa avem toate bebei sanatosi.