Bobocei de sept-oct 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Tzuki spune:
eu sunt pro scutece de unica folosinta, dar nu pampers, nu ne-am impacat deloc bine cu parfumul lor. am cautat mereu sa fie fara parfum, mie mi se pare stupid sa pui parfum acolo unde urmeaza sa fie pipi/kk. e o combinatie mortala .
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
danielabejan spune:
am si eu o intrebare, stie cineva ceva mai concret despre infectia tractului uterin,cum se trateaza?
eu am fost diagnosticata cu asa ceva si nu prea am incredere in dr meu de fam si in tratamentul lui care inseamna amoxacilina 1 sapt si multa apa. Am terminat amoxacilina si bou mi-a spus k sa ma mai duc peste o luna sa vad daca mai am ceva,dar nu imi vine sa stau asa cu mainile in san, sapt viitoare am sa incerc sa fac un test al urinei din nou, dar ma gandeam ca poate dr din romania trateaza cu mai multa atentie ITU, sunt linistita si nelinistita am niste stari uneori din cauza asta de nedescris, ma incurajez singura, dar ma si panichez vazand cat de nesimtiti sunt unii dr si din pacate nu stiu altul bun, caci majoritatea din zona unde stau is negrii sau indieni si is foarte rasisti, pe ai lor ii trateaza cu multa atentie, iar restul D-zeu cu mila.
Are careva un sfat si pt mine? va rog!
16+
carinablanca spune:
Tzuki, noi ne-am impacat bine doar cu Pampers. Toate celelalte marci care le-am incercat erau parca prea aspre, tari, rigide si fie o jenau, fie nu se mulau destul de bine si curgea pipi afara.
Pe mine nu m-a deranjat chestia cu mirosul. Nu sunt chiar asa de parfumate. Acum ca ai spus tu de miros mi-am dat seama ca intradevar erau parfumate, dar pana le-am folosit nici nu am remarcat. Oricum stiu ca erau bebei care se impacau mai bine cu alte marci. Noua astea ne-au fost cele mai bune.
Mami de fetita cu fundita Maria si 17 + http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
Tzuki spune:
eu sunt f sensibila la miros, si nu mi se parea deloc ca e discret, tot copilul mirosea a pampers. daca iau un copil in brate pot spune in 100% din cazuri daca are sau nu scutece pampers pe el .
dar ma rog, face parte din "piticii personali", unora chiar le place mirosul, cred ca e problema de gusturi si atat.
deci, am discutat de cum o sa nastem, cum o sa dormim cu bebe, ce scutece o sa folosim...ce urmeaza? gradinita?
Tzuki spune:
trebuie sa imi fac programare pt ecografia morfologica de trim 2, cam pe la 22 de sapt. si nu stiu incotro sa ma duc, nu stiu unde sa ma programez. pana acum am facut la dr. albu, nu stiu ce sa zic...voi unde faceti?
patricbebe spune:
Azi a fost ziua cea mare! O sa fim parinti de fetita, abia astept sa fiu trecuta in lista cu .Sotul ii sufla in ceafa medicului sa-i spuna daca e fetita sau nu pentru ca asta si-a dorit foarte mult.
Am trecut cu bine peste toate testele si imi pare rau ca treceti prin momente asa de dificile cu teste, rezultate si toate cele. Aici dublul test si triplul test se fac din oficiu nu ma intreaba daca vreau sau nu, vad ca va tot plimbati pe unde sa faceti analize si ecografia morfofetala, mi se pare mult prea mare alergatul. Eu fac totul la medic, ecografie, recolatrea de sange pentru analize si ei le trimit la laborator. Nu sta sa elaboreze cu mine rezultatele doar la primele analzieze de sange a spus ca nu am imunitate pentru toxoplasma si rubeola in rest totul bine si frumos, suna sa-mi spuna totul e ok.
18+
patricbebe spune:
Am vazut ca discutati de utilizarea cremelor pe burta inainte de ecografie, chiar azi am intrebat medicul si mi-a spus ca nu are legatura , dar cati medici sunt atatea pareri. Cred ca e mai bine sa nu fie utilizate cu cateva zile ianinte pentru a nu fi pilea uleioasa ca deh asa sunt cremele si oricum ele nu patrund in straturile porfunde ale pielii doar in cel superficial iar gelul folosit la eco e pe baza de apa si poate asta e motivul pentru care spun dar o luna e deja exagerat. Chiar si in brosura in care mi se da cd-ul cu pozele de la eco nu e mentionat nimic de genul asta, chiar te sfatuiesc sa folosesti creme pentru hidratare ca sa se evite uscarea pielii si sa intarize sau macar sa ajute sa nu se formeze vergeturi. Acum depinde de noroc si mostenire.
Gelul de la ecografie e folosit sa usureze manevrarea ciocanelului ala ca nu stiu termenul stiintific, pe piele si cred ca si la propagarea undelor dar atat.
18+
anne`mary spune:
daniela ce te impiedica sa refaci analizele? trebuie neaparat trimitere? Ma socheaza ce spui despre dr de alte nationalitati... ma asteptam sa fie civilizati. pacat!
Si eu sunt sensibila cu mirosul. Tzuki ce ai folosit fara miros?
mie nu mi se pare ciudat ca vorbim anticipat despre nastere/scutece etc. Majoritatea fetelor sunt la jumatatea drumului. Mai bine mai devreme decat mai tarziu.
+ 14
patricbebe spune:
Cat despre nastere, nu am discutat inca despre asta cu medicul dar eu cred ca va fi cezariana, asa se obisnuieste aici cand mama este hipertensiva si mai esti si mioapa, cum sunt eu dar o sa vad , presupun ca dupa ecografia de luna viitoare o sa deschid subiectul ca sa vad unde stau si ce ne este recomandat.
Imi cer scuze ca m-am intins pe 3 mesaje, intentia mea a fost sa fiu mai activa saptaman asta pe forum dar cum calculul de acasa nus e potriveste cu cel din targ, am fost dati peste cap cu catelul care dupa o criza, lesin, varsat si altele de nu am stiut cum sa jungem mai repede la vet, am aflat ca e alergic la peste, mancase 3 hamsii.Cand ne-am linsitit putin chiar radeam ca e alergic doar la peste ieftin, cand a halit somon nu a avut nimic.
Va doresc o zi si saptmana cat mai frumoase si numai cu vesti bune
18+
danielabejan spune:
pai eu oricum am sa fac tot posibilul sa imi fac din nou analize la urina sapt viitoare, caci numai azi am term antibioticele si am citit ca e bine sa astepti cateva zile k sa fie rezultatele mai sigure, caci daca le faci prea repede antibioticul poate diminua microbul.
Oricum eu incerc sa fac testul asta din nou, numa k is nervoasa cand vad cat is de pasivi si de nesimtiti si nici eu nu credeam ca is asa, sper la spital sa nu fie la fel, ca am programat un tur al maternitatii pe 15 mai si sper sa nu ma dezamageasca si ei [:-(]
16+