Clasa a V-a Colegiul National Gheorghe Lazar
Raspunsuri - Pagina 2
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Anca, esti sigura de ponderea notei la engleza in media generala? Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
sigur asa e nota la engleza! chiar am vorbit cu invatatoarea despre aceasta pondere!
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui grati.ela Anca, scoala 150 este peste Lazar la generala. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
daca este asa ar fi ff bine, sper, de fapt sa fie asa!
multumesc!
grati.ela spune:
Anca, eu am fata in clasa a saptea si la olimpiade s-a intersectat mai des cu cei din 150 decat cu cei din Lazar. Sunt vreo 4-5 copii buni si in Lazar.
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui grati.ela Anca, eu am fata in clasa a saptea si la olimpiade s-a intersectat mai des cu cei din 150 decat cu cei din Lazar. Sunt vreo 4-5 copii buni si in Lazar. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Multumesc mult pt informatie este ff utila!
O zi buna!
matahut spune:
Probabil ca nu stie nimeni, dar intreb totusi :D Are cineva subiectele care s-au dat in aceasta vara la admiterea in clasa a V-a la Colegiul Gheorghe Lazar? Eram curioasa sa stiu care e gradul de dificultate (si desigur sa le si vad :D). Am inteles ca au fost 4 candidati pe un loc!
loryi1974 spune:
Am auzit ca anul viitor vor fi 2 clase de a cincea.
Eu nu cred ca are vreo importanta cati sunt pe loc, ci cat de bine pregatiti sunt. Ca degeaba te duci cu el daca nu are ce cauta pe acolo.
matahut spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Am auzit ca anul viitor vor fi 2 clase de a cincea. Eu nu cred ca are vreo importanta cati sunt pe loc, ci cat de bine pregatiti sunt. Ca degeaba te duci cu el daca nu are ce cauta pe acolo. |
Normal, eu insa imi imaginam ca nu se duc la concurs decat cei pregatiti -totusi, am inteles ca in aceasta vara a plouat si cu note de 3, 4... ceea ce mi se pare incredibil!
Eu am auzit ca va fi tot o clasa, fiindca se cauta calitatea (au avut ani cu 2 clase si au constatat ca au intrat prea multi...nechemati:D)!
Totusi, are cineva subiectele?
ch_dana spune:
www.cnlazar.ro/oferta-educationala/modele-de-teste-pentru-admiterea-in-clasa-a-v-a/modele-de-teste" target="_blank">http://www.cnlazar.ro/oferta-educationala/modele-de-teste-pentru-admiterea-in-clasa-a-v-a/modele-de-teste
Nu-s chiar subiectele, dar va puteti face o idee.
Sabina spune:
dar ce ofera in plus? care sunt avantajele? (in afara de situatiile in care Lazar e cea mai aproape de casa optiune :D)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
ch_dana spune:
In cazul meu (ipotetic desigur, fata e prea mica), m-am uitat pe site-ul edu.ro ce-au facut copiii de la scoala generala la care suntem arondati si m-am cam pleostit...asa ca nu vad de ce n-as lua-o din vreme cu un mediu scolar mai bun (trebuie sa ma actualizez, ca pe vremea mea liceele "de top" n-aveau si gimnaziu).
Later edit: pe vremea mea (acum o groaza de vreme ) liceele de top erau Balcescu (actual Sf. Sava), Mishu (Mihai Viteazul) si Lazar. Sunt convinsa ca s-a mai schimbat clasamentul.