Clasa a V-a Colegiul National Gheorghe Lazar
nu stiu daca s-a mai discutat pe aceasta tema daca da o sa rog moderatorii sa mute subiectul acolo unde ii este locul!
Sa intru in subiect!
Baietelul e la scoala generala nr. 150 in clasa a II-a, ne-am dori ca din clasa a V-a sa dea examen la Colegiul Ghe. Lazar stiu ca limba engeleza inseamna 2/3 din nota!
Rugamintea mea este daca aveti copii de la clasa a 5-a la Colegiul Ghe. Lazar sa imi spuneti ce parere aveti care sunt plusurile si minusurile, cam tot ce se poate discuta pe marginea acestui subiect!
Raspunsuri
belleane spune:
intru si eu oarecum off topic:
Si eu am fata in clasa a II-a, ma gandeam sa o mut la un liceu din clasa a V-a, intrebarea mea este unde pot afla ce licee au si clase de gimnaziu si care este procedura de admitere? Eu nu sunt nascuta in Buc si nu stiu decat vreo 2 licee bune. Ma poate indruma cineva?
anca_vlad spune:
Clase de gimnaziu am cam toate liceele!
Eu stiu de George Cosbuc, Tudor Vianu, Ghe lazar, Ghe. Sincai!
Admiterea este pe baza de Examen, de ex la GHE. LAZAR sunt toua teste grila unul la limba engleza si unul combinat la romana si matematica 2/3 din medie reprezinta nota la engleza!
fiona67 spune:
http://www.cnlazar.ro/oferta-educationala/modele-de-teste-pentru-admiterea-in-clasa-a-v-a/info
Androix spune:
http://www.gheorghesincai.ro/oferta2009.php
Chiar daca e din 2009 oferta nu pare sa includa si clase de gimnaziu.
Am cautat da nu am reusit sa gasesc info despre ce licee au si clase de gimnaziu. Asa stiu si eu cateva: cosbuc, lazar, tudor vianu, tonitza si or mai fi. Si pe mine ma bate gandul. Atat doar ca daca face gimnaziul la liceu asta nu garanteaza ca si ramane mai departe de gimnaziu in acel liceu.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
LORE33 spune:
G Moisil , E Lovinescu , E Cuza( pedagogicul) in Drumul Taberei |(sector 6).Noi suntem clasa a 5 a la G Moisil.Am dat examen.
Rufus spune:
Anca, esti sigura de ponderea notei la engleza in media generala?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010