Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Mami_de2, actieaza-ti PM (Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options(e in dreapta, arata ca un semafor)- bifezi "Activeaza mesajele private") ca sa putem trimite parola prin PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Paste fericit tuturor, lumina in suflet si intelegere in casa! va pup!

Adriana, 7+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Paste fericit tuturor, plin de lumina si bucurie!

Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3xmama spune:

Buna dragelor,

Ma alatur cu mare bucurie listutei de noiembrie-decembrie 2012.
UM 5.03.2012
DPN 10.12.2012

Sarbatori de Paste pline de bucurie, cu pace in suflet si multa dragoste!

6+,Diana(10 ani)si Maria (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NovDec2012

Mami_de2, actieaza-ti PM (Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options(e in dreapta, arata ca un semafor)- bifezi "Activeaza mesajele private") ca sa putem trimite parola prin PM.

ok! gata! activat:*

7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
vad ca ati scris nu gluma:))). Eu din pacate nu am mai reusit sa intru...am avut o saptamana de cosmar...cu stari de rau si dureri mari de stomac. Ieri l-am sunat pe medic si m-a certat ca de ce am sta cu durerile acestea si nu l-am anuntat. Mi-a zis sa iau omeprazol de 20mg si sa merg la spital. Nu am mers la spital tinand cont ca sunt pastele dar marti dimineata o sa merg. Sper sa rezist pana atunci.
Parca citeam de ceva test cu amoniac ca sa afli ce vine? daca il stiti spuneti-mi si mie, ca sunt curioasa sa vad ce imi iese. Eu am o fetita de 2 ani si 8 luni, dar credeti-ma fetelor ca nu am avut cu ea asemenea stari...nu am stiut de greturi... singurul lucru ce mi-l aduc aminte este starea de oboseala pe care o aveam si pofta de mancare. Acum...stau si incerc sa-mi fac pofta de anumite lucruri ca sa mananc. Nu stiu cat mai tine starea asta de rau dar sper sa se termine o data ca sa ma pot bucura de noul bobocel care va veni in familia noastra. Sotul a zis ca nu mai suporta sa ma vada asa...
Eu nu am anuntat in la lucru. Vestea nu le va pica bine...dar chiar nu ma intereseaza.
Va doresc sarbatori fericite dragelor. Sa aveti numai bucuri.
Va pup!
merg sa citesc ce ati mai scris!

7+, Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 3xmama

Buna dragelor,

Ma alatur cu mare bucurie listutei de noiembrie-decembrie 2012.
UM 5.03.2012
DPN 10.12.2012

Sarbatori de Paste pline de bucurie, cu pace in suflet si multa dragoste!

6+,Diana(10 ani)si Maria (6 ani)

Bine ai venit 3xmama si felicitari pt samburel

Te-am trecut pe listuta, ne lasi si numele tau si data nasterii tale daca doresti

Va doresc tuturor un Paste Fericit alaturi de familie si cei dragi!
(DenyAnd)

Mergi la inceput

Ahhhh am uitat

3xmama, scrie repejor peste 10 mesaje, ca sa treci de moderare.
Si apoi se va vedea mesajele tale in timp real cu ale celorlalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Fetele mele dragi, sa va aduca Iepurasul tot ce va doriti - ba inca si in plus!-, sa aveti parte de un Paste cald si plin de lumina si in suflet si in gand, de bucate alese pe masa, de cei dragi alaturi, sa fiti sanatoase, multumite, fericite si linistite si sa va bucurati din tot sufletul de Sarbatoarea Sfanta!

Va pup cu muuuuuult drag si va imbratisez cu acelasi drag

3Xmama, , bun venit in familia noastra! Sarcina usoara si la termen!

Tru-li-lu-li, alias Carmen, alias Bubulina (+ samburasul din burtica)

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelay_28

Buna fetelor,
vad ca ati scris nu gluma:))). Eu din pacate nu am mai reusit sa intru...am avut o saptamana de cosmar...cu stari de rau si dureri mari de stomac. Ieri l-am sunat pe medic si m-a certat ca de ce am sta cu durerile acestea si nu l-am anuntat. Mi-a zis sa iau omeprazol de 20mg si sa merg la spital. Nu am mers la spital tinand cont ca sunt pastele dar marti dimineata o sa merg. Sper sa rezist pana atunci.
Parca citeam de ceva test cu amoniac ca sa afli ce vine? daca il stiti spuneti-mi si mie, ca sunt curioasa sa vad ce imi iese. Eu am o fetita de 2 ani si 8 luni, dar credeti-ma fetelor ca nu am avut cu ea asemenea stari...nu am stiut de greturi... singurul lucru ce mi-l aduc aminte este starea de oboseala pe care o aveam si pofta de mancare. Acum...stau si incerc sa-mi fac pofta de anumite lucruri ca sa mananc. Nu stiu cat mai tine starea asta de rau dar sper sa se termine o data ca sa ma pot bucura de noul bobocel care va veni in familia noastra. Sotul a zis ca nu mai suporta sa ma vada asa...
Eu nu am anuntat in la lucru. Vestea nu le va pica bine...dar chiar nu ma intereseaza.
Va doresc sarbatori fericite dragelor. Sa aveti numai bucuri.
Va pup!
merg sa citesc ce ati mai scris!

7+, Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Lorelai, eu te inteleg, eu la toate 3 sarcinile am avut aceste stari. Trec dupa saptamana 12, daca ai noroc. Barbatii nu au cum sa inteleaga, si sunt si femei care nu au cum sa inteleaga, fiindca efectiv numai cine trece prin asta stie cum e. Si nu se poate explica. Al meu acum ma lasa in pace, s-a obisnuit cu starile astea si stie ca o sa treaca totul. N-are nici cum sa ma consoleze, pt ca eu nu suport pe nimeni langa mine, nici macar pe copii, din pacate. Mi se pare ca simt mirosuri si vomit imediat. Asa ca eu sunt ca un arici prin casa de vreo luna jumate-doua, nimeni n-are voie sa se apropie prea mult de mine sau sa faca zgomote prea mari, ca o iau la fuga spre veceu, cu care ma imbratisez tare des in ultimul timp. Chiar am facut o pasiune pt el...
Stii ce...daca stau bine si ma gandesc, nici eu nu ma mai suport asa, sau daca as fi in locul lor, n-as avea rabdare cu una ca mine. Ma rog pentru tine sa treaca din trimestrul 2!

Alma 10+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput