Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata la burtici
Matinale sunte-ti fetelor,eu abia i-mi deschid ochii
Acuma citeva saptamani noaptea aveam si eu probleme cu somnul,ma trezeam des,nu puteam sa dorm,dar acuma dorm dusaaaa si inca as mai dormi.
Ipopica bine e de tine daca nu trebuie sa faci nimica,te invidiez(vorba vine)
Onutz nici tu nu faci mimica? eu as vrea sa fac ceva dar e vinerea mare si nu stiu cu ce sa incep.
Revin mai incolo

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, scuze ca ma bag la subiect, vreau sa-i scriu lui Macarie ca ne cunoastem virtual: draga mea, linisteste-te, calmeaza-te, nu mai alerga dupa ecografii si hcg-uri, ai un doctor foarte bun, pentru Dumnezeu, asculta-l! Ai incredere in el! De-aia te-ai stresat atata sa-l "prinzi". Daca ti-a spus sa ai rabdare o saptamana si sa te duci din nou la el peste o saptamana crezi ca nu stie ce vorbeste? Are o experienta in sarcini mult mai mare decat tine, decat mine si decat toate fetele de pe forum!!!! A vazut cat era sarcina miercuri si probabil a estimat ca peste o saptamana se va vedea clar ce si cum, de e alba sau neagra. Intr-adevar, poti merge zilnic la alt ecograf, poti sa cheltui o caruta de bani, dar ce-ai sa faci, ai sa faci asta mereu pana la sfarsitul sarcinii sa te asiguri ca bebe e bine?

Eu te pup si iti doresc sarbatori fericite, incearca sa te linistesti si sa te focalizezi pe altceva!!! Nu ai cum sa influentezi ce se intampla in interiorul acelui saculet gestational: se formeaza sau nu o inimioara viabila care sa bata. Poti sa faci 1000 de ecografii, nu ai cum sa grabesti tu procesul.

Beta HCG-ul e dat de trofoblast, de tesutul copilului, cred ca odata ce exista saculetul implantat in uter, oricum se dubleaza la 2 zile, nu cred ca mai e relevant. Adica foarte probabil ti se va dubla la 48 de ore dar asta nu inseamna ca se va si forma inimioara. Parerea mea e ca ar fi bani aruncati sa faci beta HCG odata ce s-a vazut saculetul in uter.

Lavi 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello tuturor! Felicitari Looana si Almy pt inimioara! Sper sa se termine cat mai repede cu greturile Almy, sa te simti mai bine. Macarie, stai linistita, stresul nu iti face decat rau si tie si lui bb (care e acolo si creste, vei vedea la urmatoarea ecografie). Ca sa te linistesti, poti sa-ti faci analiza de beta-hcg si s-o repeti la 48 de ore. Popi, bine ai venit inapoi. Si eu sunt lenesa , nu o sa fac pentru paste decat cozonac si o prajitura fara gluten (sotul meu are intoleranta la gluten), de Pasti vom merge la bunica, ea o sa pregateasca de toate. Abia astept sa am 4 zile de odihna. Sanatate tuturor in continuare! Si un Paste fericit!

Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Gargaritelor, ia uite ce am gasit azi, tot aici pr forum:

Veti avea un baiat daca:
-Pulsul bebelusului este sub 140 de batai pe minut.
-Sarcina este asezata jos si burta este tuguiata.
-Urina dumneavoastra are culoarea galben stralucitor.
-Sanul drept este mai mare decat stangul.
-Nu aveti greturi in primul trimestru.

Veti avea o fata daca:
-Pulsul bebelusului este peste 140 de batai pe minut.
-Sarcina este asezata sus si burta este rotunda.
-Urina dumneavoastra este limpede.
-Sanul stang este mai mare decat cel drept.
-Dormiti pe partea dreapta.
-Va patati pe fata, aveti buzele umflate.

In ceea ce ma priveste, in afara de faptul ca sanii mei sunt egali, toate celelalte (ref la baiat) se potrivesc la fix! ar trebui sa mai adauge si faptul ca dorm nu-mai pe stanga!Burta este jos, dar pentru moment e ca o minge, nici vorba de tuguiala:)

pup!

8 sapt +

Bubule, ce burta ai, ma, tu? Pai nici n-ai cum sa fii tuguiata, ce tuguiala vrei tu la o luna jumate de la conceptie?

Apropo de aflat sexul
A zis cineva aici de testul cu bicarbonat, parca Mada81lina. Eu nu prea le am p-astea cu superstitiile, dar nah... Il facui si iesi printesa

Luciana, nu te-am mai vazut pe forum, esti bine?
Geani, Adriana, Menics si voi la fel...

Onutz 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

lavi , sarumana mult , ai dreptate cu dr , ma chemat saptamana viitoare si pana atunci nu ma mai duc la nici un eco la nimic .aseara tot cautand de zor de net am bagat pe google cateva cuvinte si mi-a readus aminte de o problema pe care si sora mea a avut-o acum 4 luni si ceva ......nici la ea nu se vedea embrionul la 6 saptamani , si chiar eu am intrat pe DC la "SUNT IN PANICA" si am vb cu fetele ....doamne ce uituca sunt , asa ca acum ma axez pe inrosit oua rosi ca
Bubulina42, cu patrungel , o sa iasa super faine
fac si o ciorbita de pui si o tava la cuptor , si celebra mea pasca dupa care toata lumea a fost inebunita anul trecut
deci lavi, saracu dr , l-am stresat rau la un moment dat a zis ca vede ceva, vede chiar si o pulsatie .....dar cred ca a zis doar sa ma linisteasca :-))
important este ca o sa nasc cu el si pt asta sunt atat de fericita
cum ai zis si tu ...de calmul lui aveam nevoie , dar tu imi sti trecut si teama probabil ca nu o sa ma lase in pace toata sarcina .
tu ce mai faci ? bebelina cu este ? se apropie clipa cea mare....ai emoti ?

6+

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Macarie le dau dreptate perfecta fetelor,sunt sarcini care abia in saptamana 6 e vizibila in uter si abia dupa spre a7 vede pulsul inimi ,deci sunt sarcini si sarcini eu stiu ca vizibila este numai cind a ajuns 2 mm sub nu prea este vuizibila decit saculetul.Roagate azi ca e vinerea mare,si incearca sa te linistesti pt ca e mai bine si pt tine si
Andi spor la cozonac,si as face dar mie scurt timpul ,pt ca azi e vineri si e sarbatoare nu prea pot multe sa fac,poate sa pregatesc pt maine drobul,sarmalele
Onutz cum e chestia cu bicarbonatul ca mi-a scapat spune-mi te rog
Luciana chiar unde esti,ce faci?
Fetelor ,voi care ce fsce-ti? Va-ti apucat cu treburi de pasti?
As face si eu asa de multe,dar nu vrea sa fortez ca si asa am luptat mult pt acest si numai citi hormoni am luat si inca mai iau,plus clexane care ma fsce varza pe burta
Hai ca mai revin ca mie usor ca scriu de pe Ipad,mai fac eu greseli de scris pe ecran prin atingere,dar voi ma intelegeti

Mergi la inceput

Macarie asa te vrea,linistita,te pup ca vad ca ti-ai revenit lasa bebele ca stie cind sa-ti se arate.Hai cu pasca aia celebra ca vrea ai eu reteta,as manca ceva cu brinza,eu sunt cu lactatele,dar acuma find zilele astea de post importante m-am retinut mult,dar de maine ma rasfatz cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

1980 este anul meu de nastere,nu 1987 cum s-a trecut in listuta.As fi vrut eu sa fiu mai tanara... NovDec2012,cand ai timp...sa modifici.Multumesc.

Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare fetelor!
*nici eu nu fac nik de Paste;)
daca plec de acasa, nu are rost sa fac mancare sa ramana nemancata! asadar maine voi face 2 tortulete/prajituri ceva pe care le voi duce la tara la bunicamea unde voi petrece 2 zile Pastele.
PS: eu pasca o fac drept cheesecake american e muuult mai fina si mai savuroasa:))
reteta mea: http://cristinelul.blogspot.com/2012/03/chesecake-american.html

Fetelor dar voi mancati drob?? care e facut din ficat?? ca auzisem ca tre' sa evitam ficastul, cel putin in prima parte a sarcinii. asa e?

7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

looana, cu branza multa este pasca mea dar abia diseara cred ca ajung acasa la reteta ca nu o stu pe de ros
am luat-o anul trecut de aici de pe DC
incearca sa intri la ce gatim azi ....eu iintru diseara si scriu reteta aici

6+

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput