Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
vmkriss spune:
Gravidutelor pe unde ati facut voi "profil torch" si la ce bani ... pe undeva prin zona drumul taberei..militari...13 septembrie. Kinderul meu cu surpriza nu poate sa se deplaseze foarte mult si tati trebuie sa dechida mai putin portofelul. Si tot legat de asta cate infectii ... am vazut ca sunt cu 5 toxoplasmoza (T), altele (Others), rubeola (R), cytomegalovirus (C), herpes simplex (H) da unele firme au cu 6, 8, 9 sau chiar 10 rezultate ... presupun ca sunt cate doua de fiecare Igm si Igg .... GRESESC ??? La prima sarcina nu a facut decat toxoplasmoza si cytomegalovirus ... acum vad ca au cerut mai multe.
MERCI !!!
Camitu spune:
Buna seara fetelor,
Am citit ce a scris Bobocel si m-am crucit.Cred ca nu mai este cazul sa iti zic parerea mea ca dr ala nu
merita sa aiba vreo pacienta.Acidul folic se ia inca de cand iti propui sa ramai gravida daca se poate si e clar ca va
continua pe parcursul sarcinii, este foarte important in primul trimestru si in general doctorii dau complexul de vitamine care contine si 5 mg de acid folic (materna/femibion/elevit etc).Nu am auzit vreo graviduta s anu ia macar acid folic.
Parerea mea e ca sa nu cauti neaparat un medic cu renume pt ca astia in general trateaza pacientii cu mare superficialitate.NU generalizez dar majoritatea asa sunt.Un medic " de mijloc" eu zic ca este ok.
Referitor la durerile de dinti va spun in cunostiinta de cauza.Am un cabinet stomatologic de 5 ani de zile si credeti-ma ca am vazut si gravidute cu masele scoase.Exista geluri locale care amortesc destul de bine si cand ai vreo problema urgenta mai bine
suporti un pic de durere decat sa stai cu infectie sau cu durere.Deci, parerea mea e ca daca aveti pb stomatologice mergeti fetelor .
CAMITU 9+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vmkriss Gravidutelor pe unde ati facut voi "profil torch" si la ce bani ... pe undeva prin zona drumul taberei..militari...13 septembrie. Kinderul meu cu surpriza nu poate sa se deplaseze foarte mult si tati trebuie sa dechida mai putin portofelul. Si tot legat de asta cate infectii ... am vazut ca sunt cu 5 toxoplasmoza (T), altele (Others), rubeola (R), cytomegalovirus (C), herpes simplex (H) da unele firme au cu 6, 8, 9 sau chiar 10 rezultate ... presupun ca sunt cate doua de fiecare Igm si Igg .... GRESESC ??? La prima sarcina nu a facut decat toxoplasmoza si cytomegalovirus ... acum vad ca au cerut mai multe. MERCI !!! eu as face si pt ureaplasma si mycoplasma FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007) si mai nou dupa o partida de mami e deci suntem In asteptare de |
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
deci..am dat quote aiurea, in caz ca nu se vede bine: sa faca si ureaplasma si mycoplasma si chlamydia
douradoudou spune:
camitu, ma bucur ca e cineva care lucreaza in domeniu , la stomatologie ma refer...si eu repet inca o data:daca a aveti probleme, fugiti la medic..ii spuneti ca sunteti gravide..anestezia locala nu ajunge in sange..dar o infectie netratata poate sa duca la avort..
cine face capitol nou???e deja pagina 20
Bubulina42 spune:
cu-cuuuu! hai sa va povestesc un pic intalnirea cu ginecologul meu, cel cu care (daca o sa fie in tura) o sa si nasc, dea Domnul sa ajungem cu bine la ziua aia!
So...pentru ca scrisoarea cu istoria mea la centrul de fertilitate nu a ajuns inca la ei (e normal, cand, sa zboare?)iar ei trimit oficial, nu pe fax- am refacut eco
Care va sa zica, galuscutza era exact invers fata de cum statea ieri, hi hi, ne-a uimit! - inima batea azi la 185 si avea 22,4 mm, a crescut! Incredibil!
Plus ca...da, chiar am crescut hi hi, nu mi-a mai facut eco asa cum mi s-au facut pana acum, vaginal, ci normala, pe burtica:):)
Am asteptat noi 3 ore juma (aici timpul asta e super ok!), dar am plecat cu gura pana la urechi si cu alta eco dupa noi, mandri tare!
Mi-a dat si o gramada de analize, mi-a facut trei programari pentru testele de trisomie si celelalte, asa ca pe 16, 22 mai si am uitat pe cat in iulie suntem in focuri.
Ne-a spus de cand putem sa ne programam sa mergem sa facem turul sectiei de nasteri(incepad cu sapt 25), sa vedem sala, saloanele, personalul de la obstetrica, oh, parca nu vorbea despre mine..!
Anyway, inca plutesc si sunt tare multumita.
va pup, e trecut de miezul noptii,somn acum, maine voi fi rupta!
8 sapt +
sunshine_rox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vmkriss Gravidutelor pe unde ati facut voi "profil torch" si la ce bani ... pe undeva prin zona drumul taberei..militari...13 septembrie. Kinderul meu cu surpriza nu poate sa se deplaseze foarte mult si tati trebuie sa dechida mai putin portofelul. Si tot legat de asta cate infectii ... am vazut ca sunt cu 5 toxoplasmoza (T), altele (Others), rubeola (R), cytomegalovirus (C), herpes simplex (H) da unele firme au cu 6, 8, 9 sau chiar 10 rezultate ... presupun ca sunt cate doua de fiecare Igm si Igg .... GRESESC ??? La prima sarcina nu a facut decat toxoplasmoza si cytomegalovirus ... acum vad ca au cerut mai multe. MERCI !!! FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007) si mai nou dupa o partida de mami e deci suntem In asteptare de |
dc vrei sa te coste mai putin poti incerca sa iti iei trimitere de la medicul de familie pt ele si sa te duci la spitalul de infectioase si sa incerci sa le faci acolo; Fina mea la Cluj asa le-a facut; eu apucasem sa le fac cu bani la romar si m-a costat 760 Ron; dc aflam mai devreme de varianta asta incercam si asa
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
NovDec2012 spune:
Buna dimineata burticutele
Haideti la CAPITOL NOU unde vor "inflori" in continuare vestile bune, tot mai multe si momente, amintiri placute
(Deny)