Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bine ai venit, Mica! Felicitari, sarcina usoara si sanatos!
Almy, iubita, tu dai dintr-una intr-alta... Sper sa te repari
Bubulici
Kriss, toata admiratia pentru tine si voi, ca familie

Mai am exact o luna pana la morfo si deja nu mai am stare. Si eu ma tem de oprirea evolutiei. Of. Incerc sa nu ma gandesc.

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Onutz,offf exact de asta imi e si mie frica,de oprirea din evolutie.
Pana nu o sa vad bebelusul in brate nu ma potolesc
Azi dimineata mi-a fost tare rau,aproape am vomitat.
Vorba lui Bubu, baietelul meu s-a decis sa fie fetita de am starea asta de greata asa accentuata.
Am un suc de gref pe birou,nici picata cu ceara nu pot sa-l beau...yac
Eu pe 30.04 ma duc iar la eco,as avea 8+, tre sa danseze si al meu bebeloi sa ma incante.

Laura bine ai venit si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele....cochetele

Bubulino , sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-ti tina obiceiul (de a ajuta fetele) am pus usturoi si este prima noapte de 4 luni cand nu ma durut maseaua, pe la inceputul lui martie am scos una tot de minte, si dr a zs sa mai stam cam 3-4 saptamani si sa o scoatem si pe cealalta dar nu am mai apucat si ma urcam pe pereti
azi dimineata mi-am facut stoc de usturoi

Mica , bun venit si sedere pana la termen

azi am fost la eco si sunt super fericita , am vazut samburelul si inimioara .......
in momentul in care mi-a zis dr ca este si bate si inimioara, a intors monitorul spre mine ......am zis ca mor , mi-am pus ochelarii de soare
(m-am dus pregatita chiar daca afara ploua ) pe nas si am inceput sa plang de ........
acum plutesc si am o mie de planuri in cap .......
stiu cu siguranta ca sarcina va merge bine si in decembrie o sa tin un bebe mic in brate
mi-a dat analizele dar ma mai chemat tocmai pe 31 mai .......
nu cred ca o sa rezist si o sa ma invrt eu de o eco ceva .....

6+

-------------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Macarie ma bucur nespus!!!!!!!!!!!!!!!! vezi ca totul e bine!!!1 bv bv bv felicitari pt inimioara!!!!!!!!!!!!!

Camitu' fata de ieri cica a avut simptome cu o zi inainte sa vina la medic ca i-am auzit vorbind, satteau pe scaun chiar langa mine toti, dar sa stii ca daca esti la prima sarcina si nu prea esti informata nu pui raul in fata, nici nu te gandesti ca ar putea fi ceva rau, vprbeau oare ca o fi, daca se va vedea,etc...taticul chiar glumea si zicea ca se duce sa cumpere o lada de bere ca sigur e baiat:)) !! Cu o zi inainte cica a avut o sangerare si cred ca i s-au rupt membrane ceva pt ca a avut impresia ca a facut pe ea prima data dar de fapt era lichid eliminat cica. Exact la fel am patit si eu acum 7 luni. Am ajuns la medic la fix 12 sapt. Sarcina mea era oprita in evolutie de pe la 10 sapt fara nici un simptom,nik nik nik:iar in ziua diniante sa ajung la medic am avut o usoare sangerare fara dureri fara nik.Nici o clipa nu m-am gandit ca ar putea fi ceva rau! eram cu zambetul pe buze si m-am dus ca o floricia la medic sa intreb totusi daca e normal ca mai aveam o sapt pana sa fac bitestul si am zis totusi sa merg sa intreb ce se intampla. Nu stiam cu ce se mananca, nu stiam nik.. Acum insa dupa cate am citit si am vazut...cred ca pot sa ma fac ginecolog!

8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata, fetele!
Sper ca ati petrecut pe cinste.

3xmama, Silviad, Douradoudou, Irilac bun venit printre burticoase!

Bubule, dap, chiar am fost la papat bunatati. Si-am papat, nu gluma, si la ai mei, si la cealalta pereche de viitori "bunici" si am mai luat si la pachet. Si felicitari pentru lopatelele miscatoare . Si nu mai boci atat. Cand o sa-ti spuna "mama" prima oara, ce-o sa mai faci? Sau cand ti-o da prima felicitare mesterita de el?

Vmkriss, bun venit! Despre vitamine, cred ca cel mai sigur il intrebati pe doctor de ce a schimbat meniul. Asa..eu pot doar sa banuiesc ca acidul folic este mult mai important in prima faza a sarcinii, iar centrum materna fiind un complex de mai multe chestii, daca soata nu are carente dovedite nu vad de ce i le-ar fi dat.

Mamide2, ce poze dragalase ai tu acolo

Mica felicitari!

Macarie, felicitari pentru filmul vizionat (si nu erau ochelari de soare, erau d-aia 3D, da?)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Buna dimineata tuturor

Mica26 ai venit aici, care e UM si DPN ale tale?

Irilac31, Douradoudou va rog sa spuneti si voi care sunt UM si DPN la voi, ca sa completam listuta de pe prima pagina

(Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Si mai trebuie completata listuta cu zilele de nastere, cine doreste sa lase datele pt completare.
Puteti sa lasati PM la user comun cu datele voastre pt listuta, ca va fi mai usor de completat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Deny, daca tot esti prin zona:
03 Ianuarie 1981
iar DPN-ul mi-a fost modificat la 17.11.2012

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

IPopica, da da , asa este , erau ochelari 3D

6+

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor! Am ajuns si eu la munca azi (sefa e inca in concediu, asa ca am venit mai tarziu ) si acuma am recuperat ce ati mai scris de cand nu am intrat.
Bine ati venit Mica26, Irilac si laurika, sarcini usoare, si bb sanatosi (si sanatate si voua)! Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe.
Bubu si Macarie, felicitari pentru eco! Acuma sunteti linistite pentru o perioada .
Sanatate tuturor in continuare si incercati sa va linistiti si sa nu va stresati!

Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput