Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Mica26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Mica, bun venit, te asteptam!Felicitari si sarcina usoara si la termen! Bebe nu poate avea 41 mm la 5 sapt, cred ca 4,1 mm:) Inca o data, bun venit si felicitari! 8 sapt + |
da, ai dreptate! sunt emotionata de aceea am gresit! Multumesc!
Mica 5+
Bubulina42 spune:
stiiim, stim! e normal! dar lasa, ca ajunge si la 41mm, sa vezi vezi atunci mandrie de viitoare mamica!
Macarie,vorbeam de ulei de cuisoare,asa ca trage o fugutza pana la un Plafar cand poti si se rezolva..
8 sapt +
almy spune:
Hristos a inviat! Frumoasa sarbatoare.
Sa vedeti ce-am patit. Din cauza greturilor nebune, eu dorm de la o vreme cu usa la balcon deschisa, sa am aer curat. Decat ca duminica noapte a fost vant si probabil m-am si dezvelit, acum am tot spatele intepenit de la vreun curent, nu pot sta in picioare dreapta, si fiecare pas e un chin. Merg indoita de spate si ma vait. Bunica batrana cu braul de lana, ce sa zic? Partea buna e ca mai uit de greturi.
M-am intors luni la servici dupa 2 sapt de concediu medical, dar cand ma vad astia asa anchilozata, imi plang de mila.
Urez si eu bun venit la toti noii veniti, mamici si tatici!
Alma 10+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
vmkriss spune:
Bubulina42 am auzit destule in alta odisee de 40 de saptamani.
Oricum forumul asta e foate bun...a ajuns soata la doctora si ia zis sa ia acid folic, si ia ... iau deja mi-a dat barbatamiu de o saptamana.
Ma bucur ca ma aflu printre voi .
Camitu spune:
Mami de 2 si Carmen felicitari pentru bebei.
.Bubule sper in cateva zile sa am curaj sa ma descurc singura.trebuie......
Irilac bine ai venit printre noi...
Fetelor ma tot intreb cum de mamica de care povestea Mami de 2 cu sarcina oprita din evolutie nu a simtit nimic.Chiar nici un semn nu ai cand ai sarcina oprita din evolutie?
CAMITU 9+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
douradoudou spune:
si eu am avut o sarcia oprita in evolutie si pana la 1 simptom au trecut 3 saptamani si eu nu am stiut nimic...dar eu zic sa nu va ganditi la asta acum, daca e sa se intample, se intampla oricum..e f f f fimportant sa gandesti pozitiv si o sa vedeti ca o sa fie bine...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Bubulina42 spune:
Alma, asculta-ma, ca te "repar":
1. roaga-ti sotul sa iti faca masaj cu miere pe zona dureroasa
dar, cel mai bun si sigur leac:
2. foaia de varza, - si iti trece 100%!
Ia foile mari si nu frumose (primele) de la o varza si: pune-le sau in cuptorul cu microunde 20 sec sau trece-le o clipa printr-o oala cu apa care fierbe, doar o clipa!
Apoi cu un facalet, sau cu o sticla, zdrobeste nervura aia tare si apoi lipeste-le pe unde te doare, de regula lombar, cred.. Infasoara-te cu folie alimentara peste ele (roaga sotul sa te ajute) si culca-te pana dimineata asa.
Poate ca dim mirosul nu o sa iti placa, dar nici nu mai stii ca te-a durut spatele!
Pup, multa sanatate!
8 sapt +
almy spune:
Eram sigura ca dai tu la fata un leac ceva. Multumesc!
Sa vad cum suport cu varza, ca eu de la mirosuri am greata
Alma 10+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Alma, nu are nici un miros cand o pui si nici cateva ore dupa, asa ca tine-te de nas cand o dai jos,serios si ai sa scapi de probleme.Este un leac invincibil, eu imi reparam tot neamul, ii infasuram de numa numa..
Sanatate multa!
PS:Sa stii ca si mierea e ok, putin incalzita, intra usor in piele, dar apoi pui folia si apoi pui si un fular, ca locul sa ramana cald cat mai mult posibil, oricum se incalzeste de la masaj.
Dar atentie, masajul nu e indicat in sarcina, asa ca daca te hotarasti sa incerci mierea, masajul in cazul tau tre sa fie mai mult o mangaiere, ok?
8 sapt +
laurika1982 spune:
Buna fetele!!
Sunt mamica de delfinas de 2010 si acum suntem in asteptarea unui dragonel.Datele mele: UM:22.02.2012 DPN:28.11.2012.
Ce vroiam sa va spun.eu am avut o sarcina oprita in evolutie in ianuarie...credeti-ma ca nu au fost simptome, tot imi era greata rau de tot, sani durerosi..nu va ganditi acum la asa ceva, aveti rabdare ca sambureii cresc.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+