Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce de mamici harnicute.
La delfinasi le dati miel? E voie? Mie nu-mi place deloc carnea de miel, dar mergem la ai mei la masa si sigur fac ei. Sau drob, e voie?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

A sosit clipa mult a#351;teptat#259; a lini#351;tii, īmp#259;c#259;rii, bucuriei #351;i binecuvānt#259;rii sufletului. S#259; l#259;s#259;m o clip#259; totul #351;i s#259; mul#355;umim Domnului pentru tot ce ne-a d#259;ruit. HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ce de mamici harnicute.
La delfinasi le dati miel? E voie? Mie nu-mi place deloc carnea de miel, dar mergem la ai mei la masa si sigur fac ei. Sau drob, e voie?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

eu drob i-am dat si anul trecut. bine numai sa guste dar i-am dat

Mergi la inceput

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.HRISTOS A INVIAT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Si eu ii dau miel Raisei.
Mi-am facut parul cu nuantator, acum il pun pe bigudiuri si daca mai am chef imi vopsesc si unghiile, ca oua nu am vopsit:)

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

victo eu merg la bisericuta mea de suflet, cea de pe str. Bisercii Ortodoxe. Slujba se tine de la 12 la 01

crissy ce frumos ai descris micul vostru dejun de Paste. Ce imi place ca la voi in Moldova se pastreaza obiceiul cu sfintirea cosului

Mie mi-e un pic groaza de ziua de maine, ca dupa atata post voi fi tentata sa gust din toate si maine seara cred ca voi fi umflata ca o capusa. De fiecare data imi propun sa mananc cumpatat, dar sunt asa o gurmanda No, acuma daca m-am plans la voi poate ma disciplinez un pic

Chiar nu cred ca mai intru in seara asta, asa ca va zic de pe-acuma HRISTOS A INVIAT!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Gata, terminat pregatirile, facut papa bun de toate, ma rog, au mai ramas niste salate, dar nu mai pot.
Am facut oua, pasca cu branza-buna rau, cozonac, drob, sarmale, bors de miel si mai am o salata cu somon afumat si am mai facut un ardei umplut cu pasta de branza.
Mai am sa ma spal si eu si sa vedem care din noi, eu sau sotu mergem la biserica.

Acum ca m-am laudat destul sa va urez Paste Binecuvantat! Sa aveti Lumina Invierii Domnului permanent in inimile voastre si sa va bucurati din tot sufletul cu toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Buna seara dragelor!
Am intrat sa va urez si eu Paste fericit si "fie ca lumina" (e o vorba intre mine si marius)
Va puP pe toate, si toti delfinasii in parte (as vrea eu )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dragi mamici va doresc sarbatori fericite īncarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

In Iasi ploua cu galeata poate se opreste macar sa mergem sa luam lumina...Antonia sta planton...vrea sa mearga si ea...

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

noi vrem sa mergem intr-un weekend aici:

http://www.hotelgermisara.ro/

ati fost careva?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Daaa eu am fost. E un hotel frumusel, camerele sunt ok, mancarea e buna. Are piscine interioare cu apa termala, sauna. Daca mergi vara e superaglomerata statiunea, cu greu o sa gasesti un loc de parcare. Iti stau la dispozitie cu detalii.
VA DORESC UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!
Chiar daca nu intru des ma gandesc la voi mereu.

Mergi la inceput