Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata dragi gospodine

Cripro, Alice eu mereu am stat pe langa mama cand facea mancare, nu ca mi-ar fi placut sa ma uit dar mai mereu avea nevoie de ajutor si eram prezenta, cel putin cand erau sarbatorile astea mari.
Eu faceam dulcele in casa si imi iesea si bun tare , imi place si acum daca am timp, dar cozonac a fost pt prima data cand am facut si ala chiar nu mai incercasem pana ieri am facut dupa reteta lu' Michelle( mi-am spus ca tre sa iasa ceva daca fac exact exact cum scrie ) iar pasca am facut tot din aluat de cozonac cu smantana -reteta de cum sa o fac am gasit-o pe net (traiasca google )
nu stiam nici eu mare lucru sa fac pana sa vin aici ca mama gatea acasa iar cand pleca in Italia in vizita mancam numai prostioare (drept pt care ma si ingrasem vreo 10 kg ), rareori imi faceam ceva sanatos.

Cristina eu sunt sigura ca si tu daca ai incerca si ai fi mai relaxata (in sensul sa nu iti fie teama ca nu iese) ti-ar iesi niste mancaruri si ai prinde curaj sa si gatesti mai mult.

eu de as avea atatea mame pe langa mine ca voi, nu as mai face nimic si m-as duce numai in vizite sa nu imi mai bat capul deloc

de acu o iau din loc...ma duc intai la sala ca de ma pun pe treaba nu mai ajung acolo si apoi pe facut curat in casa si la terminat de bucatarit.
va , sa aveti o zi frumoasa si spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata si

rody, asa si la noi, se fac multe oua rosii.

Pt oua fierte stiam si eu ca se pune sare ca sa nu crape coaja.
Otet se pune cand vrei sa faci ochiuri in apa, ca sa nu se sparga galbenusul si sa nu se imprastie albusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna ziua, fete dragi!

Racusor, voi la cine ati fost? Noua ne-a recomandat-o pe dr. Manuela Rizescu. Am citit numai de bine de ea pe net... Ati fost careva din mamici la ea???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

sanatate multa noi am fost la Dr Samoila

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut fetele
Intru si eu repejor sa va spun sarbatori luminoase!! Si sa va pup.
Nu am avut timp de nimic ultimele 3 zile, ca am avut predare de proiecte. Nici pe Raul nu l-am vazut aproape deloc, terminam noaptea pe la 2 si dimineata la 8 eram iar la birou. Am 2, 3 sapt pauza si iar urmeaza o repriza din asta. Of, si Raul nu se mai da jos din brate de la mine, cand ma prinde...

Inca in nici un an nu m-a prins vreo sarbatoare asa nepregatita. Am apucat azi sa sterg praful si sa aspir...geamurile nu le mai sterg...cu un pic de imaginatie, degetele de pe ele se pot transforma in iepurasi, sau miei, sau ce vrea fiecare. Le voi sterge eu candva...mancare nu fac nimic, ca maine plecam la ai mei...si uite asa...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

in sfarsit am terminat poate sa vina Pastele de acu

mi-au iesit niste oua nu sa crapat nici unul si o culoare tare faina

sarmalutele abia le-am scos din cuptor iar fripturica o pun diseara .abia astept sa ma infrupt din toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

intru si eu rapid sa va salut. Nici eu n-am facut mai nimic, decat 10 oua care sunt acum pe foc. Maine mergem si noi dupa biserica la ai mei iar dupa-masa la socrii unde ramanem pana luni. Mai am doar de schimbat patul, de aspirat si strans un pic din casa. O sa merg si la Inviere singura, ca sotul ramane de paza cu V

Mycya bravo mami harnicuta, ma bucur mult ca ti-au iesit bine toate dar mai ales ca esti mai optimista si ti-a venit CHEF-ul

Dragele mele, va doresc ca minunata Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca pace si lumina in suflete. Sa petreceti frumos, cu dragoste si liniste in case (si sa nu mancati prea mult ) Paste Fericit!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna ziua mamici

Imi trag si eu sufletul repede si va urez Sarbatori fericite si linistite! Un pup marreeeee pentru toata lumea. Ne auzim de luni incolo.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sarbatori frumoase si linistite, cu bucurii sufletesti! Va pup, dragelor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, unde ai de gand sa mergi la slujba? ma gandeam si eu sa merg la bis. greco-cat. din zorilor, ca e de la 22-24.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Doamnele gospodine.
Fac pauza de cafea asa ca urez de pe acum "Sarbatori fericite". Sa va tihneasca zilele de pauza care urmeaza si sa auzim de bine.

La noi e o vreme de toata bafta, ploua marunt-marunt si e frig. Cel mai drag moment mi-e cel de maine dimineata, cand ne strangem toata familia la masa. Stef merge cu cosuletul la sfintit pe la vreo 6 iar socrul pregateste masa si cand e gata da desteptarea. Soacra si bunica sunt in corul bisericii asa ca au treaba importanta diseara. Tot Stefan va merge si va aduce lumina, eu o sa ma pun la nani cu fetele ca-s franta.
Spor la treburi, mai am si eu maioneza pt salata boeuf, un piept de curcan din care vreau sa fac snitele, baie la fete si noua, de sters praful si cam atat. Daca o sa mai am putere, o sa fac cu Elise bezele din albusurile ce raman de la maio.

Mergi la inceput