Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
puiutz_mic spune:
Baby saru'mana!
se vede cat umblu prin magazine
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
gabrielaene vad ca la tine este acelasi caz ca la mine...adica voi naste fetita dupa ce implineste Tudor 2 ani. Cum ai procedat? Mie mi-au spus ca trebuie sa fac cerere de revenire la servici cu 15 zile inainte sa implineasca baiatul 2 ani apoi din prima zi sa duc concediul medical...pre si post natal.....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Eu imi mai iau de la Musette. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
....si curele, si genti, si portofele o piele de o calitate deosebita!
dar si scoruri...vorba ta, la reduceri trec si eu pe acolo
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui gabrielaene Cris, mi-am amintit, ORL-ist foarte bun e Ursuleanu, daca va fi de operat la el vom apela. Multi vin din provincie la el pentru operatii. -------------------------------------------- https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011 Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008 |
Nu cumva este Ursulescu Marius? (eu asa l-am notat in agenda dar poate am inteles grestit.....Dar daca il cheama Marius e posibil sa fie acelasi? ) Am auzit ca e f bun dr.ORL-ist si vine si la Constanta 1 data pe luna la o clinica privata din centru (pe str Tudor Vladimirescu zona Capitol). Puiutz daca esti interesata de numarul lui ti-l pot da. Eu il am de la o mamica care si-a operat baiatul de polipi la el si era foarte multumita. Si noi dupa sarbatori ne programam la el la o consultatie pentru ca si Tudor cam sforaie
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+
histamina spune:
puiutz , incarca f rau rinichii si ficatul,da somnolenta.
eu am ............soc anafilactic la clorfeniramin.
uite contraindicatii destul de serioase: insuficienta renala si hepatica avansata, stari depresive. Nu se recomanda la pacientii cu risc de retentie urinara legata de tulburari uretroprostatice. Nu se recomanda la pacientii cu risc de glaucom cu unghi inchis.
se recomnda cu mar eprecautie ins tari depresive(le accentueaza) si la pacientii in varsta.
poti inlocui cu aerius.loratadina e tot de tip H1
ooana spune:
Eladea, foarte faina ideea cu zoo ...il duc pe Matei cu prima ocazie
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Nu cumva este Ursulescu Marius? Am auzit ca e f bun dr.ORL-ist si vine si la Constanta 1 data pe luna la o clinica privata din centru (pe str Tudor Vladimirescu zona Capitol). Puiutz daca esti interesata de numarul lui ti-l pot da. Eu il am de la o mamica care si-a operat baiatul de polipi la el si era foarte multumita. Si noi dupa sarbatori ne programam la el la o consultatie pentru ca si Tudor cam sforaie Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 21+ |
Si noua ne-a spus despre el medicul de garda de la urgenta cand am fost cu Raducu cu febra mare. Dar de pe alte site-uri am citit ca cica pe toti copiii ii gaseste cu polipi de operat
Dar oricum da-mi nr. lui, ca si eu vreau sa il vada un orelist din acelasi motiv - sforaie ...
12.08.2010
puiutz_mic spune:
Histamina o sa-i spun mamei despre aerius, ea are aproape 70 de ani si tot Clorfeniramin ia . Cu ficatul nu stiu sa aiba probleme, dar la rinichi parca are ceva pietricele...
Si o sa-l incerc si eu. Oricum ma enerveaza Clorfeniraminul ca imi da o stare de leguma de nu pot face mai nimic
12.08.2010
gabrielaene spune:
citat din mesajul lui baby78 gabrielaene vad ca la tine este acelasi caz ca la mine...adica voi naste fetita dupa ce implineste Tudor 2 ani. Cum ai procedat? Mie mi-au spus ca trebuie sa fac cerere de revenire la servici cu 15 zile inainte sa implineasca baiatul 2 ani apoi din prima zi sa duc concediul medical...pre si post natal..... Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 21+ |
Da,am facut cerere sa-mi redeschida cartea de munca,apoi sa mi-o inchida pentru ca am intrat in prenatal :)
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008