Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!
Raspunsuri - Pagina 8
J.D. spune:
Dia, felicitari! Bine ai venit, Lavinia!
Fetelor eu am inceput sa pierd din dop in seara asta. Acum astept sa vad cat mai dureaza.
Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor
megbeng spune:
felicitari, dia si bun venit strengaritei lavinia!
tala, buburuza, si eu cu "multitasking-ul"
dara, fata mea nu are depozite albicioase pe labiile mari, intre cele mici e ceva albicios si mi se pare prea profund sa insist sa curat cu ceva..am incercat cu ulei, cum ai zis..parca e mai ok.
intrucat matei nu a avut colici am si eu o intrebare: CAT TIN COLICILE????
monna, felicitari pentru bilirubina in scadere! am trecut si noi prin asta si stiu ce inseamna..
maiintreba cineva ecva boldiut, dar am uitat cine si ce..acum ma vrea matei, sa il scarpin, sper sa pot reveni..
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
J.D. spune:
Ramona, pe unde esti? Acum cateva zile ziceai ca pierzi din dop. Esti cu bebe deja?
Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor
SuperMami_1 spune:
Jd, tinem pumii sa nasti usor si sa ne anunti cat mai repede ca-l tii pe bebe Euan in brate
Noua ne-a cazut buricul si diseara facem multitasking la baie...ca vrea si Rares sa participe la balaceala- pe el il voi pune in cada mare iar pe bebe in cadita lui cu suport, apoi masaj si dragaleala generala...noroc ca e tati acasa pana luni inclusiv...si sper sa ne descurcam cu multitaskingul.
Sarbatori fericite, cu multa sanatate si bucurii!
Lasam si cateva majorete, sa-si faca treaba pentru bebeii care sa hotarasc sa vina pe lume de Sfintele Pasti
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
ronina spune:
Buna fetele!
Am intrat sa va urez Sarbatori Fericite cu multa lumina, sanatate, voie buna!
Hai JD!!!
Monna: bravo pt rezultatele cu bilirubina
Tala: sper sa treaca David usor si repede peste interventie
SuperMami: ai sa vezi ce repede ajungem in mai Da, din pacate sunt f. aglomerata cu Bianca, regurgiteaza incontinuu de ieri, la fiecare ragait (si nu numai) scoate si lapte si stam cu orele cu ea pe umar Felicitari pt buricut, am si eu ginere mare acum
Dana: te pup si eu
Bia_Mi spune:
Buna fetelor,
Intru mai rar ca are grija Rebe sa imi petrec 85% din timp numai cu ea. Felicitari noilor mamici! Refacere rapida si bebelusi sanatosi! Noi suntem bine,ne cam supara colicii(i-am dat baby calm si bonisan),speram ca nu prea mult. In rest e minunata:rade,se incrunta,gongane(mai putin),scuipa lapticul knd nu mai vrea sa pape.Pe mine una m-a inebunit,o iubesc la infinit; ne pupam,dansam si cantam aproape toata ziua,dar si jumatate din noapte. In schimb fetelor starea mea e tot mai proasta,nu-mi revin deloc,am nervi incontinuu,ma enervez f repede,imi vine sa plang,nu stiu ce sa mai fac,cred k ma duc la dr sa-mi dea un tratament ca prea ma enervez din orice(asa ma fac cei din jur sa cred,ca nu am motiv sa ma enervez asa,dar eu consider ca am dreptate). Cris sa stii ca si Rebe facea kk apos,e normal,asa cum spune si Amy;de aspirat eu folosesc batistuta bebelusului si e f buna.
Vreau sa va urez si eu sa aveti un PASTE FERICIT! Va pup pe toate
APP ........ pe 21 aprilie avem botezul. Voi knd aveti?
kovacsc spune:
Pun repede o intrebare, cand bebe plange voi ce faceti?
De exemplu noaptea ii dau sa suga o las jos si dupa un timp iarasi maraie, eu altceva nu stiu ce as putea face decat sa o pun din nou la san. Nu pare sa o doara ceva ca altfel cred ca ar face tare urat.
Aseara a reusit sa adoarma de doua ori doar vreo 30 min chiar credeam ca o sa doarma vreo cateva ore. Pana la urma la ora 5 dimineata a adormit pe piept la mine dupa ce a stat iarasi la san si am lasat o asa, nu mai vroiam sa risc sa se trezeasca. A dormit pana la 9 si eu cu ea slava domnului. Nu ma deranjeaza sa o tot pun la san doar ca uneori pare intra adevar f mult, se fac ore in sir. Deci singura mea metoda este sa mai o pun la san, mai vorbesc cu ea, o mai plimb etc dar tot la san se simte cel mai bine si se calmeaza.
irinaelena spune:
Kovacs, la fel patescsi eu..ziua doarme la ea in patut, dar noaptea nu. Asa ca o iau cu mine in pat, o pun la san si asa adormim amandoua. La un mom dat scapa tzatza din gura, dar n-as putea sa spun dupa cat timp, pt ca adorm si eu.
nelli spune:
JD,Dumnezeu sa te ajute sa nasti usor si repede
la mine continua durerile pe care le aveam si acum cateva zile,mai cu cateva junghiuri pe jos,parca si burtica s-a mai lasatgreturi si cv voma,in rest nimic deosebit vedem ce se mai intampla
spor la pregatiri,o zi buna tuturor
38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!