Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Avem vesti de la Dia_tm:
Inca o strengarita: Lavinia, nascuta azi, la 12:20, 3.6 kg, 52 cm. Detalii in cateva zile - aici nu am net. Dar suntem ok amandoua, iar ea e o dulce.

Felicitari Dia! Bine ai venit bebe Lavinia!
Refacere rapida mamicii si o viata frumoasa bebicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Kovacs, aceea si problema si intrebare o am i eu si anume despre scaunul mai apos. Cica e normal , asaa fac sugarii

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: pe latime indoi tetina, adica tii degetul la mijloc si tragi de varful ei in jos. Apoi fortezi mijlocul tetinei cu degetul in gurita. Pare cam fortat dar totusi bebe nu prea protesteaza, nu cred ca se raneste.

Kovacsc: tare mi-a placut fraza asta "Cred ca este mai greu primele zile, primele 3 luni si primii ani din viata copilului, nu?"
La inceput puneam ser fiziologic zilnic, acum doar cand are mucisori si dupa cateva minute sterg cu betigas de urechi de bebe in fiecare nara. Batista bebelusului am inteles ca s-ar folosi cand e racit si sunt mucisori mai consistenti, poate ma corecteaza fetele mai experimentate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Eu folosesc batista bebelusului si mi se pare o inventie super. Cu 5 min inainte pun cate 2 picaturi ser in nari apoi aspir.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Felicitari dia!!!sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ea!

38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Felicitari Dia si Bine ai venit Lavinia!

Cristina daca sotul tau nu are un program strict de ce nu doarme cu voi? noi dormim claie peste gramada si acum si e tare bine pt ca uneori ma mai ajuta noaptea, sau daca eu sunt ok ma schimba dimineata cand dorm si eu legat cateva ore si el are grija de copii.
Kk e normal oricum la un bebe alaptat natural, mie mi s-a spus sa nici nu ma uit la el si asa fac.
batista bebelusului e indicat sa fie folosita dupa 6 luni si doar la nevoie (adica raceala). Din exeprienta iti spun ca noi am folosit-o la prima raceala la 1 an si dupa cateva zile s-a sensibilizat prea tare nasucul si a curs si putin sange :(.
Ser ii pun in fiecare seara (in primul rand protejeaza nasucul) si la David fac asta si acum (dar cu apa de mare pt ca suporta presiunea). Medici ORL mi-au spus ca fac f bine din motivul spus mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Felicitari Dia! Bine ai venit bb Lavinia!

M-a sunat asistenta pediatrei si valoarea bilirubinei a scazut deci am scapat de alte intepaturi. De-acum ne vedem la controlul de 2 luni cand avem de facut si vaccin.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Super Monna! ma bucur pt voi. Si eu stau cu emotii pt ca sapt trecuta inca mai avea icter si am impresia ca si acum. Pediatra mi-a recomandat ca daca se mentine si la o luna jumatate sa facem analiza(si mie mi-e groaza de inteparea copiilor mei).
Mai am un cui in suflet pt ca David urmeaza sa faca o operatie pt ca are un ousor flotant si nu e safe sa-l lasam asa (se poate bloca unde nu trebuie). Interventia in sine nu presupune decat anestezie locala si dureaza doar 15 minute, dar e rau ca trebuie sa aiba loc, ca eu nu voi putea fi cu el, ca o sa fie intepat pt anestezie (si nu-i place, evident) ca-l va jena ulterior o perioada . Nici nu stiu cum sa-l pregatesc pt asta mai ales ca eu nu voi fi cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari Dia! Bun venit Lavinia!
Felicitari fetitelor pentru cresterea in greutate
JD multa bafta, tinem pumnii sa nasti natural!
Monna, felicitari pentru rezultatul bun. Ma bucur ca ti s-a luat o povara de pe suflet.
Ronina, n-am rabdare pana in mai...dar nu te presez cu poza...mai ales ca aveti iar episoade agitate cu Bianca. Tinem pumnii sa treaca repede perioada cu regurgitari
Tala, imi pare rau ca trebuie sa treaca David prin interventia respectiva,mai ales ca tu nu poti fi langa el.Tinem pumnii sa fie bine si sa depasiti momentul.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Buna gagici, am intrat scurt doar sa va pup! Sper zilele astea sa stea Mister cu Gaza sa apuc sa mai citesc si eu din urma si sa va pove mai mult.

Dia, felicitari! Sa-ti traiasca minunea si tu sa te recuperezi rapid!

Mergi la inceput