FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Irilac felicitari! Super beta! Bichi DOAMNE AJUTA! Tu urmezi cu beta mare. Fetelor scriu dupa tel, sper sa se duca mesajul. Nu stiu cum se da enter aici :D Am facut eco, endometru 7,4 mm trilaminar

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor,
Irilac31...ce supriza placuta ne-ai facut fata...BRAVO BRAVO BVRAVO....it dansez si eu putin din buric...sunt f happy pt tine...sa dea DD sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara...hai ca incet incet toate ne gravidim pana la urma...

bichi...tu urmezi ...sa vii cu un beta gigant...nu cred ca te-a putut afecta drumul cu gropi...te pup si take care!

tusferi..si de la tine asteptam noutati pozitive!!!

amaliaro...deci ai o mama de toata admiratia...scumpa de ea...stii bine ca rugile de suflet ale unei mame se implinesc???te pup

tamy....sarcina usoara in continuare...vad ca ai gemenasi si pereche...f frumos!!Doamne ajuta!

smaick...pregatita de gravideala???

va pup pe toate...ma grabesc sa ajung acasa...azi inrosesc ouale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Irilac felicitari! Super beta! Bichi DOAMNE AJUTA! Tu urmezi cu beta mare. Fetelor scriu dupa tel, sper sa se duca mesajul. Nu stiu cum se da enter aici :D Am facut eco, endometru 7,4 mm trilaminar

Speranta

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

sper...bun endo bravo...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

miracol moro moy ne auzim pe tel

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Contiunuare mesaj: azi zi 10, endo 7,4mm fara femoston, imi era teama ca isi da seama ca nu l-am luat:D Fibromul mai mic, 15 mm iar chistul putin mai mare 23 pt ca nu am mai luat zmeur. OS si-a dat drumul , avea 2 foliculi iar dreptul doar 3 fol cu unul dominant de 16. Deci doar 5 aveam luna asta, sper ca luna viitoare sa fie mai multi, am impresia ca OD se puturoseste cand OS lucreaza:( . Pupici

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

IRILAC congratulazioni, congratulazioni, congratulazioni doamne cand vad atatea reusite aici mi se umple inima de speranta.

Multumescu-ti tie Doamne ca faci atatea minuni printe noi cele atat de greu incercate.

Fetelor continuati asa si DD sa-i dea sanatate lui MAMI-LAURA si lui bebe Andrei cu acest topic deschis, unde noi ne umplem de sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

[quote]citat din mesajul lui irilac31

Cocolino tu cat ai avut beta si in a cata zi ai facut-o?

Irilac
Valorile mele au fost:
ziua 17 de la punctie (ziua 12 de la ET)
BETA 367 mlU/ml
PRG 8,9 ng/ml

cred ca al tau va creste peste al meu in urmat. 3 zile. (vii cu gemenashi )
dr. meu nu m-a lasat sa-l repet nici la 48 de ore, era prea devreme, tu vrei sa-l faci miine din nou? Poate ai dreptate, urmeaza sarbatorile si nu mai gasesti deschis pina marti. Fa ce e mai bune pt. linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Sper tu ai "material" bun, spor la treaba. (ai zis ceva de trompe infundate: pe "vremea mea" se mai desfundau cu niste instilatii, eu faceam serii de trei si ma trimitea acasa ca sigur fac copii )
impresia ta e corecta: ovarele nu functioneaza egal, la mine in fiecare luna produceau pe rind cite un ousor, sau in alta luna nu producea nici unul.

Bafta multa

Mergi la inceput

Cocolino nu stiu cat de bun e materialul la AMH 0,1 , o sa vad la punctie. Pana at bag la greu naturiste si pap sanatos. Mai nou ma duc la plafar in loc sa ma duc la alimentara:D. Am trompe bune, gigeii sunt vai de ei si nu stau acasa cand ovulez eu:D

Speranta

Mergi la inceput