FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 8
cocolino2010 spune:
Irilac bravo fata curajoasa si nerabdatoare. Sa fie cu noroc, sa-ti vezi visul implinit.
Incingem o hora de burtoase, de sarbatori.
Fetelor stati pe aproape ca se ia. Sa fie cu noroc pentru toate cele care isi doresc bebei.
Tamys felicitari, vrem si noi ca tine
Tusferi si Bichi bafta multa!
irilac31 spune:
Fetelor, va multumesc mult sunt atat de bucuroasa, dar in acelasi timp si ingrijorata....habar n am ce trebuie sa fac de acum inainte. Eu eram setata pana la beta, dar de la beta....nu mai stiu ce trebuie sa fac .
Maine vreau sa repet analiza sa vad cum creste. Mi se pare si progesteronul putin micut, dar cred ca e ok ....adica asta e valoare din sange dar jos la bebei sigur e mai mare.
Tusferi, Bichi va astept si pe voi cu beta mari...chiar se poate si chiar DD face minuni
Smaick...tu urmezi la rand. Pleaca increzatoare la drum ca sanse sunt mari, doctorii sunt super
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Frumos beta ptr. ziua 9, cati embrioni ziceai ca ai transferat? Felicitari si aici mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Am transferat 2 blasto ...oare sa fie beta de 2???? ma gandesc ca e cam micut pt 2, eu zic ca e doar 1....
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
irilac31 spune:
citat din mesajul lui Lara27 fetelooor, sunt un fan declarat al vostru si al acestui tooopic!!! este incredibil ce se intampla aici, de nedescris, fantasticush again, iri, bravo fata draga, sa fie cu noroc.. Brigit, big kiss, Alina, Coco, Looana si voi va sarbatoriti cu burtici, deci extra pupici.. girlz, n-am nici cea mai mica indoiala ca va graviditi toate aici, ploua de-a dreptul cu betane grasane si bebici, sunteti un topic de top!! smaickule, te vizualizezi deja gravi, da? p.s.: iri, daca poti sa-mi spui, pls, cati ani ai? to be continued.. |
Lara esti binevenita oricand aici sa te incarci cu optimism Adevarul e ca de cand a ramas mami-vreau acest topic s-a transformat complet, ne- a tras pe toate dupa ea si dintr-un topic uitat unde nu scria mai nimeni...uite ce a devenit...oaza noastra de veselie .
Eu mai am putin si fac 31 ani . Astept si din parte ta o reusita...trebuie...ca doar nu degeaba suntem copy/paste la semnatura
irilac31 spune:
citat din mesajul lui tamys Fetelor nu m-am putut abtine sa nu intru sa scriu. Cate reusite aici la voi pe forum va felicit si va admir pe toate, sa va ajute Dumnezeu sa va tineti copilasii mult doriti in brate cat mai repede va pe toate. 23+ cu |
Tamys...ai scos nasucul...si ai si pereche, ce superb . Multa sanatate iti doresc si sarcina usoara mai departe
irilac31 spune:
citat din mesajul lui amaliaro irilac asta este pt tine si bebici din burtica este un cintec pe care o mamica il cinta pt bebei eihttp://www.youtube.com/watch?v=QWWI6o_-ay0 amalia tsakoniati(matusa) |
esti o dulce, multumesc
irilac31 spune:
Cocolino tu cat ai avut beta si in a cata zi ai facut-o?