FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 6
sper spune:
Dc se rasucesc frunzele at cred ca are acarieni, paienjeni f mici. O poza ar fi buna sa vad planta si frunzele de aproape. Pana una alta stropeste-l cu zeama de tutun (pui o tigara la macerat in putina apa 24 ore apoi filtrezi . Mai poti pune in acest macerat alcool sanitar dar nu stiu concentratia, si putin sapun lichid (cred ca 2 lingurite de alcool si 1 lingurita de sapun la 1/2 l macerat e ok). Important e sa pulverizezi si pe spatele frunzelor, acolo depun ouale, de aceea se rasucesc frunzele.
Posibil sa nu treaca, acarienii sunt f rai, de la farmacia fitosanitara poti cere ceva special. Eu am stropit cu Nisorun odata la 7 zile (3 tratamente).
Speranta
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alona-alba Eu de multa vreme tot experimentez cu butasii de trandafiri urcatori, caut perfectiunea si nu o gasesc. Ce se vinde acum prin magazine nu e ce caut eu. Imi doresc trandafirul ala care face o gramada de flori batute, rosii, nu din alea care seamana cu florile de maces si se scutura dupa 2 zile. Poate ai un pont bun pentru mine. |
Neata fete frumoase
Alina...aceeasi problema o am si eu, ma chinui de 3 ani sa mi se prinda 2 butasi de trandafir in fata casei pt a putea face o arcada exact la intrare si....nimic.In fiecare toamna tot cumpar cate 2 iar primavara observ ca nu dau frunze . atat de mult imi doresc arcada aia si numai nu se prind trandafirii acolo......de fapt s-a prins unul anul trecut pus asa la oha, pur si simplu trantit, dar nu e de care vreau eu. Imi doresc niste trandafiri agatatori rosii care sa le tine floarea mai mult timpsa fie mirositori si sa infloreasca pe toata perioada verii.
Poate ne ajuta sper sa ne recomande ceva
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Bichi spune:
Buna dimineata Romania!
Trebuie sa citesc multe pagini din urma vad ca aveti spor!
Dupa accea mai scriu si va povestesc!
amaliaro spune:
Buna dimineata fetele cucuietele sa aveti o zi frumoasa si linistita si asteptare placuta pt fetele ce sunt in asteptari
burticilept toate fetele
amalia tsakoniati(matusa)
Bichi spune:
Pupici fetelor!
Transfer duminica de doua blasto, si mi-au ramas alte trei si o morula!!!
Nu ne venea sa credem pt. ca sotul meu are o oligoatenoteratozoospermie grava!
A fost totul bine duminica si luni in voij, nu am avut probleme prin vami asa cum mi-ati spus voi nu era nimeni!
Problema e ca duminica dupa pranz in Romania am facut 40 km pe o strada toata gropi!
Spre cu atatea hatanaturi sa nu fi daunat copilasilor mei!
Acum suntem in sanul familiei, care nu stie nimic de transferul facut, nu vreua sa dezamagesc din nou batrana mea mama, spre din toata inima sa-i dau vestea cea mare!
Bichi spune:
Alina si cocolino trageti piciorul dupa voi!
Amalia felicitari pentru rezultatul obtinut! Speram ca veti rezolva singurei in patutul vostru problema de a avea un bebic!
Dorinta si eu am iesit pozitiva la streptococ si am facut 10 zile de antibiotic dar si sotul meu a trebuit sa ia acelasi medicament, pt. ca dupa aceea faceti efectul ping pog!
Irilac si Tusferi asteptam vesti POZITIVE si de la voi!
Apalina si Looana pup mamicile!
Va imbratisez pe toate, mai citesc din urma!
amaliaro spune:
Bichi iti doresc din tot sufletu sa ii dai o veste buna batrinei tale mame
si a va zic ce sa intimplat aseara cu mama mi a zis ca l a visat pe Isus si la un moment dat imi zice ca era treaza nu IL vedea dar simntea ca este cu ea in camera mamei ii curgeau lacrimile si vorbea cu Isus si ii zicea asa:DOAMNE ISUSE CRISTOASE STIU CA NU AM DREPTUL SA ITI CER CEVA CA SUNT O PACATOASA DAR TE ROG SA II DAI FICEI MELE UN COPIL saracuta mama mea nu mai stie cum si cui sa se rpage sa am si eu un copil
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Dragele mele nu va mai tin pe jar....mi-am facut ieri beta la 9 zile de la ET.
Rezultat ......149.9
Nu-mi vine sa cred, de aseara parca traiesc intr-un vis frumos....primul meu beta pozitiv
Progesteronul il am la limita inferioara 39.56 nmol/L
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta