FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

mai dar vorbarete mai sunteti fetelor!...azi dimineata v-am lasat la pagina 1 si uite ca imediat e gata pag 4....harnicute foc sunteti...

amaliaro, iubita eu sunt convinsa ca esti pe drumul cel bun si vei reusii sa obtii ovulul mult asteptat cat de curand..ai o mama de milioane... si a mea e o dulce , cum vor ele sa ne ajute...sa ne faca suferinta mai usoara...

tusferi, ce faci?cum esti?

bichi, esti in concediu in ro??cum de nu mai zici nimic?nu ai noutati?ce fac micutii in burtica?

Looana, Brigit, apalina...sarcini usoara in continuare si asteptam vesti despre sexul bebeilor!!!

cocolino, alina_alba ...multa rabdare va doresc...nu stiu daca v-am povestit de cunostinta mea care a pierdut anul trecut o sarcina la 7 sapatamani oprita din evolutie...si a ramas insarcinata a doua oara abia acum....are 10 saptamani de sarcina....la 5 saptamani s-a dus la medic sa vad daca are activitate cardiaca....inca nu avea...s-a dus dupa o saptamana si aveam...bucurie maxima...la inca o saptamana nu mai avea adica la 7 nu mai avea batai de inima bebelul...si au internat-o sa-i faca intrerupere...era distrusa...si totusi inainte sa o puna pe masa de operatie a controlat-o din nou la ecograf...si bebelului ii revenisera bataile inimii...medicu a incremenit...nu stia ce sa-i zica fetei...acum are cred ca mai mult de 10 saptamani ca eu stiu de povestea asta cam de o luna...in fine...important e ca deocamdata e bine...e acasa in concediu medical...insa va cred cand va stresati pentru primul ecograf...va tin pumnii tuturor....

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia am vazut marutul, este o feliuta de mar deshidratata, da? Mi-l trimiti prin posta intr-un plic? Cand il pap, inainte de FIV ? Uite, cu ceea ce faci tu acum pt mine voi deveni si mai plina de speranta .

Cand ne dorim un bb foarte mult stresul e continuu, la mine de data aceasta a inceput cu chistul mix care l-am reparat, continua cu endometrul dc va fi ok maine, apoi dc am antrali buni, apoi sa creasca toti odata, apoi sa am ovocite, sa am embrioni buni, sa se implanteze , sa-i bata inimioara, eco la 2 sapt sa nu cumva sa se fi oprit din evolutie, apoi monitorizare IR -ri , apoi sa nu cumva sa se deschida colul, sa nu cumva sa se declanseze nasterea si eu sa nu am oprit clexanele cu 24 ore inainte ... stres-stres La ultima sarcina am facut ecografe la 3-4 zile deoarece nu avea BCF si ajunsesem la 11 sapt dar inimioara nu-i batea. A urmat chiuretajul pt ca eu nu am sangerat deloc , de fapt la nici o sarcina nu am sangerat, stresul cu chilotareala nu l-am avut niciodata.
Azi am un stres, nu am gasit bilet de tren, s-au dat toate locurile. Maine ma duc cu o ora mai devreme si poate reusesc sa iau dc nu ... nu stiu cum ajung la Sb pt ora la care sunt programata.

Alina pe un forum de plante a fost facuta o comanda comuna de trandafiri in Germania. Ce doresti tu , trandafiri care fac flori toata vara se numesc remontanti. Un trandafir rosu remontant este Kormun , eu am luat unul rosu-grena cu crestere mai mica Souvenir du dr Jamain . Am mai luat unul care are multe-multe flori mai mici si foarte parfumat , florile in fct de stadiul lor de deschidere au mai multe culori Ghislaine de Feligonde www.google.ro/search?hl=ro&gbv=2&q=Ghislaine de Feligonde&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1250&bih=587&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=9OeFT9SzDqbP4QSivaSFCA" target="_blank"> poze aici

<hr noshade size="1" />
Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Sper, din ce oras mergi la Sibiu si la ce ora ai programarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sper este o feliuta comfiata pt ca atunci cind au auzit maicutele ca le trimit in strainatate mi a dat cofiate ca sa nu se strice deci pt marut:3 zile nu maninci de dulce si fara ulei a patra zi te trezesti dimi si mergi la baie te speli pe fata si miini fra sa te speli pe dintisi te rogi SF IRINA ce vrei tu poti avea chiar si o conversatie cu ea si maninci marutul faci si o cruce pe frunte cu uleiul si gata tot secretul este sa CREZI

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Multumesc Amalia.
Alina iti dau PM.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Sper astia sunt trandafirii pe care i-am visat eu intr-o seara inainte de beta. V-am zis ca am visat un copac cu flori de trandafir culoare galben cu roz din care eu aveam doi boboci,cite unul in fiecare mina. Si stiu demult ca atunci cind visezi flori inseamna copii.
Eu am crescut la tara si imi place munca in gradina fie pt. flori fie pt. legume. Dupa o sapt. de munca la birou este o placere sa merg la mama sau la soacra si sa lucrez ceva in gradina. Noi visam sa ne pensionam devreme si sa ne mutam la tara.
Dar mai stam pe la oras pina ne dam copii la scoli inalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Dragi burtici si viitoare burtici, sunteti tare harnicute. E o placere sa citesc seara tot ce ati mai scris. Eu am inceput munca, n-am avut decat 2 zile libere. Nu am simptome deocamdata, doar un pic de tensiune in burtica. La toate sarcinile anterioare ma dureau sanii, deocamdata ei nu dau semne. Doctorul a zis ca pana pe 20 apr sa stau calma, iar pe 20 sa imi fac beta. Acum imi fac curaj pt Clexane-ul de seara.
Va pup, aveti grija de voi si de burtici.

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Gravidutelor la fiv cu ovocite donate eu zic ca daca e activitate cardiaca totul va fi bine pt ca embrioni de ziua 5 sunt f controlati si sunt introdusi cei mai buni. E organismul nostru care de multe ori ai resping sau din anumite motive de mutatii sau tiroida etc mai singereaza dar eu zic sa stati linistite fara stres ca nu are rost,stiu ca e usor de zis dar greu de facut dar trebuie sa va impuneti anumite criterii.
AMALIARO ai dreptate se obtine totul doar cu vointa lui DD
SPER trebuie sa crezi in sansa ta, medicina nu e o stiinta exacta si de multe ori doctorii se mai inseala tu i-ti cunosti mai bine corpul decat oricine.
Asteptam urmatoarele beta norocoase.
fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cocolino2010

Sper astia sunt trandafirii pe care i-am visat eu intr-o seara inainte de beta. V-am zis ca am visat un copac cu flori de trandafir culoare galben cu roz din care eu aveam doi boboci,cite unul in fiecare mina. Si stiu demult ca atunci cind visezi flori inseamna copii.

Cocolino, pufoshel gravidutz , deci trandafirul meu e cel care te-a facut graviduta? Wau !! Dc e asa il pup in fiecare zi dupa ET Te rog viseaza-ma si pe mine cu 2 boboci
Am plantat acest trandafir langa fereastra de la dormitor sa-i simt mirosul din casa , vreau sa-l urc pe o arcada iar sub el va fi o bancuta unde vreau sa stau cu bble in brate si sa-mi admir gradina .

<hr noshade size="1" />
Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Sper vin cu intrebare,am trandafir Japonez de camera ,are 1m si un pic...dar are pe frunze si bobocei de floare niste insecte mici,eu le zic purici de flori .Nu stiu cum sa scap de ei pt ca vad ca si frunzele parca se raucesc din cauza lor.Am tot cautat ceva spray dar nu am gasit ceva ca sa pot scapa de,am luat ceva betisoare care se baga in pamant pe linga el si cica ar ajuta pt insecte,dar nimic.Cineva mi-a zis ca sa-l ud cu ceai de menta...dar am incercat in vara si tot nimic.
O seara buna fetelor ca eu nu am somn.

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput