FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia nu vreau sa te dezamagesc dar dc se vad foliculi multi si mici nu inseamna neaparat ca ac cresc toti la o stimilare sau ca au ovocite, poti sa ai punctie oarba, adica foliculi fara ovocite Uite ce rea sunt, iti tai aripile Iarta-ma

Contul tau este http://amaliaro.sunphoto.ro/ ti-l salvasem.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sper, nu esti rea si nu tai aripile nimanui. E adevarat ce zici. Eu sunt convinsa ca dhea aia a facut ceva pt folicilii amaliei, insa trebuie monitorizat ca acestia cresc si sunt functionali, ca exista ovulatie. Dr cum intentioneaza sa procedeze īn continuare?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Brigit bine ca mi-ai spus
Amalia pune pe sunphoto poza cu marutul ca nu-l vad bine in avatar.

Speranta
http://amaliaro.sunphoto.ro

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelolr, da' ce harnicie v-a apucat acum... Pana la Psti vreti sa mai dati gata un capitol?
Brigit, apropos de ecografie, eu merg in 20 sa fac. Atucni mi-a recomandat Stefanutz. Si, dupa calculele mele cu beta, cam atunci ar incepe sa aiba si contractii cardio. (poate cu vreo zi-doua mai repede). Oricum, eu la prima sarcina am fost la eco la 5 saptamani, inca nu batea inimioara, dar s-a vazut punctuletul foarte bine. Acuma, depinde si de viteza cu care se dezvolta embrionasul.
In alta ordine de idei, abia astept sa vad care cu ce se prezinta la apel: cate fetite, cati baietei. Sa facem echitate, zic, sa nu ramana careva fara pereche

Mergi la inceput

fetele stati linistite ca nu ma suparati stiu ca eu voi avea un copil daca si numai daca DD vrea asta in primul rind in al doilea rind pina nu scade scirbosenia de FSH nici nu ma gindesc la o sarcina eu eram bucuroasa doar de oute ca au existat pt ca toti imi spuneau ca sunt la menopauza si ca este imposibil sa ovulez deci...speransta si credinta mea in DD va salva totul

Mergi la inceput

Sper, ca tot veni vorba de flori, iti fac cunostinta cu o impatimita a gradinaritului - adica moi
De unde faci tu comanda de flori din afara? Ca ma intereseaza si pe mine niste chestii. Eu de multa vreme tot experimentez cu butasii de trandafiri urcatori, caut perfectiunea si nu o gasesc. Ce se vinde acum prin magazine nu e ce caut eu. Imi doresc trandafirul ala care face o gramada de flori batute, rosii, nu din alea care seamana cu florile de maces si se scutura dupa 2 zile. Poate ai un pont bun pentru mine.

Mergi la inceput

Alina, pai da, saculet se vede īn uter inca de cand beta e mai mare de 1000. Insa o sarcina e considerata viabila doar la detectarea batailor inimii. Altfel eco nu arata ca sarcina e īn evolutie, deci nu e f concludenta. Chiar pe ultimele pagini de la capitolul fiv a scris o fata ca nu au gasit bcf- batai de cord fetal la eco. Ea era din cāte am īn#355;eles fix īn primele zile cand ar fi putut detecta ecografic bcf. Au chemat-o iar joi. Va dati seama īn ce stres sta zilele astea. Eu zic ca nu se merita pt 3 zile īn plus sa va umpleti de ganduri rele. Bineinteles ca fiecare decide cum vrea. Strategia mea este sa reduc cat pot factorii de stres, pt ca oricum sunt destui si acum nu am grija doar de o persoana, ci de inca 2 .

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Ai dreptate, Brigit, cu asteptatul, nu zic nu... Dar cine poate sta linistit sa astepte. Eu una nu pot si am demonstrat-o cu pipi testele fara numar Oricum, poate ma iau cu una alta si mai aman pana pe 23-24, atunci voi avea 7 saptamani implinite (pe 24 I mean). Sa vedem daca poate stresul din mine sa stea atat

Mergi la inceput

Alinutz ai treaba seara sa vb cu matusha deci nu vei avea timp de gindire prea mult

Mergi la inceput

Alina, pai nu ai īncotro- trebuie sa astepti inca 8 luni. Oricum o sa o duci de la o eco la alta. La eco te linistesti pe moment, apoi o iei iar de la capat. Zicea Looana ca ea poate se linisteste cand misca bebe. Eu cred ca nici atunci, dupa aia īncepe stresul cu azi a miscat mai putin ca ieri and so on. Te īnteleg pt ca si eu sunt anxioasa si netabdatoare dar incerc sa ma protejez, cum ziceam.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput